Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - نماینده مردم شهرستان های دهلران ، دره شهر ، آبدانان و بدره در مجلس شورای اسلامی گفت: امسال 640 میلیارد ریال برای اجرای طرح های آبیاری و زهکشی در استان ایلام اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا، شادمهر کاظم زاده روز سه شنبه در دیدار با مردم و مسئولان بخش زرین آباد اظهار کرد: اولویت اجرای این پروژه ها در شهرستان های جنوبی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: محدودیت استفاده از پتانسیل پمپاژ و زهکشی اراضی که شبکه اصلی دارند، برای شهرستان های گرمسیری استان ایلام وجود ندارد.
رئیس مجمع نمایندگان استان ایلام یکی از مهم ترین طرح های کشاورزی در دست اجرای استان را طرح آبیاری و زهکشی پهله پرچینه برشمرد که زمینه آبیاری 700 هکتار از اراضی منطقه را فراهم و موجب تحول در کشاورزی بخش زرین آباد از توابع شهرستان دهلران می شود.
کاظم زاده از گسترش این طرح تا یک هزار هکتار خبر داد و افزود: طرح آبیاری زهکشی پهله پرچینه با توجه به نقش آن در تحول کشاورزی و اقتصاد و معیشت مردم به جد دنبال می شود تا به سرانجام برشد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی توجه به فعالیت های عمرانی در این بخش را مهم ذکر کرد و یادآور شد: در حوره مسکن با توجه به زلزله های اخیر نیاز است توجه به مرمت و بازسازی منازل مردم مد نظر باشد.
وی با اشاره به پیگیری ها در خصوص احداث جاده چمسرخ اضافه کرد: با توجه به رایزنی ها با قرارگاه خاتم و از طرفی دستور وزیر راه و شهرسازی این مهم بطور ویژه دنبال می شود تا روند عملیات اجرایی آن از سر گرفته شود.
فرماندار دهلران نیز در این دیدار گفت: اقدامات خوبی در حوزه راه های شهرستان و بویژه بخش زرین آباد با توجه به مشکلات تردد انجام و در دست اقدام است.
سید حسینعلی موسوی پیگیری برای روکش آسفالت سه راهی کاور به پهله را از جمله این اقدامات ذکر کرد و گفت: 60 میلیارد ریال برای این پروژه نیاز است که 10 میلیارد ریال آن از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان اختصاص یافته و مابقی اعتبار نیز از محل منابع استانی و ملی تامین خواهد شد.
وی با اشاره به هزینه 40 میلیارد ریالی در حوزه راه های زرین آباد افزود: راه بلوطستان و پل ارتباطی ، جاده خربزان و پل ارتباطی آن ، روکش آسفالت راه میمه و آسفالت روستایی از جمله کارهایی است که در این منطقه در دست اقدام هستند.
فرماندار دهلران همچنین به پیشرفت 40 درصدی طرح پهله پرچینه اشاره کرد و یادآور شد: 190 میلیارد ریال برای اجرای این طرح در سطح 700 هکتار پیش بینی شده و تا یک هزار هکتار نیز قابل افزایش است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام نیز گفت: برای هر واحد خسارت دیده از زلزله در این بخش 40 میلیون ریال تسهیلات در نظر گرفته شده است.
فریادرس شهبازی افزود: به 80 واحد از منازل مسکونی مردم در این بخش که دچار خسارت شده اند، این تسهیلات پرداخت می شود.
گفتنی است مجموع اراضی باغی و زراعی استان 340 هزار هکتار است که 80 هزار هکتار آن را اراضی آبی و مابقی آن را دیم تشکیل داده است که یکی از برنامه های اصلی سازمان جهاد کشاورزی برای توسعه اراضی آبی استان ایلام به شیوه های مدرن و نوین افزایش سطح این اراضی به میزان 180 هزار هکتار تا سال 97 است.
خبرنگار: علی رضازاده ** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
7175/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد