Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اولین جشنواره قدردانی از پایان نامه های برتر علوم انسانی در تولید و اشتغال را برگزار می کند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» و برای ترغیب دانشجویان عزیز، جشنواره تقدیر از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های علوم انسانی در زمینه تولید و اشتغال را در اسفند 1396 برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابراین از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته‌های علوم انسانی که از سال 1386 تا پایان شهریورماه 1396 از پایان­نامه و رساله خود با ویژگی‌های زیر دفاع کرده‌اند، دعوت می‌شود در این جشنواره شرکت کنند:
پایان‌نامه و رساله­های با پیشنهادهای کاربردی (منتج از پژوهش) در حوزه تولید، اشتغال و کارآفرینی؛
پایان‌نامه های دربردارنده پیشنهادهای کاربردی در حوزه سیاست­گذاری و ارزیابی سیاست‌های فعلی مرتبط با تولید و اشتغال؛
رساله­های آینده­پژوهانه یا مرتبط با مطالعات تطبیقی با رویکرد توسعه فرصت‌های اشتغال؛
پایان‌نامه های دربردارنده ایده‌هایی هم‌سو با فرهنگ و هویت ایرانی– اسلامی در راستای توسعه فرصت‌های اشتغال و
رساله­هایی شامل بازآفرینی میراث‌ فرهنگی یا خلق محصولات فرهنگی، متناسب با نیازها و چالش‌های توسعه فرصت­های اشتغال.
این محورها ویژه ارزیابی می شود؛‌ پژوهشگر همراه با رساله یا پایان­نامه بتواند نسخه­ای از طرح تجاری یا طرح سیاستی برآمده از پژوهش ارائه کند؛ پژوهشگر در موارد ذیل تحقیق نظری یا عملی ویژه­ای به سرانجام رسانده باشد؛ راهکارهای فرهنگی و اجتماعی برای بالا بردن کیفیت و فرهنگ اشتغال؛ ارتقای توانمندی و مهارت­های دانشجویان و جوانان رشته‌های مختلف در حوزه اشتغال و نیروی کار؛ سیاستگذاری­های کلان موجود در حوزه اشتغال و نیروی کار؛ سیاستگذاری­های عمومی در حوزه تولید، مصرف، واردات و صادرات؛ میزان اثرگذاری بخش خصوصی و نهادهای غیر دولتی در حوزه اشتغال؛ میزان اثرگذاری شرکت­ها و سرمایه­های خارجی در حوزه تولید و اشتغال.
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی این جشنواره را با همکاری معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه علمی – کاربردی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه تهران برگزار می کند.
علمی**9157**1440
تنظیم: منصوره شوشتری** انتشار: گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با کانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­حوریه محمدی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود: امروز به مناسبت روز استاد و گرامیداشت مقام شامخ اساتید و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه‌های علوم پزشکی مراسم برگزار می‌شود، و علاوه بر هفدهمین جشنواره شهید مطهری، جشنواره بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی و ششمین جشنواره ایده‌های نوآورانه دانشجویی­ در روزهای­ دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود. وی ادامه داد:­ تقدیر از اساتید نمونه براساس شاخص‌های­ ارزیابی و فرایند‌های دانش‌پژوهی­ به همت اساتید و مدیران حوزه آموزش طرح‌های خلاق و نوآورانه در زمینه آموزش اجرا می‌شود که اینها وارد یک مرحله دانشگاهی را می‌گذرانند، داوری می‌شوند و به دبیرخانه کشوری می‌آیند. محمدی اظهار کرد: داوری در حوزه های­مدیریت کلاس و بحث یاددهی، یادگیری الکترونیک، محصولات آموزشی، برنامه‌ریزی درسی­ و مدیریت آموزشیدر شش مرحله داوری در دبیرخانه­ به صورت حضوری و بعضی از مراحل به صورت مجازی با حضور خبرگان و­ اساتید صاحب‌نظر­ انجام می‌شود. دبیر هفدهمین دوره جشنواره کشوری شهید مطهری افزود:­امسال ۱۹۶ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری‌هایی که انجام شد از ۲۰ فرایند امروز تقدیر می‌شود. محمدی گفت: فرایند‌های دانش‌پژوهی فرایند‌هایی هستند که براساس اصول علمی و مبتنی بر شواهد علمی در دانشگاه‌ها اجرا می‌شوند که هم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم، افزایش بهره‌وری را داشته باشیم و ایجاد انگیزه کند. وی ادامه داد: امسال تلاش کردیم­ داوری‌ها را کیفی‌تر کنیم­ ­و­ ­معیارهایمان را عملیاتی‌تر در نظر بگیریم و می‌خواهیم که واقعاً این فرایند‌هایی که اجرا شده تداوم داشته باشد در دانشگاه‌ها که بتوانیم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم. محمدی بیان کرد: امسال به مناسبت بیست و پنجمین همایش ۲۵ سوال کلیدی­ در مراسم افتتاحیه به اعضای حاضر در صحنه و مسئولان فرهنگ‌های تخصصی‌مان مطرح می‌شود تا عصر پاسخ‌های عملیاتی و کاربردی دریافت شود. وی افزود: در کنار این رویداد‌ها رویداد دانشجویی را هم داریم، ­ دانشجویان­ یک رویداد جانبی دو روزه را دارند که خودشان مدیریت می‌کنند و کارگاه و سمپوزیوم‌ها و نشست‌ها و ایده‌هایی که دارند می‌آورند و این رابطه دو طرفه شکل می‌گیرد که هم دانشجویان مشکلات و مسائلی که ممکن است اساتید با آنها در ارتباط باشند و درک کنند و هم اساتید ببینند که دانشجویان چه نیاز‌هایی دارند.

دیگر خبرها

  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • نیروها به تناسب ظرفیت اشتغال در حوزه معدنی کرمان آموزش ببینند
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث