Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد سال آینده رقابت‌های جام جهانی فوتبال آغاز می‌شود و بسیاری از هواداران فوتبال به دنبال حضور در ورزشگاه‌های این کشور و مشاهده این رقابت‌ها از نزدیک هستند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، رقابت های جام جهانی روسیه از 24 خرداد سال 1397 تا 24 تیر به میزبانی 11 شهر مسکو ، سن پترزبورگ ، کالینینگراد ، قازان نیژنی نودوگورود ، سامارا، ولگا گراد ، سارانسک ، روستوف ، سوچی و یکاتینبورگ برگزار می شود و 32 تیم حاضر در این رقابت ها در ورزشگاه ها و شهر های مختلف به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تا زمان قرعه کشی این مسابقات مشخص نیست که کدام تیم ها قرار است در کدام یک از شهر های روسیه به مصاف حریفان بروند. به همین دلیل هم اکنون قیمت مشخصی برای سفر به روسیه در این زمان وجود ندارد و تا پس از قرعه کشی این رقابت ها هم نمی توان از قیمت دقیق سفر به روسیه صحبتی به میان آورد. با این حال برخی قیمت های تقریبی از سفر به روسیه ارائه داده اند اما بیشتر تور های مسافرتی قیمت سفر را پس از قرعه کشی اعلام می کنند زیرا ظاهرا روس ها هم در این زمان قیمت مشخص نکرده اند تا پیس از برگزاری مراسم قرعه کشی قیمت های خود را کم و زیاد کنند.

مسکو ، میزبان بیشترین بازی های جام

رقابت های جام جهانی 2018 در 12 ورزشگاه برگزار می شود اما بیشترین بازی های این رقابت ها از جمله بازی افتتاحیه و اختتامیه قرار است در پایتخت روسیه یعنی مسکو برگزار شود. 10 بازی در مرحله گروهی و یک بازی نیمه نهایی وبازی فینال بازی هایی هستند که قرار است به میزبانی مسکو برگزار شوند. شاید برای بسیاری سوال باشد که چرا بیشتر بازی ها قرار است به میزبانی مسکو برگزار شود و دقیقا هدف روسیه از برگزاری این رقابت ها در یازده شهر چیست ؟

مسکو پایتخت روسیه یکی از 10 شهر بزرگ اروپا محسوب می شود و با در اختیار داشتن 5 فرودگاه و 9 ایستگاه قطار یکی از پر امکان ترین شهر های روسیه است. همچنین قدمت تاریخی این شهر و دارا بودن مراکز زیاد توریستی و اقتصادی مسئولان این کشور را مجاب کرده تا بیشتر بازی ها را در مسکو برگزار کنند.

روسیه اگرچه یکی از قدرتمند ترین کشور های جهان چه از جهت سیاسی و چه از جهت اقفتصادی محسوب می شود اما این کشور در سال های گذشته نسبت به رقیبان اروپایی خود میزبانی زیادی را بر عهده نداشته است. آن ها تنها یک بار میزبانی یک رقابت بزرگ را بر عهده داشتند و آن المپیک 1980 مسکو بود.

همچنین امکانات حمل و نقل و زیر ساختی در سراسر این کشور پر وسعت به یک اندازه نیست و به همین دلیل مسئولان برگزاری احتمالا خواستند تا با میزبانی در 11 شهر امکانات زیر ساختی و ورزشی را در روسیه گسترش دهند. علاوه بر این ها پوتین رئیس جمهور روسیه بار ها عنوان کرده است که این کشور برای مسابقات جام جهانی برنامه ویژه ای دارد و تلاش می شود تا امکانات همه شهر های میزبان به یک اندازه باشد.

قیمت بلیت های بازی های جام جهانی

کشور میزبان برای هر مسابقه بلیت های مختلفی را در نظر گرفته تا هواداران فوتبال بتوانند به راحتی در ورزشگاه ها حاضر شوند و بازی ها را مشاهده کنند. جالب آن جاست که بلیت های بازی های جام جهانی فوتبال روسیه نسبت به دوره قبل آن که به میزبانی برزیل برگزار شد 10 درصد بیشتر شده است.

قیمت بلیت های بازی های جام جهانی به شرح زیر است :

هزینه سفر به روسیه

تیم ملی فوتبال کشورمان موفق شد برای پنجمین بار به جام جهانی فوتبال صعود کند به همین دلیل بسیاری از هواداران فوتبال امیدوارند تا تیم ملی کشورمان بتواند در این دوره متفاوت تر از گذشته باشد و حتی به مرحله حذفی صعود کند.

برگزاری این دوره از رقابت های جام جهانی به میزبانی روسیه اما یک امتیاز ویژه برای هواداران ایرانی دارد و آن هم نزدیکی این کشور به ایران است . پیش از این تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در رقابت های جام جهانی فوتبال به کشور های آرژانتین ، برزیل ، آلمان و فرانسه سفر کرده بود و طبیعتا قیمت سفر به هر یک از این کشور هابا توجه به فاصله طولانی زیاد بود وهر کسی نمی توانست برای مشاهده بازی های جام جهانی به کشور های مختلف صعود کند. با این حال بسیاری از هواداران فوتبال در این دوره امیدوارند تا بتوانند این بازی ها را از نزدیک مشاهده کنند. البته باید در نظر گرفت که هزینه سفر به روسیه هم اصلا ارزان نیست اما به واسطه نزدیکی این کشور به ایران و فاصله کوتاه بین دو کشور هزینه ها برای ایرانی ها پائین تر از بسیاری کشور ها از جمله برزیل و ژاپن خواهد بود.

همان طور که پیش از این گفته شد تا پیش از برگزاری مراسم قرعه کشی نمی توان از قیمت قطعی برای سفر به روسیه در جام جهانی صحبت کرد اما برخی از تور ها قیمت تقریبی خود را به این صورت اعلام کرده اند:

*هزینه مشاهده 3 بازی تیم ملی کشورمان در رقابت های جام جهانی فوتبال در جایگاه درجه 3 و اقامت در هتل 3 ستاره تقریبا 8 میلیون تومان
*مشاهد 3 بازی ایران در جایگاه درجه 2 و اقامت در هتل 4 ستاره نزدیک به 18 میلیون تومان و هزینه مشاهده 3 بازی در جایگاه درجه یک به همراه اقامت در هتل 5 ستاره نزدیک با 22 میلیون تومان است.

البته همان طور که پیش از این گفته شد این قیمت ها قطعی نیست و هم اکنون بیشتر آژانس های مسافرتی اعلام قیمت مشاهده این رقابت ها و اقامت در روسیه را به پس از مراسم قرعه کشی و مشخص شدن شهر های میزبان برای تیم ملی کشورمان موکول کرده اند. همچنین حداقل زمان برای مشاهد هر 3 بازی ایران را باید 15 روز در نظر گرفت و با توجه به هتل محل اقامت و درجه بلیت جایگاه ها می توان قیمت را به صورت تقریبی از 8 تا 22 میلیون تومان در نظر گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۱۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟

به گفته رییس سازمان هواپیمایی کشوری در حال حاضر ۱۸۰ فروند هواپیمای عملیاتی در ایران وجود دارد؛ در حالی که خود او پیش از این گفته بود که با توجه به جمعیت فعلی کشور نیاز به ۵۵۰ فروند هواپیما داریم.

به گزارش اعتماد، سال گذشته قرار بود تعداد هواپیما‌ها به ۲۵۰ فروند برسد که این اتفاق نیفتاد. اما درباره آمار و ارقام هواپیما‌های فعال کشور نیز نظرات مختلفی وجود دارد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران در بخش تقاضا به گونه‌ای است که بلیت هواپیما حتی برای آن‌هایی که پولش را دارند به سختی پیدا می‌شود و بدون اتصال به شبکه دلالی پر قدرتی که ظاهرا کسی قرار نیست جلوی آن‌ها بایستد؛ خبری از بلیت نیست. ایرلاین‌ها به واسطه «قیمت گذاری دستوری» بلیت هواپیما با زیان انباشته فعالیت می‌کنند و تحریم‌ها کاری کرده که سوختگیری برای پرواز‌های بین‌المللی به سختی انجام شود و در پرواز‌های داخلی، با وجود تعداد زیاد فرودگاه‌های کشور، بسیاری از آن‌ها فعالیت خاصی ندارند، چون اصولا مسافری ندارند و ایرلاین خاصی حاضر به برقراری پرواز نیست.

فقط ۷ یا ۸ هواپیمای سرحال داریم!

در بخش عرضه، کارشناسان می‌گویند به غیر از ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروندای‌تی‌آر و چند فروند ایرباس ۳۴۰ ماهان، کل ناوگان کشور باید بازیافت شود. «بازیافت» هواپیما بدین معنی است که بدنه هواپیما که از جنس آلومینیوم است به قطعات کوچک بریده شده و به کارخانه‌های مربوطه جهت ذوب و تبدیل به آلومینیوم نو شود. همچنین سایر قطعات اعم از سیم‌های مسی، قطعات فولادی، پلاستیک‌ها و... نیز تا جای ممکن بازسازی شوند.

کارشناسان حوزه هوانوردی می‌گویند حدود ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری در کشور ارزش عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن توربوپراپ با ظرفیت ۷۰ نفر هستند که به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند. می‌ماند ۷، ۸ فروند هواپیما که باید پرواز‌های داخلی و خارجی را به صورت همزمان انجام دهند که البته آن‌ها هم با کمبود قطعات مواجه هستند. به عبارت دیگر، در حالی که کشور‌های امارات، قطر و ترکیه در مجموع بالای هزار فروند هواپیمای سرحال دارند، تعداد هواپیما‌های قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است و باقی هواپیما‌های کشور شدیدا فرسوده شده‌اند.

کاهش پرواز‌های داخلی

در بخش شاخص «نشست و برخاست» که میزان تردد هواپیما‌ها در فرودگاه‌ها را به تصویر می‌کشد نیز شرایط مشابهی طی سال ۱۴۰۱ حاکم بوده و البته بیشتر نشست و برخاست هواپیما‌ها به سمت پرواز‌های بین‌المللی رفته که عمدتا توسط «ایرلاین‌های خارجی» انجام می‌شود. به گفته وزارت راه و شهرسازی، میزان نشست و برخاست هواپیما در پرواز‌های داخلی در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ ریزش ۹ درصدی داشته و از ۳۰۵ پرواز به ۲۷۸ پرواز کاهش پیدا کرده است. در مقابل، نشست و برخاست‌ها در پرواز‌های بین‌المللی ۶۴ درصد رشد کرده است.

ریزش پرواز‌ها در دهه ۹۰

آمار‌های وزارت راه و شهرسازی به وضعیت شاخص‌های بخش هوانوردی در دهه ۹۰ نیز پرداخته که در نوع خود آمار‌های جالبی ارایه می‌کند و شاید بتوانیم پاسخ سوالی که ابتدای گزارش پرسیدیم را در این بخش بیابیم. تعداد نشست و برخاست در پرواز‌های داخلی در حالی طی سال ۱۴۰۱ به ۲۷۸ هزار فروند هواپیما رسیده که در سال ۱۳۹۶ یعنی بهترین عملکرد دهه ۹۰، این رقم ۳۹۶ هزار فروند بوده. در واقع مقایسه این دو رقم از یک کاهش ۲۵ درصدی خبر می‌دهد. در پرواز‌های بین المللی نیز این وضعیت تکرار شده است. بهترین عملکرد دهه ۹۰ در این شاخص مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۲۹ هزار فروند هواپیما نشست و برخاست داشته‌اند. اما در سال ۱۴۰۱ این عدد به ۲۳ هزار فروند رسیده که ۲۱ درصد کاهش یافته است.

در شاخص اعزام و پذیرش مسافران داخلی نیز بهترین عملکرد برای سال ۹۶ است که ۴۴ میلیون و ۲۷۳ هزار نفر جابه‌جا شده‌اند. عددی که با کاهش ۲۸ درصدی به کمی بیش از ۳۲ میلیون نفر در سال ۱۴۰۱ رسیده است. در بخش مسافران خارجی این وضعیت بدتر است. بهترین عملکرد این بخش مربوط به سال ۱۳۹۳ است که ۴ میلیون و ۴۱۲ هزار نفر در پرواز‌های بین‌المللی اعزام و پذیرش شده‌اند و در سال ۱۴۰۱ با کاهش ۳۷ درصدی این عدد به ۲ میلیون و ۷۷۵ هزار نفر رسیده است.

۵۰ هواپیمای وارداتی کجا هستند؟

در یکی- دو سال گذشته صنعت هوانوردی ایران با شدیدترین تحریم‌های ظالمانه علیه ایران روبرو بوده و در کنار آن قیمت‌گذاری دستوری بلیت هواپیما، بسیاری از ایرلاین‌ها را زیان‌ده کرده است. اما مثلا به جای مدیریت این شرایط که پیش از این به هنگام امضای برجام صورت گرفت؛ ادعا‌های عجیبی مانند «واردات ۵۰ هواپیما» در دو سال گذشته مطرح می‌شود و در کنار آن با طعنه به دولت قبلی گفته می‌شود که «این دولت به دنبال عکس یادگاری با هواپیمای برجامی نیست!»، اما واقعیت این است که صنعت هوایی ایران که تجربه اضافه شدن ۱۶ هواپیمای برجامی را در مدت دو سال و تاثیر آن را بر صنعت هوایی حس کرده، اثرات اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ فروند هواپیما در دو سال گذشته قاعدتا چیزی نیست که فعالان این صنعت و مردم نتوانند آن را حس کنند؛ بنابراین اینگونه اظهارات چندان درست به نظر نمی‌رسد.

نمای کلی صنعت هوانوردی ایران نشان می‌دهد که مدیریت هوانوردی در کنار توان رایزنی‌های مقتدرانه سیاسی در بالاترین سطح ممکن، نیازمند به کارگیری تخصص و علم است و دیر یا زود مجبور خواهیم شد بالاخره در برابر این قاعده سر تسلیم فرود آوریم.

دیگر خبرها

  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • رسمی: داور فینال جام جهانی برای بازی رئال-بایرن
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دیروز، ایرانی‌های تورنتو با دیدن آرنولد شوارتزنگر، غش و ضعف کردند
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • استقبال اوسمار از زنی که قبل از شیمی درمانی به دیدن بازی پرسپولیس رفت+ ویدئو | صحبت های احساسی در تمرین سرخ ها
  • حیف وقت که برای دیدن بازی استقلال و پرسپولیس بگذاری | همین بی کیفیت ها چند هفته بعد ۴۰-۵۰ میلیارد می خواهند
  • داوران ایرانی دیدار فینال جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا را سوت زدند