Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا رزم حسینی روز پنجشنبه در نشست صمیمی مجمع نمایندگان استان با استاندار کرمان افزود: تسهیلات اشتغال استان کرمان در سال جاری نسبت به سال گذشته 2 برابر افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه اگر هدف را توسعه قرار دهیم، بسیاری از مشکلات بر طرف خواهد شد اظهار کرد: سمینار 2 روزه فرمانداران و بخشداران استان کرمان با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای جذب یک و نیم میلیارد دلار تسهیلات اشتغال روستایی و سایر برنامه‌ها بزودی برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رزم حسینی به تفویض اختیار به استانداران اشاره کرد و گفت: اختیارات لازم به ما واگذار نشده و فقط 15 تا 20 درصد اختیارات را بر اساس میل خودشان به ما داده اند، لذا باید با بروکراسی اداری دست و پنجه نرم کنیم.
وی تاکید کرد: تجربه چهار سال گذشته نشان داده تنها راه نجات ما اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان است تا سرمایه‌ گذاران، نمایندگان دولت و نمایندگان مجلس به عنوان اضلاع این مثلث باشند و ائمه جمعه نیز بر این مهم نظارت کنند.
استاندار کرمان گفت: حدود یک ماه قبل در نشست با نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی در تهران مقرر شد پروژه های اولویت دار در راستای توسعه استان مشخص و لیست این پروژه ها به نمایندگان اعلام شود.
وی با بیان اینکه دفتر مثلث توسعه اقتصادی در تهران تاسیس شده است افزود: این اقدام به منظور پیگیری اقدامات و ایجاد همگرایی لازم بین امامان جمعه، نمایندگان مجلس و سرمایه گذاران انجام شده است.
استاندار کرمان تصریح کرد: کرمان اقدام به تهیه لیست پروژه های اولویت دار کرده است که این لیست را در اختیار نمایندگان استان قرار خواهد داد و تنها نمایندگان استان کرمان هستند که چنین لیستی را در اختیار دارند.
وی افزود: باید فهرستی از پروژه‌ های مشکل دار استان کرمان به تفکیک سا‌لهای گذشته تهیه شود تا جلساتی برای رفع موانع این طرحها را در تهران برگزار کنیم.
** جذب سرمایه گذاری، تولید و اشتغال به صورت جدی در استان دنبال می شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان نیز گفت: جذب سرمایه‌ گذاری، تولید و خدمات و اشتغال را به صورت جدی در استان کرمان دنبال می ‌کنیم.
محمدجواد فدایی بیان کرد: 17 تا 20 مجوز برای هر سرمایه‌ گذاری نیاز است و بر اساس برنامه پنجم توسعه قرار بود پنجره واحد برای صدور مجوزهای پروژه‌ های سرمایه ‌گذاری شکل گیرد، اما پنجره واحد به شکلی که در برنامه پنجم بود، تشکیل نشده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان از برگزاری نشست با معاون اقتصادی وزارت دارایی خبر داد و یادآوری کرد: وزارت دارایی سامانه پایش فضای کسب و کار را راه‌ اندازی کرده تا روند صدور مجوزها آسان‌ تر شود.
فدایی به موانع تولید اشاره و اظهار کرد: در بخش تولید و خدمات نیز کارگروه رفع موانع تولید راه‌ اندازی شده در حالی که کارگروه رفع موانع تولید هیچ کارآیی ندارد و در حقیقت عاملی برای طولانی شدن کارها است.
وی با اشاره به اینکه طی سال جاری 34 هزار و 200 شغل باید در استان کرمان توسط دستگاههای اجرایی ایجاد شود از تحقق 12 هزار شغل خبر داد و گفت: سامانه اشتغال همواره خراب است و ما اعلام کردیم از خیر سامانه گذشتیم و فرمهای اشتغال به صورت کاغذی توسط متقاضیان تکمیل شود.
** بهره گیری از زنان و جوانان مهمترین رویکرد ایجاد فرصت های شغلی روستایی
مدیرکل امور روستایی استانداری کرمان نیز گفت: بهره گیری از جوانان، زنان و دانش آموختگان مهمترین رویکردها در ایجاد فرصت های شغلی روستایی است.
هادی شهسوارپور با بیان اینکه پروژه ها در بخش غیردولتی به بخش های ایجادی، تکمیلی و توسعه ای تقسیم شده است عنوان کرد: سهم استان کرمان در تسهیلات اشتغال روستایی4.68 درصد است چیزی حدود 500 میلیارد تومان که 50 درصد آن ملی است.
مدیرکل امور روستایی استانداری کرمان با بیان اینکه توسط چهار بانک تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت می شود مطرح کرد: به این بانک ها اعلام شده که پس از دریافت طرح باید ظرف یک ماه طرح را تعیین تکلیف کنند.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت