Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، مهدی طباطبایی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، امروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه، گفت: آنتی بیوتیک‌ها از جمله داروهایی هستند که متأسفانه مصرف آنان در جامعه بسیار بالاست، در حالی که مصرف بی‌رویه و خودسرانه آن عوارض جبران ناپذیری برجای می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: میزان مصرف آنتی بیوتیک در ایران 16 برابر میانگین و استاندارد جهانی است، یعنی در کشور ما به ‌اندازه کل اتحادیه اروپا داروهای آنتی بیوتیک مصرف می‌شود.
وی افزود: آنتی بیوتیک‌ها از طریق کشتن میکروب‌ها یا توقف تکثیر آن‌ها با عوامل بیماریزا مقابله می‌کنند، اما تجویز آن باید اصولی صورت گیرد، همچنین داروخانه‌ها باید از فروش داروهای آنتی‌بیوتیک بدون نسخه پزشک خودداری کنند.
طباطبایی اظهار کرد: استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک‌ها در پرورش دام و ماهی، تجویز بیش از حد آنتی بیوتیک‌ها و عدم تکمیل دوره درمان توسط بیمار باعث می‌شود تا مقاومت آنتی بیوتیکی در انسان‌ ایجاد شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: برای جلوگیری از مصرف بی‌رویه آنتی بیوتیک‌ها باید آگاهی مردم را در خصوص عوارض آن افزایش داد و برای مصرف صحیح و اصولی چنین داروهایی فرهنگ‌سازی کرد، زیرا مقاومت دارویی نتیجه استفاده خودسرانه از آنتی بیوتیک‌هاست که بدنبال آن روند درمان طولانی‌تر و هزینه‌های درمانی نیز افزایش می‌یابد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۹۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود