Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: روستاها مزیت خوبی در سیمرغ دارند، روستاهای دارای توانمندی در حوزه‌های مختلف به اداره کل معرفی تا راهنمایی‌های لازم در حوزه تشکیل تعاونی‌ها شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیمرغ ما، کامران اصغری در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال شهرستان سیمرغ، اظهار کرد: سال ۹۶ مزین به شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» مقام معظم رهبری به‌عنوان دغدغه‌ای که حس می‌کردند، شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: خوشبختانه در دولت و شورای عالی اشتغال مصوبات خوبی گذرانده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه تولید و اشتغال دو مقوله به هم تنیده شده هستند، تصریح کرد: وقتی تولید توسعه پیدا کند، اشتغال هم ایجاد می‌شود.

اصغری ادامه داد: تمام تلاش دولت طی سال گذشته و ابتدای سال جاری حفظ اشتغال و صیانت از نیروهای کار موجود در حوزه‌های مختلف بود.

وی با بیان اینکه با توجه به مشکلات ناشی از تحریم و مسائل دیگر در خیلی از شهرک‌ها و صنوف تعدیل نیرو داشته‌ایم، اضافه کرد: دولت تمام همت خود را در حفظ اشتغال و حفظ وضع موجود قرار داده تا با تزریق اعتبار در آینده افزایش تولید و اشتغال و توسعه کسب‌وکار در جامعه را داشته باشیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: یکی از معاونت‌های اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال است که تمام همت خود را روی مسئله اشتغال قرار داده است.

این مسئول با اشاره به اینکه دولت طی سال ۹۵ و ۹۶ بحث کارورزی را به‌عنوان مشوق قرار داده است، تصریح کرد: در حوزه کارورزی فقط از اداره‌کل تعاون و برخی کاریابی‌های فعال نباید انتظار داشته باشیم و باید همه دستگاه‌ها پای‌کار حاضر شوند.

اصغری ادامه داد: در استان عرضه نیروی کار بسیار بیشتر از تقاضای نیروی کار است اما هدف دولت پیدا کردن راه ورود به بازار کسب‌ و کار و یاد گرفتن کار برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بود.

وی با بیان اینکه دولت با آغاز طرح کارورزی به دنبال دو هدف ورود به بازار کار برای فارغ‌التحصیلان و جذب ۵۰ درصدی در محلی که به‌عنوان کارورزی مشغول به کار بودند هست، اظهار کرد: استان مازندران علی‌رغم اینکه قبلاً در پایلوت طرح کارورزی قرار نگرفته بود، در این طرح پیشرو است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: در بحث بند دال تبصره ۱۶، امسال حدود ۱۳۰ میلیارد تومان سهمیه تخصیصی کل استان است که با پیگیری‌های معاونت اشتغال و با تلاش بهزیستی و کمیته امداد بیش از ۵۰ درصد پرداختی آن صورت گرفته است.

این مسئول با اشاره به اینکه «رصد» سامانه‌ای ملی است که گاهاً با مشکلاتی روبه‌رو بوده است، خاطرنشان کرد: این برای ثبت نکردن اشتغال دستگاه‌ها کافی نیست چراکه کارنامه ما در پایان سال بحث سامانه رصد و میزان اشتغال است.

اصغری ادامه داد: دولت در حوزه اشتغال ۹۷۰ هزار نفر را در سال ۹۶ تعهد کرد که حدود ۴۴ هزار نفر سهم استان مازندران است و هر شهرستان بر اساس میزانی سهمیه‌ای که دارد باید آن را به انجام برساند.

وی با بیان اینکه اعتبارات بند الف و ب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۶ به بانک‌های کشور ابلاغ‌ شده و قرار است مدیران بانک‌های کشور به مدیران بانک‌های استانی ابلاغ کنند، تأکید کرد: از صندوق توسعه ملی برای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی هم تسهیلات روستایی در نظر گرفته‌ شده که در صورت ابلاغ از این بخش اعتبارات توجه ویژه‌ای به روستاها می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: مهارت‌آموزی در محیط واقعی طرحی است که فنی و حرفه‌ای متولی آن است که ۱۴۵ کارگاه جهت اجرای این طرح موفق عمل کردند.

این مسئول با تأکید بر اینکه فرهنگ جوانان باید به کارآفرینی و اشغال برگردد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری یکی از اصول اصلی اقتصاد مقاومتی را مردمی کردن کار می‌دانند.

اصغری با بیان اینکه کاریابی‌ها فقط در معرفی به کارگاه فعالیت نکنند و در حوزه مشاوره اقداماتی انجام دهند، گفت: شهرستان سیمرغ مرکز مشاوره ندارد و افرادی که شرایط لازم برای ایجاد مرکز مشاوره را دارند به ما مراجعه کنند.

وی در پایان با بیان اینکه طرح تکاپو در دو رسته کشاورزی در حوزه‌های زنبورداری و گردشگری و آی سی تی و آی تی در مازندران کارنامه خوبی دارد، خاطرنشان کرد: روستاها مزیت خوبی در سیمرغ دارند، روستاهای دارای توانمندی در حوزه‌های مختلف به اداره‌کل معرفی تا راهنمایی‌های لازم در حوزه تشکیل تعاونی‌ها شود.     انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۷۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در حوزه‌های مختلف در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد پیشکاری پیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه 14 هزار شهید جامعه کارگری اظهار داشت: جامعه شریف کارگران از ابتدای انقلای اسلامی تاکنون در همه عرصه‌های انقلاب حضور چشم‌گیر، تعیین‌کننده و تاثیرگذار داشته‌اند.

وی گفت: کارگران و کارفرمایان با شرافت و کرامت علاوه بر حضور درردوران دفاع مقدس، بعد از آن نیز با دست‌های پولادین و اندیشه والا و تفکر و خلاقیت خرابه‌های بعد از جنگ را بازسازی کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با اشاره به فرموده رهبر معظم انقلاب؛ از کارگران به‌عنوان ستون فقرات اصلی کشور و پیش قراول و سربازان جنگ نام برد و تصریح کرد: اگر شاهد شکوه و فعالیت در همه عرصه‌ها هستیم ناشی از زحمات جامعه کارگری است.

وی افزود: در دو سال اخیر با همراهی مسئولان و تشکلات و جامعه کارگری در حوزه روابط کار از 19 هزار و 284 واحد صنعتی و تولیدی سطح استان، بازرسی‌های مختلف صورت گرفت.

پیشکاری ایمنی و حفاظت از کارگران را یکی از راهبردهای وزارت کار عنوان و بیان کرد: در حوزه روابط کار در سال گذشته 10 هزار پرونده در حوزه‌های مختلف از جمله مشاغل سخت و زیان‌آور در هیئت‌های تشخیص و حل اختلاف برای احقاق حق کارگران مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به برخورداری 224 هزار نفر کارگر کردستانی از مزایای سازمان بیمه تامین اجتماعی  اظهار کرد: 700 هزار نفر زیرپوشش جامعه هدف هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان خاطر نشان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی و تحقق فصل هشتم جامعه کارگری؛ 92 کارگاه آموزشی برای ارتقای دانش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شده است.

به گفته پیشکاری، 2040 تعاونی و 150 هزار نفر کردستانی در این حوزه فعالیت‌ می‌کنند. امیدواریم همواره بتوانیم خدمتگزار جامعه کارگری بمانیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • بررسی ۱۰ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ