Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-28@15:12:14 GMT

آیا پل صدر باید دو طبقه ساخته می‌شد؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۸۱۲۰

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: در حال حاضر عمده‌ترین انتقاداتی که به پل صدر مطرح می‌شود، به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن است؛ اساسا چرا باید صدر دو طبقه می‌شد؟ ما در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا، درحال بستن اتوبان‌های بتنی دو طبقه خود هستند.

به گزارش صدای ایران، پیروز حناچی در خصوص نگاه جدید معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران به پروژه‌های شهری گفت: ما در دوره جدید معاونت فنی و عمرانی در ابتدای کار خود یک سوال را مطرح کرده و آن را به عنوان اصلی‌ترین رسالت خود قرار دادیم؛ این که در عین انجام فعالیت‌های عمرانی و مهندسی، چگونه شهر را زیبا بیآفرینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه برای عمل به این رسالت، باید به کیفیت پروژه‌هایی که در شهر انجام می شود، دقت و تلاش بسیار زیادی کرد، گفت: کیفیت پروژه ها در شهر اتفاقی نیست؛ کیفیت یک فرآیند است که از تعریف صورت مسئله آغاز شده و به بکارگیری کارفرمای فهیم، مشاور با سواد و پیمانکار خوب برای اجرا، بهره‌برداری و نگهداری صحیح پروژه ها ختم می شود. بنابراین اگر به مولفه های این فرآیند به درستی توجه شود، آن زمان قابل دفاع خواهد بود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به تاثیر خرد جمعی در کیفیت پروژه‌های شهری، تصریح کرد: اگر پروژه هایی که در شهر جنبه کیفی دارند، مورد محک خرد جمعی تخصصی قرار گیرند، آنگاه به هدف خود دست یافته ایم. به طور مثال در خصوص مسابقه معماری که برای اجرا و طراحی پل طبیعت برگزار شد، فرآیندی طی شد که در آن بهترین پل سازان ایران در آن شرکت کردند.

وی در ادامه افزود: اتفاقا فرد و شرکتی در این مسابقه پیروز شد که تجربه زیادی در پل سازی نداشت، اما به دلیل اینکه این فرآیند سبب شده بود که از خرد جمعی استفاده شود، نتیجه آن به این پروژه قابل قبول ختم شد.

حناچی خاطرنشان کرد: در واقع این فرآیند سبب شد که خرد جمعی که یک پیمانکاران مناسب برای اجرا و یک کارفرمای فهیم برای هدایت پروژه انتخاب شود. حال تصور کنید که اگر هر کدام از این فرآیندها حذف می‌شد، حال و روز این پروژه به چه روزی می‌افتاد. به طور مثال اگر از یک مشاور خود استفاده نمی‌کردند، یا پیمانکار فهیمی را برای هدایت آن انتخاب نمی‌کردند، مطمئن باشید که پل طبیعت با مشکلات جدی روبرو می شود.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ما با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم، گفت: الان پیمانکاری که یک ساختمان مسکونی یا مسجد را می‌سازد، پروژه های پل سازی را هم در دست می گیرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: نکته مثبتی که می‌توان به آن اشاره کرد، این است که نظام فنی و اجرایی کشور همه پیمانکاران صاحب صلاحیت را شناسایی و رتبه بندی کرده و حدود صلاحیت‌شان را نیز مشخص کرده است. در عین حال نظام و فنی اجرایی که ما در داخل شهرداری داریم هم به صورت مجزا این ارزیابی‌ها را مورد توجه قرار داده، اما مسئله اصلی این است که ما باید این فرآیندها را طی کرده و خودمان هم به آن عمل کنیم. در نتیجه، عمل به آیتم‌ها و فرآیندهای موجود، پروژه‌های قابل قبولی را به دنبال خواهد داشت.

حناچی در توضیح عمل به فرآیندها و آیتم های موجود، به پروژه پل صدر اشاره کرد و گفت: در مقابل پل طبیعت که تمامی فرآیندها را طی کرد و به نتیجه مطلوب رسید، ما شاهد پل صدر هستیم؛ اگر در اجرای پل صدر به خرد جمعی رجوع و پروسه ها و فرآیندهای یاد شده طی می شد، شاید با نتیجه کاملا متفاوت روبرو بودیم.

براساس گزارش شهرنوشت، وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده‌ترین انتقاداتی که به این پل مطرح می شود به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن وارد است، خاطر نشان کرد: اساسا چرا باید صدر دو طبقه می شد؟ ما در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا، درحال بستن اتوبان های بتنی دو طبقه خود هستند. حال ما در انتهای این تجربه جهانی، دوباره تجربه جدیدی را آفریدیم که اگر آن فرایندی که پیش از این اشاره شد، به درستی طی می شد، هیچگاه دچار این مشکلات نمی شدیم.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • مهار آتش سوزی در ساختمان تجاری
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • رفع نواقص پروژه بیمارستان بهارستان به خوبی پیش رفته است
  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می‌شود