Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - مدیر آکادمی صادرات ایران گفت: برای شناسایی فرش دستبافت به عنوان یک محصول فاخر به دنیا باید محتواسازی کرده و تاریخچه و مراحل تولید آن را به جهان بشناسانیم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی ربانی ظهر پنجشنبه در چهارمین همایش گره طلایی استاد رشتی‌زاده که در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: امروز در کسب و کارهای موفق دنیا، ۷۰ درصد انرژی و زمان، صرف بازاریابی، برندسازی و فروش کالاها می‌شود و ۳۰ درصد تمرکز را بر روی تولید کالا می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید تلاش کرد تا عرصه فرش دستبافت قم و کشور مختل نشود، افزود: امروزه همه چیز در عرصه دیجیتال تعریف می‌شود و مشتریان و بازار در فضای اینترنت بیشتر حضور دارند که اگر به این ظرفیت توجه نداشته باشیم شاهد از دست دادن فضای رقابتی فرش خواهیم بود.

مدیر آکادمی صادرات ایران گفت: تولیدکنندگان فرش دستبافت ما امروز باید در رسانه‌های اجتماعی جهان حضور داشته باشند و باید تلاش کرد تا فرش را هر بیشتر به مخاطبان جهانی شناساند.

بخشی از جامعه فرش را به عنوان یک هنر فاخر می‌شناسند

وی افزود: روزگاری فرش به عنوان یک کالایی اساسی برای زندگی خریداری می‌شد اما امروز شاهد تغییراتی هستیم و بخشی از جامعه فرش را به عنوان یک هنر فاخر می‌شناسند و از این دید به آن نگاه می‌کنند.

ربانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در عرصه برندسازی یک کالا، باید ویژگی‌های مختلفی را در نظر گرفت، بیان داشت: داشتن ارزش اقتصادی، استفاده از دست برای تولید کالا، داشتن قابلیت کاربردی، داشتن کیفیت مناسب و مطلوب از جمله ویژه‌هایی است که یک کالا می‌تواند ارزشمند باشد که همه این ویژگی‌ها در فرش دستبافت وجود دارد.

باید برای بازار فرش دستبافت ایرانی در جهان آسیب شناسی کرد

وی افزود: باید برای بازار فرش دستبافت ایرانی در جهان آسیب شناسی کرد، به عنوان نمونه فرش ایرانی با دکوراسیون داخلی برخی از کشورها تطابق ندارد و همین موجب می‌شود تا بازار را از دست بدهیم.

این استاد دانشگاه گفت: برای اینکه فرش دستبافت قم و ایران را به عنوان یک محصول فاخر به دنیا بشناسانیم باید در گام اول محتوا سازی کرده و تاریخچه و مراحل تولید فرش دستبافت را در ابعاد گسترده به جهان بشناسانیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ محمد رضا میری لواسانی با حضور در استودیو ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، ایران اکسپو اظهار داشت: بر اساس آمار رسمی گمرک که به تازگی منتشر شده است پردیس ارزآورترین پتروشیمی کشور در سال ۱۴۰۲ بوده و ۸۵۴ میلیون دلار ارزاوری داشته و همچنین دومین شرکت ارزآور کشور بعد از شرکت ملی گاز است.

میری لواسانی با اشاره به دستاورد جدید پردیس در تولید اوره جدید و سازگار با محیط زیست، گفت: براساس گزارش‌های IFDC نیتروژن به خوبی در خاک جذب نمی‌شود و ۳۳ درصد آن در لایه‌های مختلف خاک هدر می‌رود. برای جلوگیری از وقوع این اتفاقات غیرقابل پیش بینی، پردیس به دنبال معرفی محصول جدید اوره‌ای است.

وی ادامه داد: مشکل اصلی این است که نیتروژن به تدریج در خاک جذب نمی‌شود و به اکسید نیتروژن تبدیل می‌شود، محصول جدید پردیس به جذب تدریجی اوره در لایه‌های مختلف خاک کمک می‌کند. 

میری لواسانی افزود: اکسید نیتروژن یک آسیب برای محیط زیست است و بر تغییرات اقلیمی تأثیر می‌گذارد، به منظور جلوگیری از این موضوع اوره جدید با پوشش کافی تولید شده است که به تدریج در زمین جذب می‌شود.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس در پاسخ به سوال مجری که آیا این اوره میتواند انقلابی در امنیت غذایی دنیا ایجاد کند، گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی، دنیا برای تامین غذای خود در آینده به اوره بیشتری احتیاج دارد و با حل این مشکل، این نوع اوره آینده تامین غذایی دنیا را تضمین کند.

میری لواسانی از آمریکای جنوبی، آفریقا و شرق آسیا بعنوان مقاصد مهم اوره پردیس نام برد و گفت: یکی از مشکلات ما ناترازی گاز در زمستان و قطع خوراک پتروشیمی است که تلاش کردیم با تعمیرات و نگه‌داری و افزایش بهره‌وری ۱۷۰ هزار تن تولید بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشیم.

وی با اشاره به ظرفیت خوبی که نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اختیار تولید کنندگان برای تعامل با بازار‌های جدید فراهم کرده است گفت: در نشستی که با وزیر کشاورزی سریلانکا داشتیم مقرر شد پتروشیمی پردیس ۳۰ درصد اوره مورد نیاز این کشور را تامین کند که میتواند مشتری خوبی برای پتروشیمی همت باشد که در ۲ الی۳ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل پتروشیمی پردیس همچنین با رونمایی از برنامه جدید خود از تولید ماده‌ای خبر داد که در سال‌های آینده بیشتر از آن خواهیم شنید.

وی ادامه داد: در حال حاضر اوره بعنوان محصول نهایی ما برای کشاورزی استفاده می‌شود، اما تصمیم داریم با این برنامه بخشی از خام فروشی را به ادبلو تبدیل کنیم که سه برابر بیشتر ارزآوری برای کشور خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟