Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل_به_مناسبت_پیروزی_سعید_علی_حسینی">اردبیل/ علیرضا دباغ عبداللهی افزود: استان اردبیل جزو استانهای مستعد در حوزه صنایع دستی است به طوری که ما در شرایط موجود پتانسیل های بالقوه ای در صنایع دستی داریم که به راحتی می توانیم این توانمندی ها را به عرصه ظهور و بروز برسانیم.

وی با بیان اینکه در 61 رشته صنایع دستی در استان اردبیل پروانه تولید صادر شده است اظهار داشت: ما در اکثر رشته های صنایع دستی قابلیت منحصربفردی را در تولید و عرضه محصولات به بازار داریم به طوری که در تولید بافته های داری نظیر ورنی، گلیم و جاجیم جزو استان های ممتاز کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صنایع دستی استان اردبیل تولید یک میلیون مترمربع ورنی و گلیم را منبع درآمد بیش از 10 هزار نفر از فعالان این عرصه در استان اردبیل بیان کرد و افزود: ما تاکنون نتوانسته ایم همه این استعدادها را که قابل قبول و هدایت هستند درست شناسایی کرده و از آنها بهره برداری کنیم که یکی از دلایل این کار عدم تشکیل اتحادیه ها و انجمن های صنفی در ارتباط با صنایع دستی است.

دباغ عبداللهی با بیان اینکه در اکثر استان های پرآوازه در صنایع دستی این اتحادیه و انجمن ها شکل گرفته است گفت: قطعا با این حرکت زمینه تولید، فروش و عرضه مناسب محصولات صنایع دستی فراهم آمده و فعالان این عرصه می توانند پیگیر حق و حقوق قانونی خود از طریق مسئولان و دولتمردان باشند.

معاون صنایع دستی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل افزود: تاکنون در کشور 10 نشان ملی جغرافیایی صنایع دستی صادر شده که استان اردبیل با دریافت سه نشان در این حوزه پیشتاز است.

وی گفت: از پنج پرونده در نوبت رسیدگی نشان بین المللی جغرافیای صنایع دستی از کشورمان یک پرونده مربوط به ورنی مغان در نوبت بررسی و رسیدگی است که امیدواریم شاهد ثبت جهانی ورنی مغان در آینده ای نزدیک باشیم./

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب پیش از ظهر یکشنبه در نشست با فرماندار شهرستان گرمی با اشاره به ظرفیت مهم دریاچه گیلارلو این شهرستان در راستای جذب گردشگر اظهار کرد: فرمانداری شهرستان باید با همکاری سایر نهادهای دولتی یک جشنواره بزرگ در راستای معرفی این ظرفیت بزرگ برنامه‌ریزی و تدوین کند.

وی با بیان اینکه جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند، افزود: لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: همچنین لازم است که از اعتبارات شهرستانی برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه «تپه دیگه‌ور» نیز اعتبار تخصیص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

محمدی ادیب خاطرنشان کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید جز اولویت‌های اول در شهرستان گرمی باشد و اعتبارات ویژه برای این حوزه تخصیص داده شود.

کد خبر 6097075

دیگر خبرها

  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا