Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، دراین همایش علمی یک روزه که روز چهارشنبه در سالن اجتماعات دانشگاه گنبدکاووس درحال برگزاری است، 18 مقاله برتر ارائه شده به دبیرخانه این همایش توسط صاحبان آنان ارائه شد.
رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه گنبدکاووس و دبیر علمی این همایش در سخنانی با اشاره به اهداف برگزاری ششمین همایش ملی نقد و نظریه های ادبی اظهار داشت: پس از فراخوان این همایش ملی ، 170 مقاله از اساتید، محققان و کارشناسان رشته ادبیات فارسی از دانشگاه های سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر مریم رامین نیا با بیان اینکه این همایش توسط گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه با همکاری انجمن علمی نقد ادبی ایران برگزار شد، افزود: پس از بررسی مقالات توسط هیات داوران، 107 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت و از این تعداد، 18 مقاله برتر در همایش امروز که در دو نوبت صبح و عصر در حال برگزاری است، توسط صاحبان آن ارائه می شود.
وی اضافه کرد: تعدادی از مقالات پذیرش شده به این همایش علمی نیز در مجموعه ای با عنوان 'مجموعه مقالات ششمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی' چاپ می شود.
دکتر رامین نیا تصریح کرد: برگزاری این همایش علاوه بر کمک به شناخت بیشتر ظرفیت متون ادبی کشور در اعصار مختلف، فرصتی نیز برای آسیب شناسی ادبیات با نقدها و نظریه های علمی می باشد.
دبیر علمی ششمین همایش ملی نقد و نظریه های ادبی همچنین بازخوانی متون زبان و ادب فارسی در پرتو نظریه های ادبی و بازخوانی نظریه ها و نقد آسیب شناسانه آنها در دو حوزه مسائل نظری و کاربست آنها که از نیازهای مبرم مطالعات ادبی است را از دیگر اهداف برگزاری این همایش علمی دانست.
رویکرد ساختگرا و پساساختگرا، جامعه شناسانه و مارکسیتی، تاریخی و تاریخ گرایی نوین، زبان شناختی و سبک شناختی، نشانه شناختی و روایت شناختی، روانشناسانه، فمنسیتی، پسا استعماری و بوم زیستی از مهمترین رویکردها و محورهای ششمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی است.
به گزارش ایرنا، دکتر حسین گلچینی رئیس دانشگاه گنبدکاووس، دکتر مریم حسینی رئیس انجمن علمی نقد ادبی ایران و دکتر علیرضا نیکویی عضو هیات علمی دانشگاه گیلان از دیگر سخنرانان مراسم افتتاحیه این همایش ملی بودند که درسخنان خود با اشاره به جایگاه رفیع متون و ادبیات فارسی، برگزاری این رخداد علمی را گامی موثر در اعتلای زبان و ادبیان فارسی و آسیب شناسی نقاط ضعف آن دانستند.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است و دانشگاه گنبدکاووس تنها مراکز آموزش عالی دولتی شرق این استان به شمار می رود که فغالیت خود را ابتدا در قالب یک مرکز آموزشی درسال 1362 آغاز کرد و درسال 1390 به سطح دانشگاه ارتقا یافت.
این مرکز آموزش عالی هم اکنون با 3500 دانشجو در 75 کد رشته تحصیلی از مقطع کاردانی تا دکترا و نیز 120 عضو هیات علمی مشغول فعالیت می باشد.
/3039/1860
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار دهنده: تاج محمد شیری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر علمی همایش بین‌المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس ظهر دوشنبه در این آئین گفت: از مجموع ۱۵۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش ۵۰ مقاله برای ارائه در همایش پذیرفته شد.

حمید اسدپور افزود: این همایش به دلیل اهمیت بعد تجاری خلیج فارس، بازرگانی دریایی و حمل و نقل را محور اصلی خود قرار داده است.

اسدپور تصریح کرد: موضوع عمده مقالات دریافت شده متمرکز بر بنادر ایران و روابط تجاری ایران با دیگر کشورها است.

دبیر علمی همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با بیان اینکه این همایش در ۲ روز برگزار می‌شود، گفت: روز نخست همایش توجه به مسائل علمی و روز دوم به عنوان روز فرهنگی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: در روز علمی همایش، پژوهشگران داخلی و خارجی به ارائه مقالات می‌پردازند و در روز فرهنگی بازدید از آثار تاریخی استان برنامه ریزی شده است.

اسدپور بیان کرد: ۱۰ پژوهشگر خارجی از کشورهای عراق، هند، چین، روسیه و بنگلادش در این همایش حضور دارند.

دبیر علمی این همایش تصریح کرد: هدف همایش ایجاد و اتخاذ تدابیری برای ورود و مشارکت هرچه بیشتر مردم و بخش خصوصی در حوزه بازرگانی و حمل و نقل دریایی خلیج فارس است.

وی ادامه داد: این همایش بر ضرورت توجه بسیار جدی به تجارت دریایی از یک سو و سرمایه گذاری در زمینه حمل و نقل دریایی از طریق توسعه زیرساخت‌ها در بنادر و جزایر خلیج فارس تاکید دارد.

خیراندیش محقق و عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس با اشاره به تفاوت تجارت سبک و سنگین گفت: خلیج فارس در بخش تجارت سنگین بسیار استراتژیک است و باید مورد توجه قرار گیرد.

این محقق هم استانی تاکید کرد: ما برای ایجاد ثروت و اقتدار باید تجارت جهانی گذشته را احیا کنیم.

پنل‌های تخصصی انگلیسی و عربی همایش تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس بعد از ظهر امروز برگزار می‌شود.

کد خبر 6092136

دیگر خبرها

  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • همایش ملی «نماز، دانشگاه، بایسته‌ها و شایسته‌ها» برگزار می‌شود
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • هم اندیشی مسئله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی