Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فتنه در ایران خاموش شده ولی ریشه آن خشک نشده است، گفت: هنوز عده‌ای «منافق نو و جدید» درصدد ادامه حرکت فتنه ۸۸ در ایران اسلامی هستند.به گزارش بلاغ، آیت‌الله احمد جنتی پیش از ظهر امروز در برگزاری سومین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی در بوشهر به ویژگی‌های علما و طلاب در جامعه پرداخت و با بیان اینکه زهد و تقوا از ویژگی‌های عالمان است، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین خصوصیات انبیاء و اولیاء الهی زهد و تقوا است که این مهم  باید در وجود عالمان دین  متبلور باشد چراکه اگر عالمی این  مهم نداشته باشد نمی‌تواند وارث انبیاء الهی و ائمه اطهار(ع) باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر شورای نگهبان، با اشاره به اینکه زهد و پارسایی در وجود حضرت امام راحل موج می‌زد خاطر نشان کرد: اهل علم و علوم دینی نباید دنیا پرست باشد چراکه همواره مورد سرزنش جامعه قرار می‌گیرند که این مهم مورد توجه و تاکید امام راحل قرار داشت.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر تقویت اتحاد مسلمانان در همه جهان اسلام گفت: اتحاد، وحدت، انسجام از توصیه‌های مهم پیامبر اسلام(ص)، ائمه اطهار(ع)، امام راحل و رهبر معظم انقلاب است که باید این مهم در جوامع اسلامی مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

جنتی، از خدشه‌دار کردن وحدت مسلمانان توسط دشمنان و کفار خبرداد و تاکید کرد: دشمنان اسلام به‌ویژه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی همواره پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان در راستای تحقق اهداف خود، نقشه‌های گوناگون تفرقه‌افکنی در سرزمین‌های اسلامی اجرا کردند که تا حدودی به اهداف خود دست یافتند.

وی تقویت اتحاد و انسجام مسلمانان را یکی از برنامه‌های مهم علمای دین دانست و خاطرنشان کرد: اتحاد شیعه و سنی یکی از تاکیدات امام راحل در جریان پیروزی انقلاب اسلامی بود و این مهم مورد توجه رهبر انقلاب قرار دارد که شیعه و سنی از یک بدنه هستند و نباید اختلاف بین آنان ایجاد شود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر توجه به برنامه‌های مراسم 9 دی و خنثی‌شدن توطئه‌های دشمنان خاطرنشان کرد: فتنه 88 باید به جامعه شناسانده و ابعاد این فتنه برای همه لایه‌های جامعه تبیین شود تا مردم بدانند فتنه 88 مربوط به انتخابات نبود بلکه برای براندازی نظام اسلامی ایران طراحی شده بود.

جنتی، با بیان اینکه فتنه 88 را برخی ساده می‌پندارند، تصریح کرد: فتنه 88 با طراحی آمریکایی‌ها و نیروهای داخلی اجرا شد و فتنه‌گران خیال می‌کردند می‌توانند با انقلاب مخملی، نظام اسلامی ایران رانابود کنند همانگونه که رژیم صهیونیستی با 10 میلیوندلار انقلاب مخملی در گرجستان انجام داد.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه فتنه‌گران با اسلام سرجنگ دارند، گفت: هر کجا اسلام و فرهنگ اسلامی وجود داشته باشد در آن منطقه فتنه‌گران طراحی می‌کنند که علما در این عرصه برای بصیرت مردم باید نقش‌آفرینی کنند.

وی، با بیان اینکه نابودی داعش و شکست آمریکا در منطقه با فرماندهی سردار سلیمانی و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب محقق شد، افزود: رزمندگان اسلام و انقلابی به‌فرماندهی سردار سلیمانی و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب توانستند با شجاعت داعش را نابود کنند و آمریکا و ایادیش در منطقه را شکست دهند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جهان استکبار نمی‌تواند در برابر اسلام و مسلمانان ساکت باشد، خاطرنشان کرد: جهان استکبار با توجه به اینکه در برابر اسلام و مسلمانان بارها طعم شکست چشیده است جلوی هر حرکت انقلابی می‌ایستد.

جنتی با بیان اینکه در جریان فتنه 88 آمریکا سیلی محکمی از ایران اسلامی خورد، تصریح کرد: با طراحی دشمنان اسلام و نیروهای داخلی فریب‌خورده در فتنه سال 88 خط قرمزها شکسته و کشور 9 ماه به آشوب کشید شد.

وی با بیان اینکه حرکت مردمی در 9 دی ماه تمام نقشه‌های دشمن را خنثی کرد، گفت: راهپیمایی 9 دی ماه همانند 22 بهمن مردم با جوش و خروش به‌میدان آمدند و به دهن‌کجی‌های دشمنان نسبت به اسلام و انقلاب اسلامی پاسخ دادند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فتنه در ایران خاموش شده ولی ریشه آن خشک نشده است گفت: هنوز عده‌ای «منافق نو و جدید» درصدد ادامه حرکت فتنه 88 در ایران اسلامی هستند.

آیت‌الله جنتی با بیان اینکه دشمنان با ورود به فضای مجازی، اخلاق اسلامی، عفت و حجاب را تحت‌الشعاع قرار داده‌اند تاکید کرد: مردم باید دشمن شناس شوند که شناساندن دشمن به جامعه اسلامی یکی از رسالت‌های علما و روحانیون است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۳۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود

ممتاز زهرا امروز در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد با اشاره به اهداف سفر رسمی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان گفت: دو کشور در این بازدید طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، همکاری در حوزه‌های تجاری، اقتصادی انرژی و همچنین همفکری پیرامون مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.

وی تاکید کرد که توسعه روابط با همسایگان از جمله جمهوری اسلامی ایران در راستای منافع ملی پاکستان است و هر دو کشور عزم قوی برای تبدیل مرز‌های مشترک به مرز صلح، دوستی و رفاه دارند.

ممتاز زهرا در واکنش به مواضع آمریکا پیرامون گسترش همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد از جمله کارشکنی واشنگتن در بحث پروژه مشترک گازی ایران و پاکستان، گفت: اسلام‌آباد معتقد است که توسعه روابط با کشور‌ها هرگز به قیمت روابط موجود با سایر کشور‌ها نیست و ما این مواضع خود را به واشنگتن منتقل کرده‌ایم.

وی اظهار داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی دو کشور تمامی گزینه‌های انرژی از جمله درباره خط لوله گاز گفتگو کردند و پاکستان مصمم است که از تمامی گزینه‌های موجود برای تامین نیاز‌های گسترده خود به انرژی استفاده کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان گفت که تجارت دوجانبه با ایران در قالب توافق تجارت ترجیحی، مراودات در مرز‌های مشترک به ویژه بهره‌برداری از ظرفیت‌های بازارچه‌های مرزی ادامه دارد و همزمان دو کشور به مذاکرات درباره توافق تجارت آزاد ادامه می‌دهند.

وی تاکید کرد: پاکستان از طریق کانال‌های مختلف به آمریکا منتقل کرده است که تقویت روابط با همسایگان برای ما اهمیت بالایی دارد و در این زمینه ایران و پاکستان مشتاق به همکاری نزدیک برای تثبیت صلح و دوستی در مرز‌های مشترک هستند.

ممتاز زهرا افزود که تهران و اسلام‌آباد بر همکاری میان بنادر چابهار و گوادر، مقابله با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و انسان و نیز مقابله با پولشویی به توافقات مطلوبی دست یافته‌اند.

وی با اشاره به همسویی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان درخصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: هر دو کشور با حمایت قوی از فلسطین و آتش‌بس در غزه خواستار توقف جنایات اسرائیل و همچنین ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه برای مردم غزه هستند.

براساس این گزارش، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهر‌های لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

وی در اسلام‌آباد روز پرکار و فشرده‌ای داشت. وزیر خارجه پاکستان با حضور در هتل محل اقامت رئیس جمهور، با وی دیدار و سپس آیت‌الله رئیسی راهی کاخ نخست وزیری شد؛ جایی که محمد شهباز شریف نخست وزیر پاکستان رسما از وی استقبال کرد. پس از آن دیدار‌های دوجانبه و سپس رایزنی میان هیات‌های بلندپایه به ریاست سران دو کشور برگزار شد.

مقامات ایران و پاکستان همچنین در حضور آیت الله رئیسی و شهباز شریف ۸ تفاهم نامه همکاری نیز امضا کردند.

آیت الله رئیسی سپس با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود دیدار کرد و طرفین طیف گسترده‌ای از موضوعات مهم دوجانبه، تحولات منطقه و بین المللی به ویژه جنایات رژیم غاصب اسرائیل علیه نوار غزه و فلسطین را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • عملیات وعده صادق ابهت آمریکایی‌ها و اسراییلی‌ها را شکست
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • تجلی اقتدار نظامی ایران در عملیات موشکی علیه رژیم صهیونیستی
  • اسلام‌آباد: سفر رئیس جمهور ایران فرصتی برای تعمیق همکاری‌ها بود