Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران که در رأس هیاتی 40 نفره از روسای اتاق‌های سراسر کشور به وین، پایتخت اتریش سفر کرده است در دیدار با همتای خود در این کشور با اشاره به زمینه‌های مختلف همکاری ایران و اتریش، گفت: دو کشور می‌توانند در زمینه حمل‌ونقل، شیوه‌های جدید آبیاری زمین‌های کشاورزی، نوسازی صنایع و تجهیزات صنعتی و مسائل آموزشی با یکدیگر همکاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
هیات 40 نفره متشکل از روسای اتاق‌های سراسر کشور به همراه رئیس و اعضای هیات رئیسه اتاق ایران طی سفر به اتریش در سمینار مشترک اتاق ایران و اتاق اقتصادی فدرال اتریش شرکت کردند. در این نشست، غلامحسین شافعی، رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور با نگاه به سابقه روابط دو کشور، تشریح کرد: در دورانی که موقعیت جنگی بر ایران حاکم بود، اتریش در امور پزشکی و درمان بیماران شیمیایی، کمک خوبی به ایران کرد و این اقدام هیچ‌گاه از خاطرات ایرانیان فراموش نمی‌شود. از همان زمان تصویر روشنی در روابط ایران و اتریش در اذهان عمومی ترسیم شد که همچنان وجود دارد.
 
وی در ادامه چند پیشنهاد برای همکاری‌های اقتصادی با اتریش ارائه داد. رئیس اتاق ایران در ابتدا به شکاف عمیقی که بین ایران و سایر کشورهای دنیا از نظر تکنولوژیکی به وجود آمده اشاره کرد. بر اساس اظهارات شافعی به دلیل اعمال تحریم‌ها علیه ایران، این کشور نتوانست خود را همگام با سایر کشورها به‌روز کند. برای همین دچار عقب‌ماندگی از نظر تکنولوژیکی شد.
 
رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور تأکید کرد: موقعیت جغرافیایی ایران، غیرقابل چشم‌پوشی است. سرمایه‌گذاران می‌توانند با ورود به ایران، بازار وسیع 400 میلیون نفری در مقابل خود داشته باشند.
 
وی در ادامه به احیای جاده ابریشم که مدت طولانی است موردتوجه قرار گرفته، اشاره کرد و گفت: در آینده، ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی در جاده ابریشم جایگاه ویژه‌ای خواهد داشت. از طرفی به‌زودی پروژه راه‌آهن ایران به افغانستان و حوزه قفقاز نهایی می‌شود که حوزه ارتباطی ایران را با سایر کشورها، گسترش می‌دهد.
 
شافعی با تأکید بر بحران آب و خشک‌سالی حاکم بر ایران، یکی دیگر از زمینه‌های همکاری دو کشور را در انتقال فناوری جدید آبیاری زمین‌های کشاورزی که در اختیار اتریش قرار دارد، دانست و افزود: دولت و بخش خصوصی ایران می‌توانند از این تکنولوژی‌های جدید بهره بگیرند.
 
به باور رئیس اتاق ایران وجه تشابهی که بین ایران و اتریش وجود دارد، توجه به بنگاه‌های کوچک و متوسط است که همکاری در این حوزه نیز می‌تواند مؤثر باشد.
 
وی در ادامه به مباحث آموزشی اشاره کرد. به اعتقاد رئیس پارلمان بخش خصوصی، اتاق اتریش می‌تواند در ارائه آموزش‌های کوتاه‌مدت و کاربردی با اتاق ایران همکاری خوبی داشته باشد.
 
فعالیت‌های اتاق اتریش در حوزه همکاری‌های بانکی
 
کریستف لایتل، رئیس اتاق فدرال اقتصادی اتریش، گردشگری، صنعت و آموزش را مهم‌ترین زمینه‌های همکاری بین دو کشور توصیف کرد و گفت: اتاق اتریش به‌تازگی فعالیت‌هایی را آغاز کرده که مهم‌ترین آن به مسائل بانکی معطوف است. اتاق اتریش در پی آن است که بتواند یک اعتبار 1.4 میلیارد یورویی از طرق بانک‌ها در نظر بگیرد.
 
وی در مورد پیشنهاد رئیس اتاق ایران در خصوص ارائه آموزش‌های کاربردی و کوتاه‌مدت، تصریح کرد: اتاق اتریش در مورد این موضوع تجربه دارد و می‌تواند در این زمینه همکاری خوبی با اتاق ایران داشته باشد. در اتریش نوجوانان 15 ساله وارد بنگاه‌های اقتصادی می‌شوند و در کنار دوره‌های مدرسه  به‌طور تجربی نیز آموزش می‌بینند.
 
عبدالله مولایی، سفیر ایران در اتریش نیز با بیان این مطلب که رئیس اتاق اتریش اقدامات خوبی در راستای توسعه همکاری ها انجام داده است، گفت: ایشان می‌توانند با ایده‌ها و ابتکارات خود گام‌های خوبی در توسعه روابط دو کشور بردارد.
 
بر اساس اظهارات وی روابط دو کشور به 140 سال قبل برمی‌گردد که تجار، فرهنگیان، دانشگاهیان و صنعت گران در برقراری این ارتباط پیشتاز بودند.
 
در پایان این نشست رئیس اتاق اتریش از غلامحسین شافعی دعوت کرد تا در جلسه مشترک اتاق اروپا حضور پیدا کند و به تشریح وضعیت اقتصادی ایران بپردازد. کریستف لایتل، رئیس اتاق فدرال اقتصادی اتریش قرار است که به زودی مسئولیت ریاست اتاق اتحادیه اروپا را برعهده بگیرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود

ممتاز زهرا امروز در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد با اشاره به اهداف سفر رسمی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان گفت: دو کشور در این بازدید طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، همکاری در حوزه‌های تجاری، اقتصادی انرژی و همچنین همفکری پیرامون مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.

وی تاکید کرد که توسعه روابط با همسایگان از جمله جمهوری اسلامی ایران در راستای منافع ملی پاکستان است و هر دو کشور عزم قوی برای تبدیل مرز‌های مشترک به مرز صلح، دوستی و رفاه دارند.

ممتاز زهرا در واکنش به مواضع آمریکا پیرامون گسترش همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد از جمله کارشکنی واشنگتن در بحث پروژه مشترک گازی ایران و پاکستان، گفت: اسلام‌آباد معتقد است که توسعه روابط با کشور‌ها هرگز به قیمت روابط موجود با سایر کشور‌ها نیست و ما این مواضع خود را به واشنگتن منتقل کرده‌ایم.

وی اظهار داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی دو کشور تمامی گزینه‌های انرژی از جمله درباره خط لوله گاز گفتگو کردند و پاکستان مصمم است که از تمامی گزینه‌های موجود برای تامین نیاز‌های گسترده خود به انرژی استفاده کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت که تجارت دوجانبه با ایران در قالب توافق تجارت ترجیحی، مراودات در مرز‌های مشترک به ویژه بهره‌برداری از ظرفیت‌های بازارچه‌های مرزی ادامه دارد و همزمان دو کشور به مذاکرات درباره توافق تجارت آزاد ادامه می‌دهند.

وی تاکید کرد: پاکستان از طریق کانال‌های مختلف به آمریکا منتقل کرده است که تقویت روابط با همسایگان برای ما اهمیت بالایی دارد و در این زمینه ایران و پاکستان مشتاق به همکاری نزدیک برای تثبیت صلح و دوستی در مرز‌های مشترک هستند.

ممتاز زهرا افزود که تهران و اسلام‌آباد بر همکاری میان بنادر چابهار و گوادر، مقابله با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و انسان و نیز مقابله با پولشویی به توافقات مطلوبی دست یافته‌اند.

وی با اشاره به همسویی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان درخصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: هر دو کشور با حمایت قوی از فلسطین و آتش‌بس در غزه خواستار توقف جنایات اسرائیل و همچنین ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه هستند.

براساس این گزارش، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهر‌های لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

وی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد؛ جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از وی استقبال کرد. پس از آن دیدار‌های دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهم نامه همکاری نیز امضا کردند.

آیت الله رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه نوار غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)