Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@07:49:22 GMT

توافق صادرات نرم‌افزار با هند

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۰۵۷۵

توافق صادرات نرم‌افزار با هند

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دیدار با نخست وزیر و وزیر فناوری اطلاعات هند توافق کردیم در حوزه صادرات نرم‌افزار، امنیت زیرساخت های فضای مجازی و نیز دولت الکترونیکی کارگروه مشترکی تشکیل و سطح همکاری های دو کشور در این حوزه ها ارتقاء یابد.

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی که برای شرکت و سخنرانی در کنفرانس بین المللی فضای مجازی در دهلی نو حضور دارد، در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: هند یکی از کشورهای برتر دنیا در حوزه صادرات نرم افزار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: نکته قابل توجه در همایش فضای مجازی دهلی نو تاکید نمایندگان کشورهای مختلف بر نقش توسعه فضای مجازی و نیز شبکه های اجتماعی در افزایش اشتغال و بهبود مکانیزم‌ های بازاریابی محصولات شرکت های کوچک و متوسط و در نهایت افزایش تولید ثروت در این عرصه بود، نکته ‌ای که در چند سال اخیر در کشور ما نیز به خوبی تجربه شده است.

نهاد بین المللی تصمیم گیر در حوزه مجازی تشکیل شود.

همچنین آذری جهرمی در حاشیه اجلاس بین المللی فضای مجازی در دیدار با وزیر الکترونیک و فناوری اطلاعات هند افزود: انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است و فرصت اقتصاد دیجیتال را در پیش رو داریم.

وی با با بیان اینکه کشورهای ایران و هند شباهت ها و تفاوت هایی با هم دارند، گفت: هند با جمعیت قابل توجه یک بازار بزرگ به حساب می آید و هر کسی آرزو دارد تا این بازار بزرگ را در اختیار داشته باشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به 15 برابر شدن پهنای باند و 10 برابر شدن کاربران اینترنت در ایران، افزود: 17 درصد فارغ التحصیلان ایران در رشته های IT هستند و حجم بازار ICT در ایران سه برابر شده است. ضمن اینکه در برابر یک واحد سرمایه گذاری بخش دولتی سه برابر بخش خصوصی سرمایه گذاری در این حوزه وجود دارد.

آذری جهرمی ضمن دعوت از شرکت ها و سرمایه گذاران هندی برای حضور در ایران، گفت: علاوه بر آن 23 هزار استارت آپ در ایران و 130 هزار ایرانی در کار ایجاد اپلیکیشن مشغول هستند.

عضو کابینه دولت دوازدهم ایران را قربانی حملات سایبری دانست و خاطر نشان کرد: ما برنامه ویژه ای برای حفاظت از کودکان داریم و کارهای مهمی در زمینه دفاع سایبری انجام داده ایم.

وی بزرگ ترین تجربه در زمینه همکاری با برنامه نویسان دیگر کشورها را از آن هند دانست و افزود: امیدواریم در سه حوزه امنیت سایبری، فری لانسینگ، و دولت الکترونیک با هم تبادل تجربیات کنیم.

آذری جهرمی در پایان با ارایه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی مشخص از سوی 2 کشور، گفت: این کارگروه باید ظرف سه ماه آینده به بررسی راه های همکاری مشترک بپردازند و پس از آماده کردن نقشه راه همکاری، شما به ایران سفر کنید.

مردم هند عاشق فناوری هستند

وزیر الکترونیک و IT هند با استقبال از دعوت آذری جهرمی برای همکاری با ایران، افزود: ما توانسته ایم از بخش دیجیتال در کشاورزی و در کمک رسانی به کشاورزان و ایجاد بازار دیجیتال برای آنان استفاده کنیم.

این مقام مسوول همچنین ایجاد یک ساز و کار مشترک را برای فعالیت یک نهاد بین‌المللی تصمیم گیر در حوزه فضای مجازی را مفید دانست.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۰۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، آرام حیدری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در شهر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: استان کردستان در شاخص فاوا (IDI) در رتبه بیست‌وپنجم کشور است که در زیر شاخص دسترسی رتبه ۱۵، در زیر شاخص استفاده رتبه ۲۹ و در زیر شاخص مهارت در رتبه ۲۸ کشوری قرار دارد.

وی افزود: پهنای باند ورودی استان کردستان ۵۷۰ گیگ بر ثانیه است که میزان استفاده دیتا در استان ۲۱۰ گیگ بر ثانیه است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کسب و کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیک فعال در استان ۱۲۶۰ مورد بوده و تعداد استارتاپ‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز ۱۱۳ مورد است.

حیدری یکی از مزیت‌های رقابتی کردستان را وجود شرکت‌های متعدد دانست و اضافه کرد: ۱۰۴ شرکت عضو نظام صنفی رایانه‌ای در کردستان وجود دارد که ۵۶ مورد آن فعال هستند.

وی گفت: تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ۶۲ مورد است که ۱۶ مورد آن در حوزه فناوری اطلاعات فعال هستند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان افزود: طرح آموزشی «ایران دیجیتال» سال گذشته در تعدادی از استان‌های کشور کشور اجرایی شد و این طرح امسال نیز در استان کردستان اجرا خواهد شد.

کد خبر 747480

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است