Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت بیمه تا کنون بیش از ۹ میلیارد تومان خسارت به زلزله زدگان کرمانشاه پرداخت کرد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، تعداد ۴۷۲۴ فقره پرونده خسارت  تا ۳۰ آبان نزد شرکت های بیمه تشکیل شده که تعداد ۱۷۱۷ فقره خسارت به مبلغ ۹۳ میلیارد و ۶۳۵ میلیون ریال به آسیب دیدگان و ذینفعان زلزله از سوی موسسات بیمه پرداخت شده و سایر پرونده ها نیز در دست بررسی و اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از وقوع زلزله ۷,۳ ریشتری شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ استان کرمانشاه، بیمه مرکزی طی نامه­ای به معاونین فنی کلیه شرکت های بیمه اعلام کرد:با عنایت به وقوع زلزله، در اسرع وقت نسبت به شناسایی تعهدات و انجام تمهیدات لازم به منظور رسیدگی و پرداخت خسارت وارده به ذینفعان و زیان دیدگان واحدهای بیمه شده استان مذکور اقدام نموده و نتیجه را به بیمه مرکزی گزارش نمایند.

بنا براین گزارش در پی برقراری ارتباط با مسئول شورای هماهنگی استان کرمانشاه ، بر ضرورت تسریع در پرداخت خسارت به بیمه گذاران و بیمه شدگان و ذینفعان تأکید و مقرر شد، در پایان هر روز از میزان پیشرفت فعالیت و خدمات ارائه شده توسط شرکت های بیمه، تعداد پرونده های تشکیل شده و میزان خسارات پرداختی، گزارش آماری به صورت تجمعی ارائه گردد.

حسب اطلاعات واصله، شرکت­های بیمه ضمن ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی بشردوستانه از قبیل کانکس اسکان، اقلام بهداشتی و گرمایشی به مردم زلزله زده استان کرمانشاه و نیز اطلاع رسانی عمومی در خصوص خدمات رسانی و شعب و واحدهای سیار پرداخت خسارت و اعزام مأمورین خود به محل حادثه،  اقدام به بررسی و ارزیابی و پرداخت خسارت نموده اند.

لازم به ذکر است، متأسفانه بر اساس برآوردهای درصد کمی از کل اموال و ساختمان­های آسیب دیده تحت پوشش بیمه آتش سوزی و زلزله قرار داشته اندکه تا تاریخ۳۰آبان تعداد ۴۷۲۴ فقره پرونده خسارت تشکیل شده که تعداد ۱۷۱۷ فقره خسارت به مبلغ ۹۳,۶۳۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال به آسیب دیدگان و ذینفعان حادثه مذکور از سوی موسسات بیمه پرداخت شده و سایر پرونده ها نیز در دست بررسی و اقداماست.

هموطنان گرامی می توانند برای اطلاع از شرکت بیمه گر خود به جدول زیر مراجعه کنند:

ایران - با توجه به قدمت و بیمه مرهونات بانکی و قراردادهای گروهی

معلم- ارائه پوشش به فرهنگیان و آموزش و پرورش - گروهی

آرمان- ارائه پوشش به ساختمان های مسکن مهر- عموماً بانک مسکن

سرمد- ارائه پوشش به مرهونات بانک صادرات -گروهی

ما- ارائه پوشش به مرهونات بانک ملت - گروهی

کوثر- ارائه پوشش به منازل مسکونی نیروهای مسلح - گروهی

دانا- ارائه پوشش به نیروهای انتظامی تا سقف معین -گروهی

البرز- ارائه پوشش به مرهونات بانک ملی، سپه، کشاورزی وهمچنین ارائه پوشش به بنیاد مستضعفان -گروهی

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد