Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- رئیس بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد گفت: مجتمع فرهنگی شهید هاشمی نژاد مشهد به دانشگاه علوم پزشکی این شهر واگذار و استفاده از امکانات این مجتمع توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز بلامانع و میسر شد.

دکتر سیدمحمد موسوی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: این تصمیم امروز طی توافق انجام شده بین مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرماندار مشهد اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: مجتمع مزبور از ابتدا متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد بود که در سال 1375 طبق توافقی مقرر شد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این مجتمع ناتمام را تکمیل و تا سال 1390 برای برنامه های فرهنگی خود از آن استفاده کند.
وی گفت: پس از اتمام مهلت قرارداد، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حاضر به واگذاری این ملک به دانشگاه علوم پزشکی نبود که با توجه به ساخت بیمارستان جدید شهید هاشمی نژاد تاکنون بارها برای تخلیه این مکان اقدام شد.
موسوی افزود: بر اساس توافق امروز مقرر شد تمام واحدهای وابسته در مجتمع شهید هاشمی نژاد، تخلیه شود اما کتابخانه آن با هماهنگی امور کتابخانه ها به صورت مشترک مورد استفاده قرار گیرد.
وی اظهار کرد: همچنین سالن نمایش این مجتمع در صورت نیاز با درخواست قبلی به صورت رایگان در اختیار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مدت زمینی را از انجمن جذامیان مستقر در بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد خریداری کرده است، گفت: مقرر شد هیاتی متشکل از نمایندگان فرمانداری، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
18 آبان ماه همزمان با روز اربعین تعدادی از کارکنان بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد به دستور مسئولان مربوطه بدون هماهنگی و با شکستن قفل در ورودی مجتمع فرهنگی شهید هاشمی نژاد وارد این مجتمع شده و اقدام به جمع آوری وسایل و امکانات درون آن کردند.
این مجتمع فرهنگی در کنار بیمارستان شهید هاشمی نژاد در منطقه طلاب یکی از مناطق محروم مشهد واقع است و به گفته مسئولان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بهره برداری از این ساختمان 17سال پیش به شرط تکمیل آن توسط اداره مزبور به این اداره واگذار شده است.
از سوی دیگر مسئولین دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدعی بودند مهلت تفاهم و قراردادی که بین این دانشگاه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی منعقد شده در سال 1390 پایان یافته و این ساختمان باید به بیمارستان و دانشگاه مزبور بازگردد.
بیمارستان مزبور واقع در منطقه طلاب در شمال شرق مشهد توسط مرحوم حاج محمد مهدی ابراهیمی دریانی در سال 1336 تاسیس و وقف گردید و از شهریور سال 1364 به نام شهید هاشمی نژاد تغییر نام یافت.
این بیمارستان به عنوان مرکز درمان بیماریهای کلیوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
بیمارستان مزبور اولین و بزرگترین مرکز همودیالیز و پیوند کلیه در کشور به شمار می رود و بیش از 30 سال است که ارولوژیست و نفرولوژیست در این مرکز آموزش داده می شود.
این بیمارستان دارای 320 تختخواب و دارای بخشهای مختلف تخصصی می باشد و عملیات توسعه و گسترش آن از سالهای گذشته در حال اجراست.
خبرنگار: مریم انجیدنی ** انتشار دهنده: محمد حسین علی مقدم
3027 / 6053

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شامگاه چهارشنبه با اتنتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتشار خبر فوت این پزشک در جاسک موجب ایجاد شایعه‌ها و نگرانی‌هایی بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این اطلاعیه ضمن تسلیت به خانواده این پزشک و جامعه پزشکی توضیح داد: مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت وی در بیمارستان پارسیان، ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کرده و فوت در تهران اتفاق افتاده است.

این اطلاعیه‌ی افزاید: هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچ یک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز بکار این پزشک در استان هیچ مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه منتقل نشده است و به همین دلیل فوت وی نمی‌تواند هیچ گونه ارتباطی با محل خدمت وی داشته باشد.

دانشگاه علوم پزشکی از رسانه‌ها و سایر افراد خواست اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری کنند.

طی روز‌های گذشته خبر فوت این پزشک طرحی جوان تحت عنوان مرگ خودخواسته در جاسک منتشر شده بود.

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF