Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ داوود كشاورزیان در سمینار سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت ایمنی راه مجمع جهانی راه (پیارك) با محور سیاست‌های بهبود ایمنی ترافیك و جهت‌گیری آتی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران حدود یك درصد جمعیت جهان را داراست و بالغ‌بر ۲۱۵ هزار كیلومتر انواع راه به غیر از خیابان‌های درون‌شهری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مجموع ۲۱۵ هزار كیلومتر حدود ۱۳۰ هزار كیلومتر را راه روستایی و ۸۵ هزار كیلومتر راه سایر راه‌ها تشكیل می‌دهند كه ۹۰ درصد راه‌های روستایی دارای روكش آسفالت هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آمار اعلامی پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: حدود ۲۰ میلیون خودرو و ۱۰ میلیون موتورسیکلت در كشور پلاك شده‌اند و باید توجه داشت كه بالغ‌بر ۹۳ درصد از جابه‌جایی‌ها از طریق حمل‌ونقل جاده و نزدیك به ۳ درصد از ریل انجام می‌شود.

كشاورزیان با اشاره به آمار تلفات جاده‌ای كشور طی سال‌های گذشته بیان داشت: در سال گذشته حدود ۱۶ هزار نفر مجموع تلفات ناشی از حوادث رانندگی بود كه ۳۰ درصد آن مربوط به داخل شهرهاست و الباقی در حوزه برون‌شهری محسوب می‌شود كه تلفات رانندگی در حاشیه شهرها نیز جزو آمار تلفات برون‌شهری محسوب می‌گردد.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در ادامه خاطرنشان كرد: بیشترین آمار تلفات رانندگی كشور مربوط به ۱۰ سال قبل و بالغ‌بر حدود ۲۷ هزار نفر بود كه با همكاری پلیس، وزارت راه و شهرسازی، اورژانس، هلال‌احمر و سایر نهادها در سال گذشته به ۱۶ هزار نفر كاهش یافت. از این رو هدف‌گذاری شده تا ۱۰ سال آینده تعداد تلفات رانندگی به ۱۰ هزار نفر كاهش یابد.

وی گفت: سالانه حدود ۶ درصد به خودروهای موجود در كشور اضافه می‌شود اما به دلیل پایین بودن قیمت سوخت خودروهای قدیمی نیز همچنان كار می‌كنند و این مساله باعث مصرف روزانه ۷۵ میلیون لیتر بنزین در كشور شده است.

این مقام مسئول از اقدام وزارت راه و شهرسازی برای تدوین نقشه راه ایمنی جاده‌های كشور خبر داد و گفت: این نقشه راه در شرف تصویب در كمیسیون ایمنی راه‌های كشور قرار دارد.

كشاورزیان ارتباط موجود میان سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای و مجمع جهانی پیارك را مثبت ارزیابی كرد و گفت: ارتباط تنگاتنگی میان دو مجموعه وجود دارد و امیدواریم در راستای كاهش حوادث و تلفات رانندگی این ارتباطات را افزایش دهیم.

وی افزود: آمارها حاكی از آن است كه تعداد تلفات رانندگی نسبت به سال گذشته كاهش چندانی نداشته است و این نكته بیانگر آن است كه ما به قسمت سخت برنامه كاهش تلفات رسیده‌ایم.

 وزارت راه و شهرسازی، معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان با بیان اینكه سقف سرعت مجاز ۱۰ كیلومتر در ساعت كاهش می‌یابد گفت: این تصمیم‌گیری شامل تمام راه‌ها می‌شود به طوری که سقف سرعت مجاز در آزادراه‌ها از ۱۲۰ به ۱۱۰، بزرگراه‌ها به ۱۰۰، جاده اصلی به ۸۵، جاده فرعی به ۷۰ كیلومتر بر ساعت كاهش می‌یابد.

انتهای پیام/د

سقف سرعت مجاز رانندگی ۱۰ كیلومتر در ساعت كاهش می‌یابد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز

به گزارش «تابناک» به نقل از راهور، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ اظهار داشت: اتفاقات خوبی در اجرای طرح نوروزی افتاد و برنامه ریزی دقیقی از طرف همه سازمان‌هایی که سهم ، نقش و مسئولیت داشتند از جمله همکاران در مجموعه سازمان راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودروها و پلیس راهور صورت گرفت و ما توانستیم اتفاقات خوبی را در ایام نوروز رقم بزنیم.

وی گفت: یکی از اتفاقات خوب و قابل توجه طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ کاهش ۱۴.۳ درصدی جانباختگان در تصادفات جاده‌ای نسبت به سال گذشته بود.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: البته مجموع تصادفات شهری و جاده ای ۹.۴ درصد کاهش دارد ولی در تصادفات جاده ای شرایط نسبتا خوبی را داشتیم که با برنامه‌ریزی و حضور مناسب همه دستگاه‌های اجرایی توانستیم در سال ۱۴۰۳ شاهد شرایط مناسب تری نسبت به سال گذشته باشیم.

سردار حسینی تاکید کرد: شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم و در این راستا ما برای اینکه به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را مستقر کنیم باید اقدامات خود را در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • برنامه های روز ملی ایمنی حمل و نقل در سیستان وبلوچستان تشريح شد
  • تصادفات جنوب سیستان و بلوچستان ۴۶ کشته برجا گذاشت
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • ◄ آزمایش بوژی SF400 واگن های دوطبقه بر اساس استاندارد UIC 518
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟