Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: نصب تعداد ۱۰ هزار کانکس به عنوان اسکان موقت در روستاهای زلزله زده با محوریت قرارگاه خاتم الانبیا در حال انجام است.

️به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه ظهر امروز شنبه در جلسه شورای معاونین وزارت کشور به ریاست دکتر رحمانی فضلی درباره آخرین وضعیت مناطق زلزله زده اظهار داشت: اکنون موضوع امداد و نجات و توزیع چادر در مناطق زلزله زده به پایان رسیده اما کماکان خدمت رسانی به مردم از جمله توزیع غذا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ادامه دارد.

وی افزود: حدود ۸۴ هزار چادر دولتی و حدود ۱۰ هزار چادر مردمی که جمعاً حدود ۹۴ هزار چادر به ارزش ۷۲ میلیارد تومان در مناطق زلزله زده کرمانشاه توزیع شده است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: بحث اسکان موقت در دستور کار قرار دارد که مردم از محل اسکان اضطرای به اسکان موقت منتقل شوند که در این ارتباط عملیات آواربرداری به منظور ایجاد اسکان موقت یعنی نصب کانکس ها آغاز شده است.

 بازوند گفت: نصب تعداد ۱۰ هزار کانکس به عنوان اسکان موقت در روستاها با محوریت قرارگاه خاتم الانبیا در حال انجام است که البته مردم ساکن روستا می توانند به جای دریافت این کانکس ها از کمک ۳ میلیون تومانی دولت برای اسکان موقت هم بهره مند بشوند.

وی ادامه داد: در شهرها نیز تاکید بر این است تا مردم با در اختیار گرفتن منازل و پرداخت اجاره بها از سوی دولت تا سقف ۵ میلیون تومان اقدام کنند هرچند دولت در این زمینه آمادگی کامل دارد در شهرها هم در حد نیاز کانکس به منظور اسکان موقت تعبیه کند.

استاندار کرمانشاه گفت: دولت در اقدامی بی نظیر در طی یکروز بیش از هزار میلیارد تومان اعتبار شامل ۷۶۵ میلیارد تومان تسهیلات و ۲۸۱ میلیارد تومان کمک های بلاعوض را برای کمک به مردم مناطق زلزله زده کرمانشاه تصویب کرد و در همان روز هم این اعتبار تخصیص داده شد. 

وی افزود: اکنون ۵۰ درصد کمک های بلاعوض دولت یعنی اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان از سوی دولت به بنیاد مسکن پرداخت شده که از امروز به مردم پرداخت می شود.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: در طی روزهای آینده نیز ۵۰ درصد مابقی این کمک های بلاعوض از سوی دولت پرداخت خواهد شد.

 بازوند تاکید کرد: پرداخت این کمک های بلاعوض طبق دستورالعمل مشخصی انجام می شود که بر این اساس در مجموع مردم ساکن در روستاها تا سقف ۹ میلیون تومان و مردم ساکن در شهرها تا سقف ۱۲ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می کنند.

در این جلسه، نجار رئیس ستاد مدیریت بحران، افشانی معاون عمرانی وزارت کشور، مقیمی استاندار تهران، رستم وندی رئیس سازمان امور اجتماعی و ذوالفقاری معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور گزارش از اقدامات انجام شده در حوزه کاری خود به وزیر کشور ارائه کردند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت

به گزارش قدس آنلاین، احمد غریوی درباره تاکید مقام معظم رهبری بر ثبات امنیت شغلی کارگران و اقدام وزارت کار در این باره اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بحث امنیت شغلی بود که در دیدار با جامعه کارگری مطرح فرمودند لذا پیرو فرمایشات ایشان و تاکیدات رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار رفاه اجتماعی کارگروهی متشکل از نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، اساتید دانشگاهی، قضات دیوان عدالت، مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری تشکیل دادیم و در این کارگروه به موضوع امنیت شغلی ورود کردیم.

وی ادامه داد: در این کارگروه موادی از قانون کار که مربوط به بحث امنیت شغلی و ساماندهی قراردادهای کار بود مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت پیش نویس ۵ ماده مورد بازنگری واقع و در قالب لایحه‌ای تقدیم دولت شد.

غریوی اصلاح ماده ۷ قانون کار را از جمله مواد پیشنهادی به دولت نام برد و گفت: با تصویب هیأت وزیران مقرر شده بود افرادی که در فعالیت‌های غیر مستمر مشغول به کار باشند تا سقف ۴ سال می توانند به صورت قرارداد مدت موقت ادامه کار بدهند و بعد از ۴ سال قرارداد آنها باید دائمی شود و تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار هم در خصوص فعالیت‌های مستمر بود که تاکنون هیچگونه محدوده یا سقفی برای آنها پیش بینی نشده بود لذا ما خواستیم هر ۲ تبصره ۱ و ۲ ماده ۷ قانون کار را با هم تلفیق کنیم و نهایتا پیشنهاد سقف ۵ سال را برای کارگرانی که هم در کارها و فعالیت‌های مستمر و هم غیر مستمر مشغول کارند ارائه کردیم که قرارداد موقت آنها بعد از ۵ سال باید به دائم تبدیل شود و کارفرما قرارداد دائم با نیروی کار ببندد.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این لایحه روز شنبه در وزارت کار نهایی و تقدیم دولت شد. امیدواریم در هیات وزیران تایید و تصویب شود تا به مجلس ارسال کنیم و خوشبین هستیم با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به موضوع امنیت شغلی، نمایندگان مجلس هم این همراهی را با دولت و وزات کار صورت دهند تا کارگران در بحث آینده شغلی دیگر دغدغه ای نداشته باشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند