Web Analytics Made Easy - Statcounter

وین - ایرنا - یک مقام ارشد حزب دمکرات مسیحی آنگلامرکل، گفت مذاکرات سیاسی با حزب سوسیال دمکرات درباره تشکیل دولت تاسال آینده میلادی (بیش از یک ماه دیگر) آغاز نخواهد شد؛ امری که می تواند وضعیت نامشخص سیاسی در بزرگترین قدرت اقتصادی اروپا را طولانی کند.

به گزارش ایرنا، مرکل که به علت شکست مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی باجدی ترین بحران سیاسی دوران زمامداری 12ساله خود رو به رو شده است، در پی اعلام آمادگی سوسیال دمکرات ها برای مذاکره، روز شنبه ابراز امیدواری کرد که بتواند به زودی دولت تازه را تشکیل دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بن بست سیاسی در آلمان پس از آن ایجاد شد که مذاکرات مقدماتی حزب دمکرات مسیحی مرکل با دو حزب دمکرات های آزاد (لیبرال) و سبزها (برای تشکیل ائتلاف موسوم به جامائیکا) به علت اختلافات در مورد سیاست های مختلف پس از حدود یک ماه ، هفته گذشته به شکست انجامید. اکنون مرکل با دو گزینه تشکیل دولت موسوم به ائتلاف بزرگ با حزب سوسیال دمکرات یا دولت اقلیت - به احتمال فراوان با حزب سبزها - رو به رو است که در این صورت هم به همراهی حزب سوسیال دموکرات در پارلمان نیاز خواهد داشت.
حزب سوسیال دمکرات آلمان شریک دولت ائتلافی قبلی و دولت کنونی روزجمعه با تغییر موضع قبلی اعلام کرد که آماده مذاکره با حزب مرکل برای خروج از بن بست سیاسی است و بدین ترتیب امیدها برای اینکه مرکل بتواند از این بن بست خارج شود افزایش یافت.
اما 'جولیا کلوکنر' (Julia Kloeckner) معاون حزب دمکرات مسیحی روز دوشنبه پس از جلسه این حزب در برلین گفت که مذاکرات تا سال جدید میلادی (2018) - بیش از 3 ماه پس ازانتخابات پارلمانی 24 سپتامبر (دوم مهر ماه) آغاز نخواهد شد .
وی به شبکه تلویزیونی آ.آر.د گفت: برای ما کامل بودن کار مهمتر از سرعت است ؛ من انتظار دارم که مذاکرات در سال جدید آغاز شود.
کلوکنرهمچنین از حزب سوسیال دمکرات خواست که از تعیین خطوط قرمزی که ممکن است مانع آغاز مذاکرات شود خودداری کند.
برخی از رهبران سوسیال دمکرات روزیکشنبه خواسته هایی اجتماعی مطرح کردند و از مرکل (سرپرست صدراعظمی آلمان)خواستند پیش ازآغاز مذاکرات، اعتمادسازی کند. آنان از بلوک محافظه کار تحت رهبری مرکل خواستند که در خصوص برنامه ایجاد مستمری تکمیلی برای افراد کم درآمد از محل مالیات ها ، لغو بیمه خصوصی درمانی و موضوع مهاجرت و سیاست های مربوط به مهاجرپذیری امتیازاتی بدهد.
الکساندر شویتزر رهبر حزب سوسیال دمکرات در ایالت راینلند فالس نیز چندین خواسته مطرح کرد و خواستار سرمایه گذاری بیشتر در زمینه آموزش و مسکن شد و همچنین آغاز بحث های جدی درباره بیمه همگانی را به عنوان پیش شرطی برای مذاکره تعیین کرد.
این درحالی است که 'مارتین شولتس' رهبر حزب سوسیال دمکرات وعده داده که هرگونه توافقی با حزب مرکل را به رای اعضا بگذارد. نظرسنجهای تازه نشان می دهد حدود 48 درصد از اعضای حزب سوسیال دمکرات از همراهی با حزب مرکل برای تشکیل دولت اقلیت - احتمالا با حزب سبزها - حمایت می کنند وتنها حدود 36 درصد اعضا خواستار تشکیل دوباره دولت 'ائتلاف بزرگ' با حزب مرکل هستند.
در انتخابات دوم مهر ماه حزب دموکرات مسیحی با حدود 33 درصد آراء در رده اول و حزب سوسیال دموکرات با حدود 20 درصد آرا در رده دوم قرار گرفت و هر دو حزب با ریزش آرای بی سابقه رو به رو شدند و حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان با حدود 13 درصد آرا در رده سوم قرار گرفت.
اروپام**1078** خبرنگار: بابک جعفری - انتشاردهنده: محمد حسن دوستارگان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟

ایتنا - این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.
ما از چند سالگی «پیر» محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در حال تغییر است، چرا که عمر مردم طولانی‌تری شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند. 

طبق پژوهشی که نتیجه آن اخیرا در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

مارکوس وتشتاین، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: «درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌اند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آن‌ها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.»

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند و پژوهش‌ها از بهبود سلامتی قلب، قابلیت‌‌های شناختی و کیفیت کلی زندگی در جمعیت مسن آلمان در طول این سال‌ها خبر می‌دهد.

وتشتاین می‌گوید: «افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.»

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

البته برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد. زیرا دیدگاه‌‌های فرهنگی درباره پیری و روند‌ تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹، به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید، در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌اند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل، افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند، بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

دیگر خبرها

  • مقام سازمان ملل : آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • مقام سازمان ملل: آواربرداری در غزه حدود ۱۴ سال طول می‌کشد
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • پلی به گذشته - برتری 2-1 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا (لیگ قهرمانان اروپا - 2018/4/25) / فیلم
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • عملیات دائمی در لیتوانی پروژه‌ای هزینه‌بر برای ارتش آلمان