Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@23:27:57 GMT

جنگ در سوریه ،جنگ احزاب علیه تشیع بود

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۷۹۵۲۵

جنگ در سوریه ،جنگ احزاب علیه تشیع بود

نماینده ولی فقیه در استان با بیان این که جنگ سوریه یک جنگ احزاب علیه تشیع بود ، به مخالفت بسیاری از چهره های سیاسی کشور برای حضور در سوریه اشاره کرد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ شب گذشته آیت الله ملک حسینی در جشن پیروزی جبهه مقاومت که در حسینیه ی شهدای پدخندق یاسوج برگزار شد ، گفت: نصرت و فتح سنگرهای دشمن جز با عزت و حکمت میسر نمی شود و هر حکمتی وابسته به خداست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: استراتژی در عرصه سیاست خارجه آنگونه که رهبرمان فرمود بر پایه عزت و حکمت است و این ها در عمق مکتب ما جا دارد چون قرار است مومنان مسیری که طی  می کنند شکست نخورند و ایمان هیچ گاه قرین شکست نیست و شکست برای مومن معنا ندارد .

 

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به شکست در جنگ احد بیان کرد: شکست مومنان و ایمان نبود بلکه شکست طمع کنندگان منافقین بود و انسان مومن شکست نمی خورد و رمزش این است که بر دو پایه عزت و حکمت سیر می کند.

 

وی تصریح کرد: آیا می دانید در جریان حضور در سوریه رهبرمان تنها بود؟ وقتی که بحث حمایت از سوریه و سایر جبهه ها شد ، کسانی که درباره غده سرطانی بودن اسرائیل کتاب نوشته بودند ، رجال و شخصیت های همین کشور که در دوره ای حاکمیت داشتند نیز مخالف حضور ایران در سوریه بودند و تمام مشاوره ها به رهبری ، مشاوره عدم حضور بود و می گفتند ما به سوریه چکار داریم که این یکی از اشتباهات بود ، اگر کسی ندای یک مظلومی را بشنود و از او دادخواهی کند و انسان به فریاد او نرسد ، مسلمان نیست .

 

آیت الله ملک حسینی افزود :ما اگر ادعای انقلاب اسلامی بودن می کنیم ، حق نداشتیم بر اساس نگرش انقلابمان سکوت کنیم و فرقی نمی کند که سوریه یا عراق و یا لبنان باشد .

 

وی ادامه داد : اشتباه دوم این بود که آنها احساس میکردند اتفاقات سوریه فقط مربوط به سوریه است که تشخیص اینکه جایگاه شیعه کجاست به حکمت برمی گردد و این حکمت به آسانی به دست نمی آید و امروز ایران به مرز جغرافیایی محدود نمی شود .

 

نماینده ولی فقیه در استان گفت: آیا آنچه در سوریه اتفاق افتاد یک نزاع داخلی بود یا یک جنگ علیه دین بود؟ که تحلیل آن به حکمت نیاز دارد ، آیا دار و وطن این کشور همان مرزهای جغرافیایی است که در کتاب ها آموزش داده اند یا هر جایی که مهد تشیع باشد ، هر جا که نامی از امیرالمونین باشد و رگی از ایشان دفن شده باشد ، ایران است .

 

وی اظهار کرد: هر کس که دشمن به پشت خانه های او آمد محکوم به شکست و ذلت است ، باور کنید که در این میان هیچ کس مشاوره نداد که باید وارد سوریه شویم اما حکمت رهبری بود که می دانست این یک نزاع داخلی نیست  و یک جنگ احزاب علیه تشیع است . و گاهی اوقات خطا کردند و نام هلال شیعی را مطرح کردند که  امروز به ستاره شیعی تبدیل شده است .

 

آیت الله ملک حسینی با اشاره به رزمندگان سپاه قدس گفت:رهبر ایران سلیمانی ها، اورنگ ها و شهابی فرها داشت که توانست مسیر عزت را طی کند  و خدا لباس عزت را به تن جامعه ای نمی کند که  با هر تهدید و تحریم بترسد و با هر ملامتی عقب نشینی کند و با هر شبهه وحشت سراپای وجودش را بگیرد .

 

وی بیان کرد: انسان باید جان خود را فدای ارزش ها کند که  اینها خیال می کنند ما فقط برای دفاع از گنبد حضرت زینب (س) می رویم در حالی که از ارزش ها و شرف و خشت های عزت بود که دفاع کردیم ، دفاع از سوریه ، دفاع از خودمان و آرمان های خودمان بود.

 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه امتی که مقاومت نکند با ذلت گرسنه می ماند و اگر مقاومت کند و کشته شود تا همیشه زنده خواهد بود، گفت: ایران جهان را هوشیار کرد در برابر یک گروه تروریستی که هم نخوت و تکبر عباسی و هم قساوت اموی و هم تعصب خوارج و هم بازیگری و پول پرستی زبیریان را داشت ، که جنگیدن با چنین جبهه ای آسان نبود .

 

وی افزود : بسیج یک الگو برای حشدالشعبی و زینبیون و حیدریون و فاطمیون شد و دشمن از تفکری می ترسد که توانست به یک الگو در جهان تبدیل شود و حزب الله را در لبنان و حشدالشعبی را در عراق درست کرد و این یک پیروزی است .

 

آیت الله ملک حسینی در پایان به سخنان رئیس جمهور امریکا اشاره کرد و گفت : ترامپ گفته بود که ایران منشا آشوب در منطقه است ، این یک پیروزی برای ماست چرا که آشوب علیه استکبار یعنی مقاومت در مقابل استکبار و در جایی دیگر گفته بود ایران فتنه درغرب آسیاست که این هم پیروزی دوم بود و به این معنی است که ایران توانسته است موقعیت خودش را در غرب آسیا تحکیم کند .

 

وی ادامه داد : رئیس جمهور امریکا گفته بود موشک های ایران تهدیدی برای دنیا هستند یعنی سپاه در استراتژی تولید موشکی که یتنواند تا 2هزار کیلومتری برود پیروز شد .

 

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۹۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران

درباره علل این سفر در شرایط کنونی با دکتر جعفر قنادباشی کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا به گفت‌وگو نشستیم.


پس از ماجراهای مقر موساد و ماجرای انتقال تروریست‌ها از اقلیم اصلاً تصور نمی‌شد هیئتی از اقلیم به تهران بیاید علت این سفر چیست؟ 
جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان هیچ‌گاه وارد روابط خصمانه‌ای که موجب قطع مراودات بشود، نشده‌اند؛ بنابراین این سفر تعجب‌آور نیست و در عرصه سیاسی عادی و در عرف مراودات دیپلماتیک می‌گنجد و با توجه به علت سفر و شرایط فعلی اقلیم کردستان، این سفر مورد اهمیت واقع شده است.

اقلیم کردستان در حال حاضر از دو نظر دارای شرایط ویژه‌ای است که ادامه حیات سیاسی این منطقه خودمختار را می‌تواند به مخاطره بیندازد و هیچ‌گاه تاکنون شرایط برای اقلیم بدین شکل نبوده است. نخست، اختلافات میان دو حزب اصلی بر سر انتخابات است که موقعیت حزب دموکرات را در خطر قرار داده است و بخشی از این دیدار برای کمک ایران به منظور حل مشکلات داخلی است. 

از طرفی، شرایط منطقه‌ای نیز اصلاً به سود اقلیم کردستان نیست و بارزانی‌ها به‌خوبی متوجه هستند ایران دست برتر را در منطقه دارد و می‌تواند برای حل مشکلات اقلیم کمک کند.

 با  توجه به سوابق حملات ترکیه و دست‌اندازی به شمال عراق و سوریه و امکان تکرار آن، این مسئله بارزانی‌ها را نگران می‌کند. ایران به‌عنوان همسایه‌ای مقتدر و با حسن‌نیت در توافق امنیتی با کشورهای مختلف از جمله عراق است و می‌تواند شرایط را برای همکاری با اقلیم فراهم کند. طبیعی است با توجه به این شرایط رئیس اقلیم در دشواری‌های داخلی و خارجی ایران را به عنوان طرف گفت‌وگو انتخاب کند.

آیا در این سفر، امضای قراردادهای بزرگ امنیتی اقتصادی در دستور کار قرار دارد؟
در حال حاضر شرایط برای توافق امنیتی بزرگ و قراردادهای اقتصادی-امنیتی جدی فراهم نشده و سخنی هم به میان نیامده است. البته همکاری‌های محدودی همواره وجود دارد. اقلیم، قابلیت‌های زیادی دارد و ایران نیز می‌تواند با همه کشورهای منطقه و عراق روابط تجاری خوبی برقرار کند، اما همواره همکاری اقتصادی ایران و اقلیم، در چارچوب خاص تعریف شده است که مسلماً باید در ماه‌ها و سال‌های آینده منتظر ورود به آن بود.

آیا ممکن است نزدیک شدن اقلیم به ایران روی قسد و کردهای سوریه هم اثرگذار باشد؟
هرگونه همکاری میان نیروهای منطقه‌ای می‌تواند تأثیراتی را بر گروه‌های مختلف داشته باشد، اما بازی با مهره‌ها در سوریه در چارچوب‌های دیگری حرکت می‌کند و مناسبات ما با اقلیم عمدتاً در پایان دادن به تحرکات مخالفان ایران از خاک اقلیم کردستان دارای اهمیت است و موجب ناامید شدن رژیم‌هایی خواهد شد که در حال بهره‌برداری از خاک کردستان علیه منافع جمهوری اسلامی ایران هستند.

در واقع تأثیرپذیری گروه‌ها در سوریه از روابط ایران و اقلیم غیرمستقیم است و با توجه به شرایط کنونی افزایش قدرت ایران و شرایط فعلی اقلیم ، تأثیر جدی بر گروه‌های کرد قسد ندارد، بلکه بیشتر از تحرکات حضور آمریکایی‌ها در منطقه اثرپذیری دارند و عمدتاً از ضعف حضور آمریکایی‌ها در منطقه متأثر خواهند شد.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • آبادان علیه رکورد حیرت انگیز محرم
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟!
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل
  • آمدوشدهای غیرمنتظره دیپلماتیک/ نگاهی به سفر ناگهانی نچیروان بارزانی و هیئت بلندمرتبه همراهش به ایران