Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم اکران مستند قائم مقام که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، گفت: پیش از انقلاب و زمانی که رهبری امام خمینی(ره) در حال توسعه در میانه های مردم بود در همان زمان تلاش‌های صورت گرفت که انشعاب هایی را ایجاد کنند و ما نیز در آن زمان این را احساس کردیم که  در این ارتباط دارد کارهایی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این وجود از دست برخی روزنامه‌ها هم که به این مسئله دامن می زدند عصبانی می شدیم. در هر حال بعدها که اسناد لانه جاسوسی را مرور می کردیم به این واقعیت رسیدیم که این یک تصمیم بوده که در سفارت آمریکا با حضور برخی از عناصر خودفروخته داخلی که تعلق خاطر به غرب داشتند با حضور سفیر و کاردار سفارت آمریکا طی جلساتی اتخاذ شده است.

صفار هرندی تاکید کرد: همواره یکی از ترفندهای دشمن این بوده که در برابر رهبری مقتدر رقیب تراشی کند یعنی کسی را به عنوان رقیب رهبر معرفی نمایند و این فرصت خوبی را برای کسانی ایجاد می‌کند که به دنبال ایجاد آشوب و بلوا در ذهن و دل یک مجموعه هستند. در مورد انقلاب خودمان نیز چه پیش از انقلاب و چه پس از آن شاهد این رویه بوده‌ایم.

 وی ادامه داد: دستور کار این جلسات این بوده که رهبری امام دارد همه گیر می‌شود و همه اسم او را می‌برند با این وجود آنها این موضوع را مایه نگرانی تلقی می‌کنند و می‌گویند باید یک کاری کنیم که ذهن ها به جای دیگری منحرف شود و در این راستا روزنامه کیهان مأموریت پیدا می کند که به چهره سازی و مطرح کردن اشخاصی بپردازد که به دنبال آن پرفروغ بودن نام امام را کم کنند.

صفارهرندی خاطرنشان کرد: آن زمان که ما مصرف کننده روزنامه بودیم مشاهده می‌کردیم که جبهه ملی و حرف‌های دکتر سنجابی که جایگاهی نداشت به تیتر یک روزنامه کیهان تبدیل می‌شد و یا اینکه از آیت الله شریعتمداری بهره برداری می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه در آن زمان چریک‌های خلق نیز تلاش می‌کردند تا نقش رهبری امام (ره) تضعیف شود، افزود: با وجود این همه تلاش برای تضعیف رهبری امام(ره) اما عظمت و هیبت امام و دلبستگی مردم به او موجب شده بود که خداوند مهرش را به دل مردم بیاندازد. این ها ّموجب شد که تلاش‌های معاندین نتیجه ندهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجاهدین خلق نیز در این راستا تلاش کردند تا آقای طالقانی را  در برابر امام خمینی قرار دهند و البته تا جایی نیز موفق بودند، زمانی که فرزند مرحوم طالقانی را دستگیر کردند مجاهدین فکر کردند که او قهر کرده است ولی وقتی که ماجرا برای طالقانی توضیح داده شد و امام نیز دستور دادند تا فرزندش را آزاد کنند طالقانی نزد امام(ره) رفت و یک رابطه عاطفی بین آنها به وجود آمد به گونه‌ای که طالقانی می‌گفت هر وقت کم می‌آورم نزد آن مرد در قم می روم و از او الهام می‌گیرم.

صفار هرندی با اشاره به این‌که شعبه زدن در کنار امام(ره) و ولی جامعه یک ترفند است، اظهار کرد: در زمان مرحوم منتظری دست‌اندرکاران لیبرال‌ها و عناصر داخلی کار را به جایی رساندند که امام(ره) تصمیم گرفت تا پیش از پایان عمر خود تکلیف منتظری که از او به عنوان حاصل عمر خود نام برده بود را روشن کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نقش اثرگذاری رهبری بدیل ندارد و رهبری می‌تواند دیگر رکن‌ها را نجات دهد و مانع افتادن آنها در ورطه غفلت و انحراف شود، تصریح کرد: کاری که با منتظری شد در راستای منشعب کردن رهبری بود و متاسفانه آنها این توفیق را به دست آوردند تا علیه تصمیمات مرکزی نظام بیاناتی در تریبون های رسمی مطرح شود. یعنی وقتی امام یک موضع داشت منتظری موضوع دیگری را مطرح می‌کرد و مردم نیز گاهی وقتها از این صف‌آرایی تعجب می‌کردند.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نامه هشت فروردین 1368 امام خمینی به منتظری گفت: مردم از این نامه امام به منتظری خبردار شدند امام در این نامه به منتظری توصیه کرده بود که بروید کلاسهای فقه و درس خود را فعال کنید با این وجود اگر نامه دیگر امام که در ششم فروردین سال 68  به  منتظری نوشته شده بود منتشر می‌شد مردم غوغا به پا می کردند.

صفار هرندی افزود: پس از رحلت امام خمینی همان توطئه ای که در زمان ایشان اجرا شد در زمان شروع رهبری رهبر معظم انقلاب نیز دنبال شد، مرحوم هاشمی رفسنجانی یک چهره شاخص تاریخ انقلاب است و کسی نیز نمی تواند منکر این شود با این وجود پس از رحلت امام و از زمانی که هاشمی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد ادبیات رسانه های غربی نیز به گونه‌ای تغییر یافت که از او به عنوان رهبر سیاسی انقلاب و از رهبر معظم انقلاب نیز به عنوان رهبرمعنوی و مذهبی یاد می‌کردند.

وی ادامه داد:  همین جا کاری را که با هزار ترفند و تردستی برای منحرف کردن رهبری واحد در زمان امام توسط منتظری دنبال کردند در زمان انتخاب رهبر انقلاب نیز کلید زدند و همان روز اول گفتند که در زمان رهبری نیز نگذاریم که یک رهبری واحد مقتدر شکل بگیرد و اتفاقاً عده ای نیز که از انتخاب رهبری دچار خسران شده بودند از همان ابتدا به صورت عامدا آمدند و این را دنبال می‌کردند که کس دیگری مانند امام نشود.

 وی اضافه کرد: یکی از همین افراد به من گفت یعنی تو واقعاً باورت این است که همان اقتدار، امکانات، مسئولیت‌ها، وظایف و اختیاراتی را که امام داشته رهبر انقلاب نیز می تواند داشته باشد که من در پاسخ گفتم بله می تواند و بعد  گفتم در ولایت تشریحی اختیارات ولی فقیه مانند اختیارات پیغمبر و ائمه است و امام نیز صریحاً این را گفته است با این وجود چطور اختیارات 2 نفر ولی فقیه می تواند باهم فرق کند و بعد آن شخص گفت این ردایی که به تن امام دوخته شده به تن کس دیگری دوخته نمی شود و شما بی خود تلاش نکنید.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در دوره اصلاحات به صورت آشکار آمدند و بحث حاکمیت دوگانه را مطرح کردند، گفت: یک بخش از این حاکمیت انتخابی و بخش دیگر آن انتصابی است که بر اساس آن عده ای ادعا می‌کنند که از  طرف خدا مأموریت  دارند. با این وجود اصلاح طلبان تلاش می کردند که بین این دو تقابل ایجاد کنند و در این راستا می‌گفتند که ما با تقویت حاکمیت دوگانه باید کاری کنیم که بخش انتصابی هر روز میدان را به نفع بخش انتخابی خالی کند.

 صفار هرندی با اشاره به اینکه در آن زمان حجاریان نیز در دانشکده کشاورزی کرج گفته بود که شرایط باید به گونه ای پیش برود که قانون اساسی نابود و شرایط جدید حاکم شود، افزود: حاکمیت دوگانه از نگاه اصلاح طلبان زیرآب زدن کل نظام بود نه اینکه فقط بخواهند رهبری را تضعیف کنند.

وی با اشاره به اینکه ما امروز تأثیر رهبری را بیشتر احساس می کنیم به گونه ای که این اثر گذاری در خارج از مرزهای کشورمان نیز محسوس است، افزود: امروز رهبر معظم انقلاب پیشوا و رهبر خیلی از ملت ها محسوب می شود و خیلی از فتوحات نیز حاصل این نگرش بوده است که ما باید برای تحقق فرمان ولی تلاش کنیم.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تفکر حاکمیت دوگانه و تجدید نظر طلب در دوران اصلاحات با روشنگری‌های رهبر معظم انقلاب زمینگیر شد، گفت: از اواخر دهه 80 موج بازگشت به آرمان های انقلاب به وجود آمد اگرچه عده ای هم از این فرصت استفاده کردند تا به جامعه بهره برسانند اما همین‌ها داشتند با جلوداری از شعارهای انقلابی خود را برای یک روزی پرواربندی می کردند به گونه ای که در آن برهه مکتب ایرانی در مقابل مکتب اسلامی مطرح شد.

وی افزود: آنها می‌گفتند که الان نباید از مکتب اسلام حرف زد چون الان دوره انسان است. همین ها در سخنرانی های سازمان ملل طی سالهای مختلف از اسلام حرف می زدند ولی در سخنرانی آخر خود حرفی از اسلام به میان نیاوردند و در پاسخ به این اقدام خود نیز می‌گفتند که مگر آن شش میلیارد دیگر آدم نیستند.

صفار هرندی اضافه کرد: آنها می‌گفتند دوره اسلام گرایی تمام شده است اگرچه اسلام وجود دارد درست مانند اینکه اسب وجود دارد اما دوره اسب سواری تمام شده است. معتقدم که این کار با آن کاری که روزی منافقین در کنار رهبری مرکزی نظام رفتند و با وسوسه های خود  جانشین رهبری نظام را به تباهی کشیدند هیچ فرقی ندارد و هدف هر دوی آنها این است که تیغ نظام الهی کند کنند؛ البته اینها در آینده هم دست از این شرارت ها بر نمی دارند و دلیلش هم این است که از انقلاب اسلامی ضربه  خورده اند.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: گاهی وقت‌ها یک بدعت گذاشته می‌شود و آثار سوء آن باقی می‌ماند. یکی از آن بدعت‌ها نیز کلمه قائم‌مقام در رابطه با رهبری بود. در واقع روزی خبرگان نگران رهبری آینده بودند و گفتند از الان بحث کنیم که بعد از امام " که" تا وقتی امام از دنیا رفت دستمان خالی نشود.

وی افزود: در هر حال موضوع این بود اما موضوعی که به بیرون منتقل شود بحث قائم مقام بود قائم مقام این نیست. قائم‌مقام یعنی اینکه کسی در  زمان مسئولیت و رهبری خود وقتی که مثلاً می خواهد به مسافرت برود، یا مریض است و یا کارها سنگین است بگوید این شخص قائم مقام من است در واقع تدارکی که خبرگان دیده بودند برای قائم‌مقام نبود ولی وقتی که به غلط این حرف نادرست راه افتاد بعد لوازم قائم مقامی بر آقای منتظری وارد شد در حالی که اینگونه نبوده است.

  وی بیان کرد: در آن زمان شرایط به گونه‌ای بود که نمی شد اسمی از امام را نبری و بعد مجبور نباشی اسم منتظری را هم به زبان بیاوری و بعضا این کار هم به خاطر فضاسازی ها تصنعی بود و دل آدم ها به این گواهی نمی داد.

 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آن زمان بحث قائم‌مقام مطرح نبود بلکه بحث جانشینی در موقع خود بود؛ اما وقتی غلطی جامی افتد افراد مجبور به تبعیت می شوند. با این وجود باید مواظب باشیم که برخی غلط ها در زمان ما می آیند و با تکرار شدن آن به مانند یک چرک کبره می زنند. باید نگذاریم که برخی از این بدعت ها و غلط ها تبدیل به مشهوراتی شوند که ناگزیر از تکرار آن هستیم. باید در مقابل مشهوراتی که می توانند در آینده خطرساز و خطرآفرین باشند بایستیم.

 صفار هرندی در پایان ضمن تقدیر از عوامل سازنده مستند قائم مقام بیان کرد: معتقدم که خداوند به اهل هنر الهاماتی را وارد می‌کند و همین الهامات می‌تواند اثرگذار باشد. در هر حال این جوانان در ساخت مستند قائم مقام که اولین کار جدی آنها نیز محسوب می‌شود به خوبی درخشیدند.

 لازم به ذکر است، در این مراسم علاوه بر اکران مستند قائم مقام از عوامل سازنده این مستند توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق تقدیر شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استاندارد‌های سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استاندارد‌ها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد؛ بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه‌ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیارد‌ها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهاد‌های کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که به رغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته، زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن ای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کار‌های خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • زرشناس: عالم غرب مدرن وارد دوران بحران انحطاط خود شده است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند