Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح پیاده راه سازی از سه راه جعفری تا میدان جعفری قرار است در بروجرد اجرایی شود اما اجرای این طرح با مشکلاتی همراه است و با مشورت، همکاری و ایجاد زیر ساختها می توان در جهت جذب گردشگر و احیای هویت تاریخی در این محور اقدام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد بازار تاریخی شهر بروجرد در مرکز شهر و در سه راه جعفری قرار گرفته است، بازاری سرپوشیده که در کنار مسجد امام(ره) قرار دارد و در این بافت هویت تاریخی به خوبی دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در اطراف بازار بروجرد کسبه ها و دستفروشان بسیار زیادی مشغول به کار هستند و سالهاست این محور مرکز خرید بسیاری از مردم است و با ورود به این بازار و سه راه جعفری می توان بافت تاریخی شهر را مشاهده کرد.

 

از مدتها قبل زمزمه پیاده راه سازی سه راه جعفری تا میدان جعفری شنیده شد و قرار بود خودروها در این مسیر تردد نکنند و شهروندان و گردشگران و مسافران با حضور در این خیابان بافت تاریخی شهر را مشاهده کنند و اقدامی برای جذب گردشگر باشد.

 

یک میلیارد تومان هزینه برای طرح پیاده راه سازی

در همین راستا جلسه ای با عنوان بازآفرینی پایدار شهری در فرمانداری برگزار شد که "غلامعباس یاراحمدی" سرپرست شهرداری بروجرد در این جلسه گفت: اجرای طرح پیاده رو سه راه جعفری تا میدان جعفری با توجه به قرار گرفتن بازار سنتی در این مسیر طراحی شده و برای تردد خوردوها مسیر جایگزینی معرفی خواهد شد.

 

وی اضافه کرد: مطالعات این طرح انجام شده و با اجرای این کار بار ترافیکی شهر کاهش می یابد و نیاز است برای این طرح دستفروشان مستقر در این مسیر ساماندهی شوند که برای اجرای طرح سه راه جعفری یک میلیارد تومان نیاز است.

 

یاراحمدی اظهار داشت: برای اجرای این طرح تا حدودی کار پیش رفته است اما نباید جلوی اجرای کار گرفته شود و این طرح خام نبوده و تلاش داریم تا اجرایی شود.

 

طرح پیاده راه سازی اقدامی برای حفظ هویت تاریخ

"یارمحمدی" رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد افزود: از مدتها قبل طرح پیاده رو سازی ساز سه راه جعفری تا میدان جعفری انجام شده که با این اقدام هویت اصلی و تاریخی حفظ می شود.

 

"پارسا" رئیس اداره راه و شهرسازی بروجرد گفت: به نظر می رسد اجرای طرح پیاده رو سازی در سه راه جعفری قابلیت اجرایی را ندارد و این طرح مطالعه نشده و خام است.

 

وی اضافه کرد: تا کنون در محله دره غریب از پنج پروژه سه پروژه آسفالت و فاضلاب انجام شده و مابقی هم در دستور کار قرار دارند.

 

هر لحظه بر آمار جمعیت حاشیه نشین افزوده می شود

سرهنگ "مجید سوری" فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: مشکل اصلی در شهر بروجرد پیاده روسازی سه راه جعفری نیست و نیاز است مشکلات و اولویت های شهری مشخص شود تا برای آنها تصمیم گیری صورت گیرد.

 

وی با اشاره به مشکلات حاشیه نشینی در بروجرد اضافه کرد: حدود 110 هزار نفر در حاشیه شهر زندگی می کنند و هر لحظه بر این جمعیت افزوده می شود و با مشکلاتی همراه هستند و در حال حاضر محلات 11 گانه در حاشیه شهر داریم که پیش بینی می شود طی سال های آینده این تعداد محلات به 20 محله افزایش می یابد.

 

مکاتبه جواب نمی دهد، پیگیری ضروری است

"علی کورانی فر" فرماندار بروجرد افزود: برای اجرای طرح پیاده رو سازی در سه راه جعفری ابتدا باید زیر ساخت های فرهنگی در دستور کار قرار گیرد و سپس زیر ساخت های فنی هم اجرا و در نهایت می توان برای تامین اعتبار برای اجرای طرح اقدام کرد.

 

وی اضافه کرد: از فرصت های پیش آمده باید به خوبی استفاده کرد و تا پیگیری صورت نگیرد اتفاق خاصی رخ نخواهد داد و با همکاری و مشورت می توان اقدامات خوبی را انجام داد.

 

به گفته وی با مکاتبه، کاری از پیش نخواهد رفت و باید پیگیری جدی برای به نتیجه رسیدن صورت گیرد و باید برای اجرای طرح پیاده رو سازی این محور زیر ساخت ها انجام شود و متولی اجرای طرح مشخص شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است

فرماندار شهرستان نایین گفت: گردشگری اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در نائین با بیان اینکه با وجود ۱۲۰۰ اثر تاریخی باید پیشرفت نائین را در گردشگری دنبال کنیم، اظهار کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نائین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان، به‌عنوان اولین رکن و اولویت اول سند توسعه و پیشرفت در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان نائین حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور در جهت رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار شهرستان نائین عنوان کرد: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چندین سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نائین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نائین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نائین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نائین است که نیاز به بررسی دارد.

فرماندار شهرستان نائین با اشاره به بیش از هزار اثر تاریخی که حدود ۱۰۰ اثر از آن ثبت ملی شده است، گفت: وجود بیش از ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی در شهر نائین موجب شده است تا این شهرستان جز ۹ شهرستانی در کشور باشد که برای بافت تاریخی آن مشاور ویژه تعیین شده است؛ مطالعات بافت تاریخی در حال انجام است و حوزه احیای بافت تاریخی نائین باید با رعایت ضوابط و هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط عمل کند.

کد خبر 749098

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان آغاز شد
  • بازدید خبرنگاران داخلی و خارجی از بافت تاریخی بوشهر