Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: موضوع بی خطرسازی زباله های عفونی مراکز خصوصی هر چه سریع تر تعیین تکلیف شود.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدحسین علی نیا سه شنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند استان با توجه به گزارش ارائه شده از روند پیشرفت کار ورود بخش خصوصی در بی خطرسازی پسماندهای عفونی مراکز خصوصی اظهار داشت: سازمان مدیریت پسماند استان تا زمان اعلام آمادگی بخش خصوصی برای ورود به این مقوله با همکاری دیگر دستگاه های اجرایی مرتبط عهده دار این موضوع باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نشستی چهارجانبه با حضور دفتر امور شهری استانداری، سازمان مدیریت پسماند، حفاظت محیط زیست و نظام پزشکی تا دوهفته آینده تصمیمات لازم با ارائه جدول زمانبندی برای حل این مشکلات، اتخاذ و تفاهم نامه های مورد نیاز امضاء شود.

وی ادامه داد: توجه به سلامت و بهداشت مردم از مضوعات مهمی است که همواره باید به عنوان یک تعهد اجتماعی، انسانی و اخلاقی مورد توجه باشد بنابراین رسیدگی به موضوع بی خطر سازی و دفن زباله های عفونی باید بدون اتلاف وقت در اولویت باشد.

علی نیا بیان این که شیرابه حاصل از پسماندهای تر، یکی از مخرب ترین عوامل آلاینده محیط های شهری است، تاکید کرد: موضوع تعمیر ماشین آلات حمل پسماند برای جلوگیری از نشت و فروریزش شیرابه زباله هم از سوی شهرداری در کوتاه ترین زمان رسیدگی شود.

وی همکاری دستگاه های مرتبط با موضوع تعیین محل دفن مناسب پسماندهای عمرانی و ساختمانی را ضروری دانست و افزود: عملیاتی شدن این موضوع مستلزم همکاری بیشتر شهروندان است و تشدید برخورد با افراد متخلف نیز ضروری است چرا که این پسماندها به منظر شهری و محیط زیست آسیب می رساند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی

اسدالله عباسی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) بمناسبت هفته زمین پاک در آیین اهدای (کارت شهریار) همیار پسماند در شهر لاهیجان حضور یافت و با دانش‌آموزان فعال در حوزه تفکیک زباله از مبدا گفتگو صمیمی داشت.

 استاندار گیلان در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران نقش آموزش در مدیریت پسماند و تفکیک زباله از مبدا را بسیار مهم برشمرد و اظهار کرد: برگزاری چنین مراسماتی با مشارکت شهرداری و آموزش و پرورش، بسیار در مدیریت پسماند و آموزش به دانش آموزان دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه خانواده و دانش آموزان باید مسئله تفکیک زباله از مبدا را جدی گرفته و آن را اجرایی کنند، گفت: تفکیک زباله از مبدا یکی از مهم‌ترین راه‌های کاهش تولید زباله و مدیریت پسماند در گیلان است که با تلاش دولت سیزدهم در گیلان و با اقدامات صورت گرفته توسط فرمانداران، بخشداران و دهیاران در تمامی شهرستان‌های استان، هم‌اکنون بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ روستا در این استان موفق شدند تفکیک زباله از مبدا را آغاز و اجرایی کنند.


نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر لزوم توجه به  خطرات زیست محیطی در صورت عدم رعایت تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند بیان کرد: باید فرهنگ مدیریت پسماند را در بین دانش آموزان و خانواده‌های ایرانی جا انداخت، زیرا اگر آنان بدانند که انجام چنین کاری چه میزان در کاهش مشکلات زیست محیطی مفید است قطعا به انجام آن روی خواهند آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد