Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@02:30:58 GMT

جذب 36 میلیون دلار سرمایه خارجی در آذربایجان شرقی

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۱۵۵۳۴

جذب 36 میلیون دلار سرمایه خارجی در آذربایجان شرقی

تبریز- ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی و نائب رئیس مرکز خدمات سرمایه گذاری آذربایجان شرقی گفت: در سال جاری 36 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی برای 8 طرح در این استان جذب شده است.

رضا حسینی روز یکشنبه به ایرنا گفت: این میزان سرمایه گذاری خارجی جذب شده در زمینه طرح های خودرو سواری، اکتشافات معدنی طلا، تولید نخ، تولید پروفیل و ساخت ماشین آلات بتن سبک، کارخانه فرآوری طلا و تولید 'ام دی اف' است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به تصویب 100 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان، گفت: مبلغ 45‌میلیون دلار برای احداث سه نیروگاه مقیاس کوچک در مجموع به ظرفیت تولید 49 مگاوات برق در مرحله صدور مجوز است.
وی افزود: اقدام لازم برای اخذ مجوز و مصوبه هیئت سرمایه گذاری خارجی برای احداث نیروگاه بادی و خورشیدی در استان انجام شده است.
حسینی با اشاره به انجام مطالعات امکان سنجی تعداد 120 طرح و فرصت سرمایه گذاری در استان شامل فرصت ها و طرح ‌های زیربنایی، دانش بنیان، صنعت و معدن، کشاورزی نیمه تمام و توسعه‌ای، گفت: در صورتی که سرمایه گذاران داخلی و خارجی در خصوص اخذ مجوزها از دستگاه های اجرایی با مشکلی مواجه شوند، با پیگیری مشکل از دستگاه‌های اجرایی ذیربط و برگزاری جلسه، مشکلات موجود حل و فصل می شود.
وی میزان سرمایه گذاری مصوب استان در سال گذشته را 664 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: 22 میلیون دلار جذب شده است.
حسینی با اشاره به اجرای برخی طرح های بزرگ استان با تأمین مالی خارجی به روش فاینانس، گفت: سازمان های خصوصی و دولتی استان متقاضی استفاده از 6 میلیارد و 322 میلیون دلار منابع فاینانس هستند.
وی گفت: برای خط دوم طرح آبرسانی زرینه رود به تبریز 890 میلیون یوان و برای طرح توسعه فولاد میانه 82 میلیون یوان جذب شده است.
حسینی اعلام کرد: طرح هایی همچون راه آهن میانه - تبریز، بیمارستان 723 تختخوابی تبریز و طرح توسعه پالایشگاه نفت تبریز در فهرست طرح های متقاضی تامین مالی خارجی قرار دارند.
استان آذربایجان شرقی که با جمهوری های آذربایجان، نخجوان و ارمنستان مرز مشترک دارد و از طریق مرز بازرگان با کشور ترکیه ارتباط دارد، دارای موقعیت راهبردی برای تجارت بین المللی بوده و ظرفیت های فراوانی در زمینه صنعتی، معدنی و کشاورزی دارد.
خبرنگار: پرویز انصاری ** انتشار: رستگار
3071/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • (ویدئو) سیل در شبستر آذربایجان شرقی خودرو‌ها را با خود برد
  • تصاویر وحشتناک از سیل عظیم آذربایجان شرقی
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳