Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه ازتلف شدن ۳۰ هزار راس دام در زلزله استان خبر داد وکل اعتبار مورد نیاز برای جبران خسارت بخش کشاورزی ودامی استان را ۲۱ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش قدس آنلاین، خسرو شهبازی در گفتگویی با اشاره به اینکه زلزله باعث تخریب واحدهای دامداری سنتی و صنعتی  در مناطق زلزله زده شده است،  افزود: ۸۳۰۰ جایگاه دام کاملا تخریب شده و  ۵۷۵واحد دامداری سنتی و نیمه صنعتی نیز خسارت دیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حادثه زلزله ۳۰ هزار راس دام تلف شده که ۱۰۰۰راس آن دام سنگین است.

وی همچنین از خسارت زلزله به ۱۶۸ واحد پرورش ماهی خبر داد که در این بین ۳ و نیم میلیون قطعه بچه ماهی تلف شده است.

شهبازی افزود: در اثر زلزله اخیر اماکن نگهداری دام ها، انبارهای علوفه، دام و طیور، ادوات کشاورزی و تاسیسات کشاورزی، کانالهای آبیاری، چاه ها و ایستگاههای پمپاژ آب خسارت دیده اند.

وی خسارت به کندوهای زنبور عسل استان در اثر زلزله را حدود ۱۰۰۰کندو اعلام کرد و افزود:  همچنین ۲۰هزار قطعه مرغ نیز بر اثر زلزله تلف شده است.

این مسئول در ادامه به اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در مناطق زلزله زده اشاره کرد و افزود: حضور مدیران و پرسنل سازمان در ساعات اولیه در مناطق زلزله زده، بسیج تمام امکانات و ماشین آلات سنگین به منظور کمک به زلزله زدگان،   اعزام اکیپ های ارزیاب به منظور برآورد اولیه خسارت، جمع بندی خسارت ها و ارائه به ستاد بحران، ارسال کمک های سازمان و سایر نهادها به مناطق زلزله زده، ارسال تانکرهای آبرسانی، توزیع روزانه ۶۰۰۰ پرس غذای گرم در مناطق زلزله زده،   دفن بهداشتی دامها برای جلوگیری از بیماریها و... و. از جمله این اقدامات بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه یکی از اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در مناطق زلزله زده را حمل و توزیع ۲۰۰۰ تن جو در مرحله اول برشمرد که به صورت رایگان بین دامداران و کشاورزان توزیع شده و فرآیند توزیع همچنان ادامه دارد.

وی دیگر اقدام سازمان در راستای کمک به دامداران و کشاورزان خسارت دیده را توزیع ۸۰۰ رول نایلون پلاستیکی برای پوشاندن انبارهای علوفه بیان کرد.

شهبازی خاطرنشان کرد: دولت برای جبران خسارت زلزله به دامداران برای هر راس دام سبک ۶۰۰ هزار تومان و برای هر راس دام سنگین ۳ میلیون تومان مصوب کرده که به خسارت دیدگان پرداخت شود.

وی کل اعتبار مورد نیاز برای جبران خسارت  دامداران را  ۲۱ میلیارد تومان بیان کرد که در صورت تامین اعتبار به دامداران پرداخت خواهد شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گفت: در پایش روستاها،   توسط اکیپ‌های دامپزشکی ۶۳۵ روستا سرکشی و پایش شده است.

شهبازی یکی از اقدامات خوب دولت را استمهال وامها به مدت ۲ سال اعلام کرد و گفت: مقرر شده  دولت ۲۰۰میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای جبران خسارت  اماکن دامی در  اختیار استان قرار دهد که به صورت سرمایه در گردش خواهد بود.

وی در پایان گفت: علی رغم اینکه اکثر ساختمان های اداری سازمان جهاد کشاورزی بدلیل خسارت زلزله  قابل استفاده نیستند اما پرسنل سازمان جهادکشاورزی از ساعت های اولیه بعد از زلزله با حضور در بین مردم مشغول خدمات رسانی به مردم زلزله زده هستند.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۸۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران