Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ارومیه؛ و به نقل از خانه ملت ،سیدهادی بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس و عضو کمیسیون عمران با اشاره به کاهش ساخت و ساز واحد‌های نقلی و کم متراژ در طی ۱۰ سال اخیر، گفت: علت کاهش واحد‌های کم مساحت عملیاتی شدن طرح مسکن مهر است، زیرا این طرح توانست نیاز اقشار متوسط و ضعیف جامعه را نسبت به واحد‌های نقلی پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه با عملیاتی شدن طرح مسکن مهر بسیاری از فعالان حوزه مسکن ساخت و ساز برای اقشار متوسط به بالا را در دستور کار خود قرار دادند، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به انباشت تقاضا و در پی آن رشد قیمت‌ها باید سیاست گذاری‌ها به سمت افزایش ساخت خانه‌هایی با متراژ کم سوق داده شود تا به این ترتیب بازار مسکن از تلاطم فعلی خارج شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه کاهش توان مالی افراد تمایل به اسکان در واحد‌های نقلی و خانه‌هایی با متراژ پایین را رقم می‌زند، افزود: علت اصلی کاهش متراژ آپارتمان‌ها در سال‌های اخیر این است که در واقع اقشار هدف به نوعی کانالیزه شده و دهک‌های بالا در شهر‌ها به سمت متراژ‌های بیشتر و دهک‌های پایین نیز به سمت مسکن مهر حرکت کرده اند.

رشد ساخت آپارتمان‌های نقلی در آینده نزدیک

بهادری با اشاره به اتمام کلنگ زنی و ساخت نسبی مسکن مهر در اکثر استان‌های کشور، گفت: با توجه به اینکه ادامه طرح مسکن مهر در سیاست‌های دولت نیست بازار مسکن به حالت قبل برگشته و رشد ساخت ساختمان‌هایی با متراژ کوچک دوباره از سر گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه بازار مسکن تابع سیاست‌های عرضه و تقاضا در کشور است، تصریح کرد: تعیین کننده متراژ ساختمان‌ها نیز بازار و عرضه و تقاضا است، زیرا دولت نمی‌تواند در اینکه مساحت آپارتمانی چه میزان باشد اظهارنظر کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه برای هدایت بازار به سمت آپارتمان‌هایی با متراژ کم جهت خانه دار شدن اقشار آسیب پذیر جامعه، خانه اولی‌ها و همچنین زوج‌های جوان باید تسهیلات بهتری داده شود، افزود: ارایه تسهیلات ارزان باید در دستور کار دولت باشد، زیرا از این طریق ساخت خانه‌های نقلی رونق می‌گیرد.

بهادری با اشاره به تجربه ساخت خانه‌های ۳۰ الی ۴۰ متری در کشور‌های اروپایی، گفت: هر چند متراژ خانه در کشور‌های اروپایی شاید در برخی جا‌ها بسیار کم باشد، اما اقدامات خوبی برای ایجاد سرپناه برای مردم صورت گرفته از این رو لازم است در ایران نیز سیاست‌هایی برای خانه دار شدن اقشار متوسط و ضعیف جامعه در دستور کار قرار بگیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بی توجهی به نیاز مردم به مسکن انباشت تقاضا و در نتیجه رشد حبابی قیمت‌ها را در پی دارد از این رو باید با ایجاد انگیزه در انبوه سازان ساخت و ساز در کشور را با هدف ساماندهی بازار مسکن افزایش دهیم.

انتهای پیام/ن.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار

مهدی عسگری درباره ضرورت تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار، گفت: ریشه‌ بسیاری از مشکلات کلانشهرها، تراکم جمعیت در یک جغرافیای محدود است، روندی که در صورت تداوم، چالش‌های مزمن اجتماعی، زیست محیطی، بهداشتی و فرهنگی را تشدید و تاب‌آوری را متلاشی خواهد کرد.

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد با افزایش طبقات آپارتمان‌ها، آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری افزایش می‌یابد، ادامه داد: تغییر الگوی ساخت شهر و مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه و توسعه عمودی به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار و توسعه افقی، یک نیاز جدی و مطالبه‌ی عمومی است.

وی اضافه کرد: مصوبه اخیر مجلس در برنامه هفتم مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی مساحت سکونتگاهی کشور، تکلیفی است که باید با نظارت مجلس و اهتمام دولت، با جدیت دنبال شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: این پیشنهاد که در کمیته احیاء اراضی آماده و به تصویب مجلس رسید، بستر قانونی برای توزیع متوازن جمعیت در کشور، مبتنی بر آمایش سرزمین و جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه را فراهم کرده است.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • هدف بنیادعلوی توانمند سازی وایجاد درآمدپایداربرای اقشار ضعیف است
  • معرفی و انتصاب مجری و نماینده بنیاد علوی در استان کهگیلویه وبویراحمد
  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد