Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد ـ مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، مشارکت خیران در امر مدرسه سازی را از ویژگی های شاخص استان یزد برشمرد و گفت: این امر از شاخص‌های علمی استان به شمار می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد شیرزاد ظهر امروز در آیین نامگذاری مرکز پیش دبستانی حضرت جواد الائمه(ع) ناحیه یک آموزش و پرورش یزد با بیان این‌که جلوه‌های زیبای دانش‌آموزان نتیجه تلاش شبانه‌روزی معلمان است، اظهار داشت: شغل معلمی به دلیل اهمیت و جایگاهی که در تعلیم و تربیت دارد به شغل انبیا تشبیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جامعه باید باور کند که هیچ نهادی مثل آموزش و پرورش نخواهد بود و هیچکس به اندازه معلم نمی‌تواند به فرهنگ جامعه و کشور کمک کند.

مدیرکل آموزش و پرورش یزد با بیان این‌که هیچ کاری بهتر از مدرسه سازی نیست، گفت: شاد کردن دل کودکان در آموزه‌های دینی و علمی ارزش بسیاری دارد و خیرین مدرسه ساز با اقدام خداپسندانه خود نقش مهمی در تحقق این مهم ایفا می‌کند.

شیرزاد با اشاره به اینکه فضاهای آموزشی استان یزد نیازمند بازسازی است، تصریح کرد: در حال حاضر ۳۵ درصد از فضاهای آموزشی استان یزد نیاز جدی به استانداردسازی دارند.

وی، خیرین مدرسه‌ساز را از دیگر ویژگی‌های شاخص استان یزد در بحث آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: تأمین فضای آموزشی مناسب از جمله مهمترین نیاز دانش آموزان برای کسب علوم مختلف است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، ایجاد زیرساخت های مناسب برای افزایش دستاوردهای علمی را سرمایه گذاری برای توسعه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی استان یزد دانست.

در این مراسم، مرکز پیش دبستانی خیرساز با نام حضرت جوادالائمه (ع) با حضور مسئولان استان یزد نامگذاری شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد

مطابق شاخص‌های نظام رتبه‌بندی وبومتریکس، دانشگاه بیرجند از میان ۳۲ هزار موسسه جهانی در رتبه ۲ هزار و ۷۳۸ قرار گرفته است که در این خصوص هزار و ۱۳۱ پله در سطح جهان ارتقا داشته است.

این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید

 رقابت ۱۴ هزار و ۹۰۰ داوطلب خراسان جنوبی در نوبت اول کنکور

رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است که از سوی مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.

این مؤسسه هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست