Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت های مردمی آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه ۲ هزار مدرسه در دوره های تحصیلی مختلف در استان فعال اند، گفت: افزایش نرخ شهریه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ بر اساس ماده قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی و با توجه به شاخص های مندرج حدود ۱۵ درصد است.

حسن محبی در گفت و با  گو خبرنگار جامعه ایمنا در مورد مدارس غیر انتفاعی استان و تعداد و امکانات این مدارس اظهار کرد: مدارس غیر دولتی توسط افراد حقیقی و یا حقوقی پس از طی مراحل قانونی تاسیس می شوند و حدود ۲ هزار مدرسه در دوره های تحصیلی مختلف و پیش دبستانی غیر دولتی با مجوز اداره کل آموزش و پرورش در سراسر استان فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محبی ادامه داد: تجهیزات و امکانات این مدارس مطابق با استانداردهای مدارس دولتی و در مواردی بالاتر از استاندارد های مدارس دولتی است.

وی  اظهار داشت: استان اصفهان در حوزه مدارس و مراکز  غیر دولتی به نوعی در کشور پیشگام است و در حال حاضر در این استان بیش از دو هزار مدرسه غیر دولتی و ۷۷۲ مرکز آموزشی فعال،   ۷۵ مدرسه آموزش از راه دور و ۱۶۵ مدرسه هیات امنایی فعالیت دارند.

افزایش ۱۵ درصدی شهریه ها در سال ۹۶

رئیس اداره مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش اصفهان درباره  افزایش شهریه در مدارس غیردولتی و مبنای این افزایش شهریه به در پاسخ به سوال ایمنا گفت: افزایش نرخ شهریه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶ بر اساس ماده قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی  و پرورشی  و با توجه به شاخص های مندرج در این ماده تعیین شده که به طور میانگین حدود ۱۵ درصد است.

محبی با اذعان به این نکته از یک و نیم میلیون دانش آموزی که در مدارس غیر دولتی کشور تحصیل می‌کنند، یک دهم جمعیت مربوط به استان اصفهان گفت:  ۱۸.۵ درصد از دانش آموزان استان اصفهان در مدارس غیر دولتی تحصیل می‌کنند.

وی عنوان کرد:  مدارس غیردولتی موظف اند در قبال شهریه دریافتی امکانات و خدمات مورد نیاز و مصوب را در اختیار دانش آموزان قرار دهند.

  رئیساداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش اصفهان‌ در تشریح خدمات مدارس غیر دولتی توضیح داد: این خدمات شامل کلاس های فوق برنامه ای است که هزینه آن در شهریه مصوب شده و مدارس ملزم به تشکیل این کلاس ها هستند و بخش دیگر  شامل کلاس های فوق برنامه غیر درسی است که با تصویب انجمن اولیا و مربیان مدارس و تایید اداره متبوع قابل اجرا است و هزینه آن جداگانه دریافت می شود.

 تدوین آئین‌نامه های واحد، پیش نیاز حل مشکلات مدارس غیر دولتی

رئیس اداره مدارس غیر دولتی و مشارکت‌های مردمی آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به چالش‌های پیش روی مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی، تاکید کرد: برای حل این معضلات نیازمند تدوین آئین‌نامه های واحد هستیم و حل مشکلات مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی باید در وزارت آموزش و پرورش برطرف شود تا دچار چندگانگی در حل این مشکلات نباشیم.

محبی در زمینه تخلفات صورت گرفته در این مدارس و انجام برخوردهای لازم با مدیران این مدارس، در پاسخ به سوال ایمنا گفت: نظارت بر عملکرد آموزشی و پرورشی مدارس و مراکز غیر دولتی با شورای نظارت شهرستان و ناحیه است و چنانچه مدیران موسس یا کارکنان مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی مرتکب تخلف شوند، بر حسب مورد طبق ماده ۳۴ و ۳۵ قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی مصوب ۹۵/۹/۱۴ مجلس شورای اسلامی به تخلفات صورت گرفته رسیدگی خواهد شد.

 

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد

عصر ایران - در پی انتشار خبری با عنوان «مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» وزارت ارشاد توضیحاتی ارسال کرد که عینا در ادامه می خوانید:

جوابیه وزارت فرهنگ به خبر سایت عصر ایران با عنوان «مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» 

در پی انتشار مطلبی در سایت عصر ایران با عنوان«مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!» در تاریخ 11 اردیبهشت 1403 که در این لینک چاپ شده و در مطلب مذکور آمده که «فرآیند ساخت مهر که کمتر از یک ساعت طول می‌کشد بیش از ده روز است که در وزارت ارشاد طول کشیده است»؛ به اطلاع می‌رساند نویسنده مطلب می توانست با جستجویی ساده در اینترنت از شرایط ساخت مهر ادارات و سازمان‌های دولتی مطلع شود. برای نمونه به لینک زیر مراجعه شود: 
قوانین-و-مقررات-ساخت-مهر

توجه به این نکته مهم ضروری است که سازنده مهر در صورت ارائه نامه مرکز حراست، مجاز به ساخت مهر اداره دولتی است و به طور یقین صدور نامه مرکز حراست دستگاه دولتی نیز تابع ضوابط و مقررات مربوطه و گردش کار لازم است.

از این رو تاکید می‌شود که با رعایت قوانین و مقررات تنها در مدت چهار روز ساخت مهر توسط دبیرخانه هیأت رسیدگی به امور مراکز فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انجام رسیده است و خبر درج شده در سایت عصرایران بدون توجه به مقررات خاص ساخت مهرهای دولتی تهیه شده و از این رو  مقایسه ساخت مهر برای اشخاص غیردولتی (در کمتر از یک ساعت) با ضوابط ساخت مهر برای دستگاه های دولتی قیاس صحیحی نیست و به جاست که نسبت به تصحیح خبر توسط عصرایران اقدام شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • افزایش ۵۳ درصدی خرید گندم در خوزستان ‌