Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-02@12:10:55 GMT

تصویب طرح تبدیل سازمان میراث به وزارتخانه

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۲۹۱۹

تصویب طرح تبدیل سازمان میراث به وزارتخانه

طرح تبدیل سازمان میراث به وزارت میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در کمیسیون مشترک با اضافه شدن یک تبصره به طرح فوق تصویب شد.

قدس آنلاین- طرح تبدیل سازمان میراث به وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کمیسیون مشترک با اضافه شدن یک تبصره به طرح فوق تصویب شد.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این مطلب به قدس گفت: بنا بر رأی قاطع کمیسیون مشترک مبنی بر تصویب ماده واحده‌ای بر طرح تشکیل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ سازمان مزبور با تمام وظایف و اختیارات تبدیل به وزارتخانه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تمام اموال و نیروی انسانی زیر مجموعه این سازمان به وزارتخانه یادشده منتقل خواهد شد و شرح وظایف و تغییرات مورد نیاز نیز ظرف مدت یک سال تهیه می‌شود.

نصرالله پژمان‌فر در ادامه افزود: بنابر تبصره‌ای بر این ماده واحده نیز مسئله مغایرت این طرح با برنامه‌های توسعه‌ای کشور مرتفع شد. چرا که بنابر تأکید اسناد بالادستی به منظور پیشگیری از هزینه ها، نباید گسترش سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها صورت بگیرد. از همین رو در قالب تبصره‌ای بر طرح تشکیل وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تأکید شده هرگونه افزایش نیروی انسانی و امکانات که افزایش بار مالی بر وزارت خانه را به همراه دارد در طول برنامه ششم توسعه ممنوع بوده و دولت مکلف است از آغاز تشکیل این وزارتخانه از بند «د» ماده قانون مدیریت خدمات کشوری تبعیت کند. چنان که مطابق این ماده قانونی «هرکدام از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مستقل که زیر نظر معاون رئیس‌جمهور اداره می‌شوند، می‌توانند حداکثر پنج معاون و سایر مؤسسات دولتی حداکثر سه معاون یا عناوین مشابه در ساختار تشکیلاتی خود پیش بینی کنند و متناسب با حجم کار و تنوع وظایف و تعداد پست‌های سازمانی هر معاون می‌تواند حداکثر پنج مدیرکل یا مدیر یا رئیس یا عناوین مشابه داشته باشد». این در شرایطی است که امروزه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ساختار خود دارای ۶ معاونت می‌باشد که با تغییر آن به وزارتخانه ساختار این سازمان نیز کوچک شده و به ۵ معاونت تبدیل می‌شود که نکته قابلی تأمل است.

پروانه سلحشوری، دیگر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز با اشاره به اینکه سازمان میراث فرهنگی در حال حاضر دقیقاً همانند وزارتخانه‌ها عمل می‌کند و دارای ۶ معاونت بوده و در تمامی استان‌ها نیز مدیرکل دارد، به خانه ملت گفت: اتفاق مثبتی که با تصویب طرح کمیسیون رخ خواهد داد تقویت بُعد نظارتی مجلس بر این سازمان است.

وی با تأکید بر اینکه طرح وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تا پیش از عید نوروز در صحن به رأی گذاشته خواهد شد، خاطرنشان کرد: علاوه بر تقویت بُعد نظارتی این طرح، سازمان میراث فرهنگی یکی از دستگاه‌هایی است که بشدت دستخوش تغییرات گسترده بوده؛ به طوری که ظرف چهار سال گذشته این سازمان چهار مدیر جدید به خود دیده و این در حالی است که علاوه بر تغییر در رأس هرم، بسیاری از مدیران فعلی سازمان میراث نیز بدون تخصص در حوزه کاری خود و اغلب از منطقه آزاد کیش به این سازمان آمده‌اند.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،عطا حسن‌پور در این باره گفت : این همایش بین‌المللی با موضوع تاب آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
وی افزود : این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان برگزار می‌شود.
حسن پور تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.
مدیرکل میراث‌ فرهنگی و گردشگری لرستان در پایان اظهار داشت : پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را در این خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901666

دیگر خبرها

  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • تقویم رویدادهای گردشگری کشور بوی گل و گلاب گرفت
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد