Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته‌ی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فارسی‌ها در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق زلزله‌زده، خط شکن بودند و عملکرد خوبی را ارائه دادند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، علی بهادر با اشاره به اعزام 2 تیم بهداشتی درمانی از دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناطق زلزله‌زده در کرمانشاه، گفت: ستاد حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی شیراز بلافاصله بعد از وقوع زلزله با برگزاری نشست‌هایی برنامه‌ریزی لازم برای حضور تیم‌های پزشکی و ارائه خدمات را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادر با بیان اینکه تیم اعزامی علوم پزشکی فارس نخستین تیم اعزامی از سوی وزارت بهداشت به مناطق زلزله‌زده بوده است، گفت: در مجموع 171نفر از مجموعه اورژانس، بهداشت و درمان دانشگاه، در این مناطق حضور داشتند و به صورت شبانه روزی، خدمات رسانی کردند.

او با اشاره به ارایه حجم مناسبی از خدمات به هموطنان زلزله زده با حضور تیم اعزامی از این دانشگاه، طی روزهای گذشته، در بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یادآور شد: تیم‌های امدادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آمادگی دارند تا در صورت نیاز دوباره، در این مناطق حاضر شده و به آسیب دیدگان خدمات رسانی کنند.

مدیر ستاد حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با بیان اینکه تیم‌های امدادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سه گروه به این مناطق اعزام شدند، گفت: گروه نخست، گروه ارزیاب و گروه‌های دوم و سوم، گروه‌های عملیات اورژانس، پزشکان و تیم بهداشتی بودند که حدود هشت روز، کار امدادرسانی در این مناطق را بر عهده داشتند.

محمودرضا پیروی با اشاره به رضایتمندی مردم مناطق زلزله زده از خدمات درمانی ارایه شده، افزود: در این مدت خدمات مختلفی شامل ویزیت‌های جزیی، بازدیدهای بهداشتی، تغذیه، بهداشت محیط، عمل‌های جراحی ارتوپدی، عمل‌های زنان، سزارین، طب اورژانس و تمام خدماتی که در دانشگاه انجام می‌شود، به مردم حادثه دیده از زلزله ارایه شد.

او گفت: با توجه به آسیب زیادی که به مناطق زلزله زده وارد شده است، تیم های درمانی به مرور در منطقه حاضر می شوند و هر دو هفته، یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور برای امدادرسانی به کرمانشاه اعزام می‌شوند.

پیروی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نخستین تیمی بود که در منطقه مستقر شد و نخستین تیم همیشه سخت‌ترین کار را بر عهده دارد؛ برپایی بیمارستان صحرایی و تریاژ از کارهایی است که با تلاش نفرات اعزامی دانشگاه در مناطق آسیب دیده از زلزله، انجام شد.

مدیر ستاد حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: امیدواریم با کمک‌هایی که از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی در مناطق زلزله زده انجام می‌شود، ایرادات برطرف شده و ارایه خدمات به مردم بیشتر و بهتر انجام شود زیرا مناطق زلزله زده به ویژه شهر سرپل ذهاب بسیار آسیب دیده است.

پیروی گفت: در حال حاضر مهمترین نیاز مردم مناطق زلزله زده غرب کشور، سرپناه و با توجه به سرمای منطقه، استقرار کانکس بهترین اقدام به شمار می‌رود؛ البته بهتر است این امور به کسانی واگذار شود که به صورت تخصصی با میزان ورود کالا و تجهیزات و نیازها به این مناطق آشنا هستند.

فرمانده تیم اعزامی بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: با دستور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یک تیم 171نفره شامل تیم های بهداشتی، درمانی و پشتیبانی به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اعزام و با استقرار در چهار منطقه، خدمات بسیار خوبی را به مردم ارایه کردند.

عبدالحسین فرحبخش افزود: هدف دانشگاه علوم پزشکی شیراز این بود که ارزیابی اولیه ای را از منطقه داشته باشد و بتواند در کنار این ارزیابی، کارهای بهداشتی و درمانی منطقه را انجام دهد تا دانشگاه های دیگری که در ادامه در این مناطق حاضر می شوند، بتوانند با شرایط بهتری کار را ادامه دهند.

فرمانده تیم اعزامی بهداشت و درمان دانشگاه، ادامه داد: همکاران ما حدود یک هفته در تمامی زمینه‌های بهداشتی و درمانی، به بهترین شکل، به مردم زلزله زده خدمت رسانی کردند.

او با اشاره به تخریب خانه‌ها و بیمارستان در منطقه سرپل ذهاب، گفت: دولتمردان ما در تلاش هستند تا مشکلات مردم در این دو زمینه برطرف شود. تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با وجود سرمای هوا و دشواری‌های زندگی در چادر، با انگیزه بسیار خوب به مردم آسیب دیده از زلزله خدمات رسانی کردند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند

ایرج ضاربان اظهارکرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چوم مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطر نشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا