Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) استان خراسان‌ جنوبی گفت: اگر در بحث آسیب‌های اجتماعی با نگاه جهادی و انقلابی ورود نکنیم به هدف اصلی دست نخواهیم یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی فرخنده ظهر امروز در همایش محله پاک در خراسان جنوبی اظهار داشت: قرارگاه جوادالائمه (ع) از سال 95 درسطح کشور آغاز به‌کار کرد و در حال حاضر در 352 نقطه کشور توسعه یافته و فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از فعالیت قرارگاه جواد الائمه(ع) در 11 نقطه خراسان جنوبی به صورت پایلوت خبر داد و افزود: قرارگاه جوادالائمه(ع) به منظور استفاده از ظرفیت بسیج برای مبارزه با مواد مخدر و مقابله با نقاط آلوده فعالیت خود را در 6 گام طراحی کرده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی شناسایی، بسترسازی، اقدامات فرهنگی، درمان، صیانت و مقابله را از جمله گام های قرارگاه جواد الائمه عنوان کرد و بیان کرد: همچنین مردمی کردن پیشگیری از اعتیاد و حرکت جهادی و انقلابی در پیشگیری از آسیب‌های اعتیاد از جمله اهداف کلان این طرح است.

فرخنده با بیان اینکه در بحث آسیب‌های اجتماعی باید با نگاه جهادی و انقلابی ورود کنیم تصریح کرد: چرا که در غیر این صورت به هدف اصلی دست نخواهیم یافت.

وی با اشاره به گام‌های اجرای طرح خاطرنشان کرد: در گام نخست (شناسایی و اشراف) وضعیت درون محله، نقاط قوت و ضعف و نقاط فرصت تهدید مد نظر قرار دارد همچنین در این مرحله علت گرایش به اعتیاد از مسائل مهم است و نوع  انجام کارهای فرهنگی باید متناسب با علل گرایش باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی گام دوم اجرای طرح را بسترسازی عنوان کرد و یادآور شد: در این طرح مسؤولان باید به‌صورت ویژه ورود پیدا کرده و باید از  پتانسیل مردم و خیرین استفاده و ظرفیت ادارات و سمن‌ها مد نظر باشد.

فرخنده با اشاره به گام سوم و اقدامات فرهنگی اظهار داشت: در این راستا باید آگاهی‌بخشی در سطح عموم جامعه و اقشار گوناگون انجام و نگاه‌ها نسبت به فردی که ترک اعتیاد کرده تغییر کند.

وی گام چهارم طرح مبارزه با مواد مخدر پایگاه جوادالائمه(ع)  را کمیته درمان دانست و افزود: در این مرحله اقدامات درمانی براساس برنامه‌های پیش‌بینی شده و اقدامات مراقبتی و پشتیبانی برای خانواده معتادین در طول درمان انجام می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی گفت: بنابراین ترغیب معتادین به ترک اعتیاد مسأله مهمی است و باید در تمام مراحل آبروی خانوادگی آن‌ها حفظ شود.

فرخنده با اشاره به اینکه گام پنجم طرح مبارزه با مواد مخدر پایگاه جوادالائمه(ع) کمیته صیانت است بیان کرد: در این راستا اشتغال معتادان بهبود یافته مد نظر قرار می‌گیرد و به منظور جلوگیری از ورود مجدد به اعتیاد مشاوره‌های خانوادگی برگزار می شود.

وی آخرین مرحله از طرح مبارزه با مواد مخدر پایگاه جوادالائمه(ع) را کمیته  مقابله دانست و تصریح کرد: در این طرح نیروهای ناجا و قوه قضائیه برخوردهای لازم را انجام خواهند داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی بافزود: درخواست ما این است که قرارگاه جوادالائمه(ع) در شهرستان‌ها، نواحی و محله‌ها نیز فعال شود.

فرخنده یادآور شد: تاکنون در 10 شهرستان خراسان‌جنوبی به جز طبس محله‌های آلوده شناسایی و ستادهای فرعی در نواحی مقاومت راه‌اندازی شده اند.

وی از تشکیل تیم محله محور در استان خبر داد و اظهار داشت: با تشکیل تیم‌های محله محور با روحانیون، اعضای شوراهای اسلامی، نیروهای انتظامی در 11 نقطه استان تیم محله محور تشکیل شده است.

مبارزه با مواد مخدر نیازمند کار فرهنگی و قوه قهریه است

حجت الاسلام محمد راستگو امام جمعه بخش درح نیز در این همایش اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند کار فرهنگی و قوه قهریه است و هیچ یک به تنهایی نمی تواند اقدام موثری انجام دهد.

وی خاطرنشان کرد: نباید به بحث مواد مخدر ساده نگاه کرد چرا که امروزه مواد مخدر از سنتی به صنعتی تبدیل شده است و متاسفانه مواد مخدر صنعتی وارد مدارس ابتدایی نیز شده است.

امام جمعه بخش درح با بیان اینکه باید سندی ترسیم و خطوط قرمز به فرزندان گفته شود افزود: امر به معروف و نهی از منکر در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار موثر است و اگر این دو فریضه در جامعه جاری شود بسیاری از هزینه ها کاهش می یابد.

راستگو با بیان اینکه علی‌رغم گذشت 40 سال از انقلاب، تصمیم درستی در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی گرفته نشده است گفت: باید نگاه ویژه‌ای به آسیب های اجتماعی داشته باشیم.

وی یادآور شد: در راستای مبارزه با مواد مخدر جنبشی اجتماعی در بخش درح راه‌اندازی شد اما متاسفانه این جنبش به دلیل نامهربانی ها و بد قولی برخی از مسئولان در حال تعطیل شدن است.

امام جمعه بخش درح تصریح کرد: این جنبش اجتماعی در سطح کشوری نیز حرکتی بی‌نظیر است که بعد از گذشت 6 ماه کار فرهنگی تمامی مردم به صورت خودجوش پای کار آمدند.

انتهای پیام/

R41348/P1357/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۴۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک

فرمانده انتظامی هرمزگان، گفت: با هوشیاری و تلاش همه جانبه ماموران انتظامی رودان قاچاقچیان در انتقال ۳۸۴ کیلو تریاک ناکام ماندند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی اکبر جاویدان، اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان رودان در راستای مقابله جدی وبی امان با قاچاق مواد مخدر ومبارزه با سوداگران مرگ در محور بخش رودخانه این شهرستان پس از چندین ساعت تعقیب و مراقبت‌های لازم و گشت‌زنی‌های پنهان و هدفمند به دو دستگاه خودرو سواری پژو 405 مشکوک و دستور توقف دادند.

وی افزود: رانندگان با مشاهده ماموران بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشدار دهنده اقدام به فرار کردند که پس از تعقیب و گریز سریع متهمان چون عرصه را بر خود تنگ دیدند با استفاده از موقعیت منطقه و تاریکی هوا با رها کردن خودروها از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان بیان کرد: در بازرسی از خودروهای توقیفی 384 کیلو مواد مخدر تریاک کشف و ضبط و تلاش ماموران برای دستگیری متهمان ادامه دارد.

وی همچنین از کشف انواع کالای قاچاق در 48 گذشته به ارزش 20 میلیارد ریال در استان خبر داد.

جاویدان عنوان کرد: ماموران انتظامی استان در اجرای طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا وارز و حین کنترل محورهای مواصلاتی، موفق به کشف انواع کالای قاچاق شدند.

وی افزود: کالاهای قاچاق مکشوفه شامل: 3 هزار و 114 دست انواع البسه، یک دستگاه موتورسیکلت پاکشتی، یک دستگاه موتور قایق، 130 عدد انواع لوازم آرایشی، 192 جفت کفش، 665 دستگاه سیگار الکترونیک، 44 کارتن انواع محصولات کشاورزی، 650 عدد انواع آبمیوه خارجی، 7 دستگاه تلویزیون led و غیره فاقد مدارک است.

 فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه در این راستا 12 خودرو شوتی توقیف و 10 متهم به همراه پرونده متشکله به مرجع قضایی معرفی شدند، یادآورشد: حسب اعلام کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه بالغ بر 20 میلیارد ریال است که کلیه کالاهای مکشوفه تحویل انبار سازمان اموال تملیکی استان شد.

جاویدان تأکید کرد: پلیس در راستای مبارزه بی امان با قاچاق کالا و به تبع آن رونق و جهش تولید همه تلاش خود را به‌کار بسته، تا تحرک از قاچاقچیان و ضربه زنندگان به اقتصاد جامعه سلب شود.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • کشف ۷۶ کیلوگرم تریاک و حشیش در یک منزل مسکونی
  • کشف ۷۶ کیلوگرم تریاک و حشیش در منزل مسکونی در خمینی‌شهر
  • ناکامی قاچاقچیان در جا به جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه