Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > فناوری‌ - همشهری آنلاین:
اتاق‌فکری در آمریکا نسبت به برهم‌خوردن توازن اقتصادی و نظامی قدرت‌های جهان به واسطه تلاش چین برای دسترسی به فناوری هوش مصنوعی،‌ هشدار داد.

براساس گزارش BBC، در اين گزارش به نمونه‌هايي از چگونگي استفاده از هوش مصنوعي در ساختار نظامي اشاره شده‌است. چين در ماه جولاي برنامه‌ ملي خود را براي توسعه هوش مصنوعي با هدف رقابت با آمريكا اعلام كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش مركز امنيت آمريكاي جديد، يكي از بازوهاي جامعه اطلاعاتي و جاسوسي آمريكا، چين ديگر در موقعيت فني پايين‌تري از آمريكا قرار ندارد، و حتي به رقيبي حقيق تبديل شده كه در زمينه هوش مصنوعي از توانايي غلبه بر آمريكا نيز برخوردار است. ارتش آزادي‌بخش خلق چين درحال سرمايه‌گذاري روي پروژه‌هاي هوش مصنوعي است  و مراكز مطالعاتي ارتش چين با صنعت دفاعي اين كشور همكاري دارند. اين نهاد باور دارد توسعه هوش مصنوعي مي‌تواند هويت نبردهاي امروزي را متحول سازد.

نويسنده اين گزارش مي‌گويد برخي از متفكران ارتش چين انتظار رسيدن به تكينگي يا يكتايي را در نبرد‌ها دارند،‌شرايطي كه در آن انسان‌ها توان و سرعت خود را در عمل كردن و تصميم‌گيري در برابر ماشين‌ها از دست مي‌دهند. سياست‌هاي پنتاگون درحال حاضر خواستار نقش انسان در تهاجم‌هايي است كه توسط روبات‌ها انجام مي‌گيرند و سازمان ملل متحد درحال بررسي ممنوعيت استفاده از سلاح‌هاي خودكار در ميدان‌هاي نبرد است.

براساس اين گزارش، ارتش آزادي‌بخش خلق چين ممكن است از هوش مصنوعي به شكلي كاملا بي‌نظير و غيرمنتظره استفاده كند كه محدوديت قانوني و اخلاقي كمتري نسبت به آمريكا داشته‌باشد.

با اين‌همه نوئل شاركي مدير كارزار توقف استفاده از روبات‌هاي قاتل مي‌گويد در ملاقاتي كه با مقامات چيني داشته آنها هيچ اشتياقي براي ساخت چنين سلاح‌هايي از خود نشان نداده‌اند. به گفته وي چيني‌ها بيشتر بر رقابت با غرب متمركز بوده و قصد قدرت‌نمايي دارند. از اين زاويه، شاركي با اين موضوع كه چيني‌ها از نظر هوش مصنوعي تا پنج سال آينده به آمريكا خواهند رسيد موافق است. 

اريك اشميت مدير شركت مادر گوگل، آلفابت نيز نسبت به توانايي چيني‌ها در زمينه هوش مصنوعي هشدار داده‌است. سند منتشر نشده ‌اي متعلق به پنتاگون نيز هشدار داده‌است كه چيني‌ها با خريد سهام در شركت‌هاي آمريكايي به اطلاعات حساس فناوري هوش مصنوعي آمريكا با قابليت كاربري‌هاي نظامي دسترسي پيدا كرده‌اند.

در همین زمینه: عکس روز: ملانیا در کلاس آشپزی تعطیلی ۴۰ درصد از کارخانه‌های چین به خاطر آلودگی هوا چین واردات از کره شمالی را ممنوع کرد | احتمال زیان یک میلیارد دلاری تاثیر رانندگی بر ضریب هوشی سفر به باغ یویوآن در شانگهای فناوری هوش مصنوعی باهوش‌تر می‌شود یک هفته بدون سوخت فسیلی در یک استان چین ساخت یک ابررایانه قدرتمند با الهام از مغز انسان شکست دوباره هوش انسانی از هوش مصنوعی

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، چین امروز دوشنبه بحث انتقام‌جویی از آمریکا بابت قانونی کردن مصوبه‌ای را پیش کشید که به تقویت توان نظامی تایوان منجر می‌شود و به دنبال سلب مالکیت صاحب چینی شبکه اجتماعی تیک‌تاک است.

چهارشنبه گذشته، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، مصوبه بسته کمک‌های نظامی جدید کنگره را امضا کرد که بخش قابل‌توجهی از آن به اوکراین و رژیم صهیونیستی اختصاص داده‌ شده است.

هم‌زمان، وی لایحه جداگانه‌ای را هم امضا کرد که ضمیمه این مصوبه بود و شامل لغو مجوز تیک‌تاک در آمریکا در صورت امتناع مالک چینی از واگذاری حق مالکیت ظرف مدت ۹ ماه تا یک سال می‌شود.

در همین ارتباط، «لین جیان» (Lin Jian) سخنگوی وزارت خارجه چین، آمریکا را از اجرای بخش‌های منفی این مصوبه که به چین مربوط است، بر حذر داشت.

وی دراین‌باره گفت: اگر آمریکا در ادامه دادن به این مسیر سرسختی به خرج دهد، چین هم گام‌های قاطعانه و قدرتمندی را در راستای دفاع از امنیت و توسعه منافعش بر خواهد داشت.

 آمریکا به‌رغم عدم برخورداری از روابط دیپلماتیک با تایپه، اصلی‌ترین حامی نظامی تایوان است- جزیره‌ای خودمختار که پکن حق مالکیتش را خط قرمز خود می‌داند و بار‌ها به واشینگتن درباره تحریک جریان‌های جدایی‌طلب آن هشدار داده است.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی چینی متن را به ویدئو تبدیل می‌کند
  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است