Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در سمینار مجمع جهانی راه (پیراک ایران) با اشاره به اینکه 1.3 کشته و بین 20 تا 50 میلیون نفر زخمی بر اثر تصادفات جهانی در سطح جهان وجود دارد اظهار کرد: این میزان سوانح جاده ای رقم کوچکی نیست و افکار عمومی جهان به سادگی از کنار آن عبور نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در کشور به این امر توجه ویژه ای شده و راهبردهایی برای بهبود آن ارائه شده است افزود: کمیسیون ایمنی  راه ها هر ماه تشکیل جلسه می دهد و این موضوع را بررسی می کنند.

آخوندی، با بیان اینکه در این دوره از کمیسیون ایمنی راه ها، هماهنگی هایی را در سطح دستگاه های مختلف داشته ایم گفت: در ارتباط بحث ایمنی راه ها 5 راهبرد اساسی عملیاتی شده و تمام برنامه های موجود در این زمینه را تنظیم و تصویب کرده ایم .

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای مدیریت ایمن تر جاده ها باید سیستم های سازمان راهداری را هوشمند کنیم یادآورشد: هم اکنون، 250 هزار کیلومتر راه در کشور باید مدیریت شود و باید ساختار مدیریت را به سمت جاده های هوشمند تر هدایت کنیم.

آخوندی با بیان اینکه روش مدیریت جاده ها باید از سمت مدیریت مکانیکی به سمت هوشمند شدن جاده ها هدایت شود افزود: مدیریت هوشمند باید از طراحی، نصب تجهیزات آغاز شود و در این مسیر نیازمند یکپارچه سازی تمامی سیستم ها هستیم.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: هم اکنون، سیستم های امدادی یک کار ساختاری بسیار بزرگ و مهمی دارند و باید از جهت دانش فنی، سرمایه گذاری های بسیاری را در این ارتباط انجام دهیم و در این مسیر چاره ای به جز مدیریت هوشمند جاده ها نداریم.

آخوندی یادآور شد: 10 سال آینده میزان خودرو ها به 30 میلیون می رسد و در این مسیر سطح جاده ها نیز افزایش می یابد بنابراین برای هدایت بهتر آن ها باید مدیریت جاده ها را هوشند کنیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در بحث امداد و نجات دستاورد و نیروهای قوی داریم اضافه کرد: در هنگام حوادث و کمک رسانی به مردم هیچ یک از دستگاه ها یکپارچه عمل نمی کنند و  برای مدیریت بهتر باید اقدام به یکپارچه سازی و همگام سازی دستگاه ها باشیم.

آخوندی با بیان اینکه نیاز به انواع مدیریت ، هماهنگی، قانون گذار و دستوالعمل برای یکپارچه سازی دستگاه ها داریم تصریح کرد: تحول ساختاری را تنها یک دستگاه انجام نمی دهد بلکه نظام باید وارد این بخش شود و بتواند راهبردهای ملی را هدایت کند.

وی افزود: امیدوار هستیم با گفتگوهای مکرر در سطح کمیسیون ایمنی راه ها بتوانیم تحول ساختاری را در سطح ایمنی راه ها و به یک اجماع ملی در این حوزه برسیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه دو رویکرد در بحث ایمنی راه ها مورد بررسی قرار می گیرد اظهار کرد: در ابتدا باید 5 راهبرد اساسی را در این زمینه پیگیری و برنامه های آن ها را تهیه کنیم و بتوانیم محیطی را برای حمل و نقل ایران فراهم کنیم.

آخوندی توضیح داد: باید سهم حمل و نقل جاده ای را به نفع حمل و نقل شخصی و سطح حمل و نقل شخصی را به نفع سطح حمل و نقل عمومی کاهش دهیم تا بتوانیم به راهبرد اساسی در این حوزه برسیم.

وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد حمل و نقل بار بر روی جاده ها وجود دارد افزود: هم اکنون، حمل و نقل  شخصی با 30 میلیون خودرو در کشور انجام می شود و باید برای کاهش تلفات جاده ای نیازمند تحول ساختاری بنیادی تر هستیم.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد:اگر بخواهیم بخش ریلی 20 درصد از جابه جایی حمل و نقل مسافر و 30 درصد از حمل و نقل بار را بر عهده داشته باشد نیازمندی سرمایه گذاری 28 هزار میلیارد دلاری است و این تصمیم بزرگی است که در سطح ملی باید انجام شود.

آخوندی با بیان اینکه بدون حمل و نقل همگانی نمی توانیم سطح ایمنی را افزایش دهیم و در این زمینه نیازمند یکپارچگی حمل و نقل درون شهری هستیم یادآورشد:  اساسا ضرورت یکپارچگی بین توسعه شهری و حمل و نقل وجود دارد و این یک ضرورت ساده به شمار می رود اما عمل کردن به آن بسیار پیچیده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یک میلیارد و 700 میلیون نفر سفر در سال داریم اضافه کرد: 700 میلیون نفر در سال عمدتا از طریق حمل و  نقل حومه ای سفر می کنند و روزانه در تهران نیز 2 و نیم میلیون نفر به صورت حومه ای سفر می کنند.

وی اظهار کرد: 30 درصد تلفات در 30 کیلومتری اول جاده ها رخ می دهد و حمل و نقل حومه ای در این بخش بسیار پر اهمیت است.

آخوندی با بیان اینکه دو و نیم میلیون نفر مسافر در روز با 550 هزار وسیله شخص در تهران وارد یا خارج می شوند تصریح کرد: جدا از بحث آلودگی و مصرف سوخت، مدیریت در این زمینه بسیار پر اهمیت است و  باید برای کاهش تصادفات، طبق برنامه ششم توسعه به سمت ریل حرکت کنیم و در این مسیر نیازمند سرمایه گذاری میلیاردها دلار هستیم.

وی با بیان اینکه یکی از اساسی ترین مشکلات در حوزه جاده ها سوخت ارزان است گفت: هم اکنون، حدود 750 هزار کامیون فرسوده در کشور وجود دارد که به دلیل پایین بودن قیمت سوخت هیچ یک از این کامیون دارها انگیزه ای برای نوسازی ناوگان خود ندارند.

آخوندی توضیح داد: بحث نوسازی ناوگان 20 سال است که مطرح شده ولی به دلیل پایین بودن قیمت سوخت هیچ یک از آن ها اقدام به نوسازی ناوگان خود نمی کنند.

وزیر راه و شهرسازی در پایان اظهار کرد: برای نوسازی 750 هزار کامیون باید قیمت سوخت را افزایش دهیم تا امنیت در جاده ها نیز افزایش یابد.

انتهای پیام /

برای نوسازی 750 هزار کامیون، باید قیمت سوخت را افزایش دهیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران

شهردار منطقه۱۳ از تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده با اتخاذ تمهیداتی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد هادی علی احمدی اظهار کرد: در سال گذشته در راستای  برنامه ابلاغی سازمان نوسازی و تحقق برنامه 4 ساله چهارم توسعه و تحول شهر تهران مبنی بر نوسازی سالانه 3 درصد پلاک‌ها در بافت‌های فرسوده شهر تهران با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه معاونت شهرسازی و معماری این منطقه براساس برنامه پیش‌بینی شده موفق به تحقق 100 درصدی نوسازی پلاک‌های واقع در بافت فرسوده شده است.

شهرداری تهران در نوسازی بافت فرسوده می تواند الگوی سایر کلانشهرها باشد

وی افزود: با توجه به تشکیل ادارات نوسازی در مناطق 22 گانه که با تلاش‌های سازمان نوسازی شهر تهران در این دوره صورت گرفت، گام مهمی در جهت تسریع و تسهیل نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق انجام شده است که همین امر موجب شده علی‌رغم چالش‌های موجود و ریزدانه بودن املاک واقع در بافت فرسوده این منطقه، با پیگیری‌های بعمل آمده اداره نوسازی 161 پلاک در محدوه مورد نظر  نوسازی شود که این امر منجر به محقق شدن 100 درصدی برنامه ابلاغی توسط سازمان نوسازی شهر تهران شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی