Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@03:36:19 GMT

جزئیات پرداخت سپرده‌های «ثامن‌الحجج»

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۳۵۱۳۴

جزئیات پرداخت سپرده‌های «ثامن‌الحجج»

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ از امروز همزمان با ۱۶ آذرماه تعیین وضعیت مانده وجوه سپرده‌گذاران تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان تعاونی ثامن‌الحجج در بانک پارسیان آغاز شده است. بعد از آنکه در سال ۱۳۹۴ تعاونی ثامن‌الحجج که یکی از بزرگترین تعاونی‌های بازار غیرمتشکل پولی بود، از هم پاشید بانک مرکزی تصمیم گرفت تا انجام تعهدات آن را از کانال بانک پارسیان پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس از بهمن‌ماه همان سال پرداخت وجوه سپرده‌گذاران به طور مرحله‌ای و با ارقام پایین آغاز و تا ۳۵ میلیون تومان پیش رفت، ولی در مهرماه سال ۱۳۹۵ تصمیم به تعیین تکلیف سپرده‌های کلان و تا سقف ۱۰۰، ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیون تومان گرفته شد، اما با این تفاوت که در این مرحله‌ها سپره‌گذاران طی دوره زمانی با مراجعه به شعب تا سقف ۳۵ میلیون تومان دریافت کرده و طی تعهد کتبی اعلام می‌کردند که تا مهلت ۱۴ و ۱۷ ماهه‌ای که تعیین شده بود، درخواست دریافت مانده وجوه نداشته باشند. بر این اساس با توجه به مدت زمانی که سپری شد، از تیرماه امسال بانک پارسیان پرداخت مانده وجوه سپرده‌گذاران تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را بر اساس ابلاغیه بانک مرکزی آغاز کرد. بعد از این مدت از امروز نیز پرداخت مانده سپرده‌های تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان را بر اساس تعهد قبلی در دستور کار قرار داده است.

٥٥٠٠ نفر سپرده بالای ٣٠٠ میلیون دارند

اما در رابطه با پرداخت‌های فعلی و آنچه که برای ارقام تا ۳۰۰ میلیون و بالاتر پیش روی بانک پارسیان قرار دارد، کوروش پرویزیان مدیرعامل این بانک توضیحاتی به ایسنا ارائه کرده است.

بنا بر گفته پرویزیان با برنامه‌ریزی‌هایی که از پیش انجام شده بود و برگه‌های تعهدی که سپرده‌گذاران به بانک پارسیان ارائه کردند، اکنون طبق برنامه‌ریزی انجام شده، موعد پرداخت وجوه تا ۲۰۰ میلیون تومان رسیده که آن را انجام خواهند داد. وی ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی بانک مرکزی بتوان هر چه سریع‌تر برای پرداخت‌ سهم‌های بالاتر که در مقابل آن متعهد هستند نیز ورود کرد.

پرویزیان با اشاره به اینکه سپرده‌های بیش از ۳۰۰ میلیون تومان از نظر تعدادی قابل توجه نیستند گفت که اما مبلغ قابل توجهی را در برمی‌گیرد که امیدواریم بتوان با تمهیداتی که هیات تصفیه انجام می‌دهد در مورد آنها نیز تصمیم گیری شود این در حالی است که تعداد سپرده‌گذاران بالای ۳۰۰ میلیون تومان ثامن‌الحجج به حدود ۵۵۰۰ نفر می رسد.

اما مدیرعامل بانک پارسیان در مورد نحوه پرداخت‌ها گفت که تاکنون سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج می‌توانستند تا سقف ۳۵ میلیون تومان را دریافت کنند، اما هنگامی که نوبت به سپرده‌گذاران تا ۳۰۰ میلیون برسد آنگاه سپرده‌گذاران بالای این رقم نیز می‌توانند حداکثر تا ۳۰۰ میلیون دریافت کنند.

پرویزیان در رابطه با تامین مالی برای پرداخت سپرده‌ها نیز عنوان کرد: تاکنون هیچ سپرده‌ای از ثامن‌الحجج به بانک پارسیان منتقل نشده است ما فقط یکسری اسامی در اختیار داریم که در مقابل آن مبلغ طلب آنها نوشته شده و بانک پارسیان بر اساس آن عمل می‌کند. به گفته وی پرداختی‌ها با توجه به منابعی که بانک مرکزی در قالب خط اعتباری تامین می‌کند، پرداخت خواهد شد.

پرویزیان این را هم گفت که تغییراتی در هیات تصفیه ثامن‌الحجج رخ داده که شرایط مناسبتری را ایجاد کرده است.

بنابر اعلام‌های قبلی بانک مرکزی تا قبل از ورود به پرداخت مبالغ تعهدی سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری پرداخت کرده بود.

منبع: ایسنا

401

مدیرعامل بانک پارسیان سپرده‌گذاران موسسه اعتباری ثامن الحجج بانک مرکزی بانک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات

براساس آمار بانک مرکزی تا کنون، ۴۶/۲۳ درصد از کل قرارداد‌های تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن بوده که بیش‌از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت نهضت ملی مسکن این بانک بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

در همین راستا، سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

حسینی با بیان اینکه بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت‌ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶ هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب‌های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دیگر خبرها

  • قیمت سکه پارسیان کادویی با عیار ۷۵۰
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • دستور مهم رئیسی به بانک ها درباره پرداخت این وام ها | ویدئو
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران تمدید شد
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق