Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@05:57:30 GMT

شروط سوسیال دموکرات‌های آلمان برای ائتلاف با مرکل

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۱۵۷۹

به گزارش ایرنا، 'الکه فرنر' دبیر امور خانواده حزب سوسیال دموکرات در گفتگو با روزنامه 'ولت ام زونتاگ' که روز یکشنبه منتشر شد، از بلوک حزبی محافظه کار تحت رهبری مرکل - احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی - خواست در سیاست های اجتماعی که در دولت ائتلافی قبلی با آنها مخالفت کرده بودند، تجدیدنظر کنند. این مقام حزب چپ میانه سوسیال دموکرات (SPD) بطور مشخص از برنامه ایجاد مستمری تکمیلی برای افراد کم درآمد از محل مالیات ها به عنوان راهی برای ایجاد اعتماد بین این احزاب یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین 'کارل لویترباخ' معاون رئیس حزب سوسیال دموکرات بطور تلویحی اعلام کرد که لغو بیمه خصوصی درمانی یکی از پیش شرط ها برای مذاکره است و افزود: اگر بلوک محافظه کار مرکل در این خصوص اقدام نکند ، هیچ بختی برای جلوگیری از برگزاری انتخابات مجدد نداریم.

لویترباخ گفت: خواهیم دید که آیا (ائتلاف محافظه کار مرکل) آماده حرکت در مسیر یک کشور عادلانه خواهد بود یا نه؟

به گزارش رسانه های آلمان ، موضوع مهاجرت و سیاست های مربوط به مهاجرپذیری نیز یکی دیگر از مسائل مورد مناقشه است. 'رال استگنر' از معاونان حزب سوسیال دموکرات به گروه رسانه ای 'فونکه' گفت که این حزب نمی تواند با تعیین سقف برای تعداد آوارگان ورودی موافقت کند و گفت که این مساله مغایر با قانون اساسی و کنوانسیون ژنو درزمینه آوارگان است.

در همین حال ، 'الکساندر شویتزر' رهبر حزب سوسیال دموکرات در ایالت 'راینلند پیفالتز' نیز چندین خواسته مطرح کرد و خواستار سرمایه گذاری بیشتر در زمینه آموزش و مسکن شد.

به گزارش 'دی ولت' ، او همچنین آغاز بحث های جدی درباره بیمه همگانی را به عنوان پیش شرطی برای مذاکره تعیین کرد.

وی با بیان اینکه تشکیل دولت 'ائتلاف بزرگ' بین احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال دموکرات هنوز 'در دسترس نیست' ، افزود: اگر دولت در اینجا تغییر مسیر ندهد ما هرگونه بحث بیشتری را بی فایده می دانیم . 'مالو درایر' از سیاستمداران سوسیال دموکرات نیز گفت: مرکل در شرایطی نیست که بخواهد خواسته ای مطرح کند.

از سوی دیگر ، 'هورست زیهوفر' رهبر حزب سوسیال مسیحی - حزب متحد مرکل در ایالت بایرن - به روزنامه 'بیلد ام زونتاگ' گفته است که ائتلاف جدید با سوسیال دموکراتها بهترین گزینه برای آلمان است. وی در عین حال در خصوص مطرح شدن خواسته ها و خطوط قرمز بیش از حد از سوی سوسیال دموکراتها پیش از مذاکرات هشدار داد و گفت: ائتلاف بزرگ با هر قیمتی قابل تشکیل نیست.

 آنگلا مرکل کفیل مقام صدراعظمی آلمان که به علت شکست مذاکرات برای تشکیل دولت ائتلافی با شدیدترین بحران سیاسی دوران زمامداری خود رو به رو شده است، در پی اعلام آمادگی سوسیال دمکرات ها برای مذاکره، روز شنبه ابراز امیدواری کرد که بتواند به زودی دولت تازه را تشکیل دهد.

بن بست سیاسی در آلمان پس از آن ایجاد شد که مذاکرات مقدماتی هفته گذشته حزب دمکرات مسیحی آنگلا مرکل با دو حزب لیبرال دموکرات های آزاد و سبزها به علت اختلافات در مورد سیاست های مختلف به شکست انجامید. مذاکرات حزب مرکل (به همراه سوسیال مسیحی ها) با دموکرات های آزاد و سبزها برای تشکیل دولت ائتلافی موسوم به جاماییکا (به علت همسانی رنگ سه حزب با رنگ پرچم کشور جاماییکا در دریای کاراییب) حدود یک ماه ادامه یافت و سرانجام این مذاکرات یکشنبه شب گذشته به وقت محلی با کناره گیری حزب دموکرات های آزاد، به شکست انجامید. اکنون مرکل با دو گزینه تشکیل دولت موسوم به ائتلاف بزرگ با حزب سوسیال دمکرات یا دولت اقلیت - به احتمال فراوان با حزب سبزها - رو به رو است که در این صورت هم به همراهی حزب سوسیال دموکرات در پارلمان نیاز خواهد داشت.

مارتین شولتس رهبر حزب سوسیال دموکرات که پیشتر ورود به دولت ائتلافی با حزب مرکل را منتفی دانسته بود روز جمعه آمادگی حزبش را برای مذاکره با مرکل برای خروج از بن بست سیاسی اعلام کرد. به این ترتیب احتمال تشکیل دوباره دولت ائتلاف بزرگ با شرکت احزاب اول و دوم انتخابات (دموکرات مسیحی و سوسیال دموکرات) مطرح شده است که در این صورت حزب راست افراطی که سومین حزب بزرگ در پارلمان است، در جایگاه رهبر اپوزیسیون دولت در پارلمان قرار می گیرد.

در انتخابات دوم مهر ماه حزب دموکرات مسیحی با حدود 33 درصد آراء در رده اول و حزب سوسیال دموکرات با حدود 20 درصد آرا در رده دوم قرار گرفت و هر دو حزب با ریزش آرای بی سابقه رو به رو شدند و حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان با حدود 13 درصد آرا در رده سوم قرار گرفت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۱۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلاً یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچیک از این فیلم ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریباً اکثر آثار اینگونه‌اند.

مهر نوشت: این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلاً یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلاً در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در اینجا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلاً زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901607

دیگر خبرها

  • عاموس گلعاد: سنوار برای ما شروط تعیین می کند
  • دانشجویان یهودی و مسیحی در حال حمایت از مردم غزه‌اند
  • عقب‌نشینی تل‌آویو از شروط خود در توافق پیشنهادی با مقاومت فلسطین
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم