Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه میاندوآب گفت: فرهنگ مهم ترین موضوعی است که باید به آن توجه داشته و از ظرفیت فضای مجازی برای فرهنگ سازی استفاده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده امروز در دیدار خبرنگاران و تعدادی از فعالان فضای مجازی در شهرستان میاندوآب با اشاره به اهمیت فعالیت در فضای مجازی، اظهار کرد: حرکت در فضای مجازی باید هدفمند باشد تا مثمرثمر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه میاندوآب در زمینه اهمیت فضای مجازی به موضوع وجود احزاب مختلف در کشور اشاره کرد و افزود: علت اینکه امام خمینی(ره) وجود احزاب را تایید کرد این بود که احزاب سبب توسعه کشور شده و مانع از دیکتاتوری و در قدرت بودن یک حزب می شود.

وی  با بیان اینکه نقد باید منصفانه باشد، افزود: بزرگترین گروهی که در کشور، گفت:فضای مجازی، بزرگترین گروه تاثیرگذار در کشور است که می تواند در فضای عمومی کشور و جامعه تاثیرگذار بوده و مسئولان را به سمت کار سوق دهد.

حسن زاده با تاکید بر اینکه باید برای فرهنگ عمومی شهر هدفمند عمل کرد، اظهار داشت: فضای مجازی باید کاری کند که مسئولان از روزمرگی خارج شوند.

امام جمعه میاندوآب به موضوع زلزله کرمانشاه اشاره و با بیان اینکه اگر حادثه ای مانند این در میاندوآب رخ دهد، چه خواهیم کرد؛ گفت: در برخی از محلات میاندوآب حتی در مواقع بروز حادثه ای مانند آتش سوزی نیز امکان امدادرسانی مشکل است و باید مسئولان نسبت به این موارد هوشیار بوده و برنامه ریزی کنند.

وی با بیان اینکه مردم ولی نعمت ما هستند و حق دارند که ببینند و قضاوت کنند، تصریح کرد: باید منصفانه در فضای مجازی وارد شویم، نه اینکه گروهی شروع به تخریب و گروهی دیگر بی محابا تایید کنند، بلکه دنبال واقعیت ها باشیم نه اینکه دنبال این موضوع برویم که فلانی باشد یا نباشد.

حسن زاده با تاکید بر اینکه باید به دنبال مطالبه گری بود و مثلا به این موضوع پرداخت که چرا میاندوآب توسعه نمی یابد، اظهار کرد: باید به موضوع توسعه میاندوآب و جذب سرمایه گذار پرداخت و در این زمینه تلاش کرد.

امام جمعه میاندوآب به اهمیت فرهنگ نیز اشاره کرد و افزود: فرهنگ مهم ترین بخش است که باید به آن توجه ویژه داشت، چرا که بدون اصلاح فرهنگ دیگر اقدامات نیز فایده ای نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه به هر چیزی فکر می کنیم ولی به فرهنگ کاری نداریم، افزود: بنده به عنوان مسئول چند کارگروه و ستاد فرهنگی شهرستان، در این چهار سالی که در میاندوآب هستم یک ریال بودجه فرهنگی ندیده ام در حالی که فرهنگ مهم ترین موضوع است.

حسن زاده با اشاره به اینکه متاسفانه برخی در مورد همه چیز نظر می دهند و اظهار نظر می کنند، تصریح کرد: باید از قضاوت عجولانه در موضوعات مختلف پرهیز کرده و در مورد چیزی هایی که علم نداریم پاسخگو نبوده و نظری ندهیم.

در پایان این دیدار با اهدای لوح از حاضران تجلیل به عمل آمد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی