Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@17:45:53 GMT

ادامه ممنوعیت واردات برنج

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۳۱۰۶۶

ادامه ممنوعیت واردات برنج

با توجه به اینکه واردات برنج در نیمه نخست امسال رشد فزاینده‌ای داشته و از یک میلیون تن هم عبور کرد، وزیر جهاد کشاورزی ممنوعیت فصلی واردات این محصول استراتژیک را ادامه داد، چراکه از ابتدای شهریور تا ابتدای آذر ماه واردات برنج ممنوع بود و بر این اساس تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، افزایش ناگهانی واردات برنج در نیمه نخست امسال تفاوت فاحشی از نظر حجم و سرعت در روند افزایشی نسبت به سال‌های گذشته داشت و به همین سبب انتقادات برخی از کارشناسان بخش کشاورزی را به دنبال داشت که اگر میزان نیاز کشور به برنج وارداتی حدود ۸۰۰ هزار تومان است را باید واردات آن تا نیمه نخست بیش از یک میلیون تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر نیز وزارت جهاد کشاورزی از همان ابتدای امسال مدت چهار ماهه ممنوعیت واردات برنج را به سه ماه تقلیل داد تا قبل از نیمه دوم واردات آن ممنوع باشد، چراکه به گفته عباس کشاورز - معاون وزیر جهاد کشاورزی - در سالهای گذشته ممنوعیت واردات برنج از مرداد ماه آغاز و تا آذر ماه ادامه داشت اما امسال در راستای کنترل و تنظیم بازار اعمال ممنوعیت واردات برنج را یک ماه به تعویق انداختیم تا این ممنوعیت از شهریور ماه اتفاق بیفتد.

وی در رابطه با وضعیت تولید برنج گفت: وضعیت تولید و برداشت برنج در شالیزارهای کشور مناسب بود و امسال در سطح زیر کشت ۶۱۰ هزار هکتاری شالیزارهای کشور دو میلیون و ۱۰۰ هزار تن تا دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج تولید شد که با توجه به میزان تولید برنج و نیاز سه میلیون تومانی این محصول، سالانه به واردات ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن برنج نیاز داریم.

کشاورز اظهار کرد: با توجه به رسیدن واردات برنج به مرز یک میلیون تن و تولید مناسب برنج، به دستور وزیر جهاد کشاورزی، ممنوعیت واردات برنج ادامه خواهد داشت تا مانند دولت های نهم و دهم شاهد واردات بی رویه این محصول استراتژیک نباشیم.

 در شش ماهه نخست امسال روند رشد واردات برنج شتاب بسیاری گرفت و بر اساس آمار منتشر شده وزارت جهاد کشاورزی طی این مدت حدود یک میلیون و ۵۴ هزار و ۱۳۰ تن برنج به ارزش ۹۹۶ میلیون دلار از کشورهای مختلف وارد شده که در هفت ماهه نخست امسال به یک میلیون و شصت هزار و ۲۴۰ تن رسیده که نشان دهنده توقف واردات این محصول استراتژیک در فصل ممنوعیت است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۱۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لام در شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ خیری افزود: برای ایجاد این واحد تولیدی دو میلیارد تومان هزینه شده است.
وی گفت: این شرکت حدود ۱۸ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند و بقیه آن از چین وارد می‌شود.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: تغییر تعرفه واردات وعدم تخصیص ارز می‌تواند موجب کاهش و یا قطع واردات و افزایش تولید این شرکت شود.

دیگر خبرها

  • تولید لام در شهرکرد
  • برخورد جدی با متخلفان عرضه سموم کشاورزی در محمودآباد
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • کشاورزی در خطر اپیدمی! مجلس به دنبال حل مشکل واردات نهاده‌های کشاورزی
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان