Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه امکانات مناسبی برای تشخیص و درمان بیماری صرع در کشور فراهم شده گفت: یک درصد از کل افراد جامعه به بیماری صرع مبتلا هستند که با تجویز دارو می‌توان این افراد را مداوا کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، آخوندیان امروز در همایش کشوری صرع کودکان که از امروز به مدت دو روز در مشهد توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است گفت: در این کنگره ۱۵۰ نفر از اساتید اعصاب اطفال از سراسر کشور، اساتید گروه کودکان، همکاران متخصص کودکان در خراسان بزرگ و رزیدنت ها، پرستاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شرکت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تشنج و صرع، تقسیم بندی های درمان بیماری صرع، مشکلات رفتاری در صرع کودکان، صرع های مقاوم، جراحی در صرع، تشنج های دوران نوزادی و شیرخواری، تشنجات پایدار و غیر قابل کنترل، تصویر برداری در صرع کودکان و تب و تشنج در کودکان از محورهای این کنگره است.

عضو هیات علمی گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به ارسال 70 مقاله به دبیرخانه این کنگره خاطرنشان کرد: از این تعداد 45 مقاله در قالب سخنرانی و پنل ارائه می‌شود.

آخوندیان در ادامه با اشاره به فعالیت پزشکان در رشته اعصاب بیان کرد: این رشته از ۳۰ سال گذشته در ایران راه اندازی شده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.

دبیر همایش کشوری صرع کودکان با اشاره به درمان صرع با پیشرفت علم پزشکی ابراز کرد: در گذشته افرادی که مبتلا به بیماری صرع بودند هیچ امیدی به مداوای آنان نبود؛اما امروز با پیشرفت علمی و دارویی این بیماری قابل درمان است.

وی با اشاره به اینکه امکانات مناسبی برای تشخیص و درمان بیماری صرع در کشور فراهم شده از درمان 85 درصد افراد مبتلا به این بیماری عصبی خبر داد و گفت: یک درصد از کل افراد جامعه به بیماری صرع مبتلا هستند که با تجویز دارو می‌توان این افراد را مداوا کرد.

آخوندیان با بیان اینکه بیماری صرع از دوران نوزادی و کودکی آغاز می شود، بیان کرد: عفونت در دوران بارداری، عوامل ژنتیکی و آسیب‌های مغزی از عوامل عمده این بیماری است.

دبیر همایش کشوری صرع کودکان هدف از برگزاری این همایش را ارائه جدیدترین راهکاها و روش‌ها توسط متخصصان و صاحبنظران در خصوص پیشگیری و درمان بیماری صرع کودکان عنوان کرد. انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۴۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  دکتر محمود شبستری در پیام خود با گرامیداشت پانزدهم اردیبهشت روز جهانی ماما تاکید کرده است: ماما‌ها با تحمل لحظه‌های دشوار، سبزی نگاهشان را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می‌کنند و علم را به خدمت می‌گیرند تا عشق را در عرصه قدرت خالق هستی و تجلیگاه آفرینش به نمایش گذارند؛

و‌ی افزوده است: جامعه خدوم مامایی از اعضای مهم تیم سلامت و با نقش محوری خود در تامین سلامت زنان و کودکان، اصلی‌ترین حلقه تامین سلامت خانواده را تشکیل می‌دهد از این رو روز جهانی مامایی فرصتی برای یادآوری نقش ارزشمند همکاران ماما در نظام سلامت و قدردانی از زحمات و تلاش‌های همه کسانی است که در این عرصه با صبر و دلسوزی فراوان نوید بخش بهترین پیام‌های زندگی به مادران و پدران چشم انتظار هستند.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزوده است: با عنایت به سیاست‌های جمعیتی، توجه به مامایی و توانمندسازی ماما‌ها و ایجاد شرایط تسهیل بهره‌گیری از خدمات آنان در درجه بالای اهمیت قرار می‌گیرد که در ترویج جوانی جمعیت و فرزندآوری که از دغدغه‌های کنونی جامعه است، این قشر پرتلاش نقش مهمی را بر عهده دارند که فردایی بهتر را برای جامعه نوید می‌دهند.

دکتر شبستری روز جهانی ماما را فرصت مناسبی برای تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی‌شائبه این قشر صبور و مخلص عنوان کرده است که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند و از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون توام با سلامتی برای این عزیزان را مسئلت کرده است.

دیگر خبرها

  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور