Web Analytics Made Easy - Statcounter

خانه های روستای گل اندام و آوین سفلی شهرستان فین هرمزگان از چوب و سنگ و گل و خاک و مصالح طبیعی منطقه تشکیل شده است و خبری از سیمان و آجر و قیر و ایزوگام و گچ در خانه های آنها نیست و احتمال تخریب در پی بارش وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده؛ فین از توابع شهرستان بندرعباس در 100 کیلومتری مرکز استان واقع شده است که روستاهای آن سال‌های سال است  با مشکل قطعی و کمبود آب و همچنین آب آلوده و غیربهداشتی مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای گل اندام،آوین سفلی بیشتر با معضل کم‌آبی روبه‌رو هستند و مردم این دو روستا به آب انبارهای غیر بهداشتی روی آورده اند و این موضوع وضعیت این روستاها را بحرانی کرده است.

در حال حاضر بعضی از روستاهای شهرستان فقط چند ساعت در روز آب دارند که گل‌آلود و غیر بهداشتی است.همین مقدار نیز جوابگوی نیاز بهداشتی و طهارت نیست و مردم آب شرب مورد نیاز خود را از چشمه‌ها تأمین می‌کنند.

مشکلات کم‌آبی و غیر بهداشتی بودن آب در روستاهای فین در حالی است که این منطقه از چشمه‌ها و رودخانه‌های پرآبی بهره‌مند است و باید پرسید علت این کم آبی چیست و چرا مسئولان فکری اساسی برای حل این معضل بحرانی نمی کنند.

 

زندگی در روستای آوین سفلی زیر سقف چکه ای

رضایی، یکی شهروندان روستای آوین سفلی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ کده با اشاره به غیربهداشتی بودن آب انبارها و کمبود آب در روستا گفت: آب این روستا بهداشتی نبوده و این امر سبب شده تا بیماری‌های گوارشی در این روستا افزایش قابل توجهی یابد.

این شهروند روستایی با بیان اینکه دبستان روستای گل اندام تخریبی و غیر قابل استفاده است، افزود: تنها مدرسه دبستان این روستا تخریبی است و سرویس های بهداشتی آن غیر قابل استفاده است و دانش آموزان در این مکان غیر امن با ترس و دلهره به تحصیل می پردازند.

رضایی به دیگر مشکلات این روستا اشاره کرد و گفت: حسینیه این روستا با قدمتی طولانی در آستانه تخریب است و دیوارهای حیاط آن از بین رفته و همچنین سرویس های بهداشتی آن وضعیت مطلوبی را ندارند.

وی با اشاره به وضعیت منازل این روستا، افزود: اکثر خانه های این روستا از چوب وگل و خاک ساخته شده است و در خانه هایی زندگی می کنیم که با کمترین استاندارد ها و از مصالح طبیعی ساخته شده و احتمال خراب شدن آن هر لحظه در پی بارش های شدید برف و باران منطقه وجود دارد.

خانه های روستای گل اندام تاب باران را ندارد

محمدی شهروند روستای گل اندام شهرستان فین به مشکلات این روستا پرداخت و گفت: اهالی روستای گل اندام در خانه های زندگی می کنند که از چوب وسنگ وگل و خاک و مصالح طبیعی منطقه تشکیل شده است و خبری از سیمان و آجر و قیر و ایزوگام و گچ در خانه های آنها نیست و احتمال تخریب در پی بارش وجود دارد.

وی در ادامه بیان کرد: نبود شغل مناسب در این روستا سبب شده که اهالی این منطقه جز کم درآمد ترین مردم استان هرمزگان باشند و درآمد آنها جوابگوی مخارج زندگی نیست چه برسد که بتوانند سرپناه استاندارد و ایمنی برای خود بسازند.

محمدی با بیان اینکه مسئولان باید توجه بیشتری به این روستا داشته باشند،تصریح کرد: مسئولان استانی و کشوری باید به مردم این روستا در خصوص احداث خانه های ایمن کمک کنند و همچنین این روستا از جاده مناسب محروم است و باید دراین خصوص توجه ویژه ای شود.

لزوم توجه بیشتر مسئولان در سطوح ملی و استانی برای حل مشکل آب آشامیدنی در روستاهای شهرستان فین و رسیدگی به مشکلات مردم و مناطق محروم که همیشه مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده از مواردی است که باید به فوریت مورد پیگیری قرار گیرد چرا که غفلت و کوتاهی از موضوع با به خطر انداختن جان، جسم و سلامت مردم همراه است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۱۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ گروه خبر از تحریریه، امروز به روستای فوشه شهرستان فومن رفتند و گلایه مردم این منطقه را در خصوص جاده نامناسب و پُر از دست انداز این روستا شنیدند.

آسیب به خودرو‌ها، رفت و آمد پر زحمت مردم و مشکل برای انتقال محصولات روستاییان تنها بخشی از مشکلات مطرح شده از سوی مردم روستای فوشه بود.

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد