Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر زمانی زاده در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش دانشجویان و اعضای هیات علمی، یکی از اولویت های مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از تقلب های علمی در پایان نامه ها و رساله های دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی که تخلف در پایان نامه و رساله را جرم محسوب می کند، گفت: به این منظور، کمیته رسیدگی به تخلفات علمی پایان نامه ها و رساله های دکتری در دانشگاه تشکیل شده است که وظیفه آن رسیدگی به تخلفات علمی پایان نامه ها و رساله های دکتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف اصلی دوره تحصیلات تکمیلی، پژوهش و تحقیق است و نتیجه همین تحقیقات می تواند منجر به ایجاد دانش فنی، چاپ مقاله، ثبت پتنت و... شده و باعث ارتقای علمی دانشگاه و جامعه شود.

دکتر زمانی زاده در ادامه گفت: به همین منظور تا به حال 19 جلسه کمیته رسیدگی به تخلفات علمی پایان نامه و رساله های دکتری برگزار شده که در خصوص تخلفات علمی واحدها - با توجه به گزارش های ارسال شده و همچنین بازرسی و بررسی توسط اساتید در گروه های مختلف آموزشی - بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شده است.

مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به موارد مصرف پژوهانه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به منظور استفاده از پژوهانه در مسیر واقعی پژوهش، ترتیبی اتخاذ شده تا کارشناسان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در یک کارگروه آموزشی، در این خصوص آموزش ببینند تا پژوهانه ها صرفاً در راستای تحقیق و تعالی پژوهش و دانشگاه استفاده شود.

دکتر زمانی زاده با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مورد تاکید معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر شرکت اعضای هیات علمی دانشگاه در همایش های بین المللی معتبر، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، شاخص ها، معیارها و ملاک هایی در نظر گرفته شده است تا اعضای هیات علمی این دانشگاه صرفاً در همایش های معتبر بین المللی شرکت کنند. این فعالیت می تواند به سالم سازی فضای علمی- پژوهشی دانشگاه کمک بسیاری کند به طوریکه با برنامه ریزی های انجام شده در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، علاوه بر هدایت اعضای هیات علمی برای شرکت در کنفرانس ها و همایش های معتبر بین المللی،‌ ‌تاکنون میلیاردها تومان صرفه جویی ارزی نیز صورت گرفت.

وی افزود: همچنین دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از همایش هایی که با عناوین و موضوعات تخصصی هستند را در صورت حمایت انجمن ها و قطب های علمی مورد تایید وزارتین، با اولویت مورد بررسی قرار می دهد.

مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: راه اندازی سامانه طرح های پژوهشی و آموزش کارشناسان برای ثبت صحیح اطلاعات در سامانه، نظارت بر نحوه عملکرد واحدها در خصوص تصویب و اعلام خاتمه طرح ها یا پی­گیری تخلفات احتمالی از دیگر اقدامات این حوزه است.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سارا فلاحی، نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز استاد  که در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام برگزار شد، اظهار کرد:  بسیاری از مرز‌های علمی کشور توسط مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی درنوردیده شده و قلب و ویترین علمی کشور است. دولت و مجلس باید کمک‌کار این دانشگاه باشند.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت بزرگ کشور بوده که برای توسعه این کشور باید میداندار شود، اضافه کرد: با شهریه صرف نمی‌شود چرخ دانشگاه به خوبی بچرخد و امروز حتی مردم با این وضعیت بد اقتصادی توان پرداخت شهریه ندارند باید منابع جدید برای دانشگاه در نظر گرفته شود و در این راستا مجلس کمک‌کار خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی عنوان کرد: برخی‌ها برای اعتبار علمی کشور به رزومه علمی، پژوهشی و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی اشاره می‌کنند؛ اما برای تصویب رشته تبعیض قائل می‌شوند باید این دوگانگی در برخورد با این دانشگاه برداشته شود.

باید استادان دانشگاه در بحث درآمدزایی بیشتر ورود کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام نیز گفت: استادان این دانشگاه اکثراً از نخبگان و ظرفیت‌های استان هستند و مجموعه این دانشگاه ظرفیت قدرتمندی برای توسعه استان است.

بهروز ناصری بیان کرد: نگاه مسئولان استان به دانشگاه آزاد اسلامی بسیار خوب است. باید استادان دانشگاه در بحث پژوهش و تحقیق و درآمدزایی بیشتر به مسائل استان ورود کنند.

به گزارش آنا، در این آیین از تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام به نمایندگی از همه اعضای هیئت علمی با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری