Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@06:54:25 GMT

رشد ۲۱ درصدی ترانزیت کالا در ۸ ماهه سال جاری

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۶۱۷۶

رشد ۲۱ درصدی ترانزیت کالا در ۸ ماهه سال جاری

مدیرکل ترانزیت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور گفت: طی ۸ ماه سال ۹۶، بیش از۶ میلیون و ۵۵ هزار تن کالا از ۳۲ مرز فعال زمینی و آبی کشور ترانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، رضا نفیسی با اعلام این خبر افزود: علی‌‌رغم وجود برخی موضوعات منطقه‌ای که اخیراً باعث توقف ترانزیت ورودی کالا از مرزهای غربی گردیده بود که با پیگیرهای انجام شده از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سایر دستگاه‌های ذیربط و همچنین تعامل و همکاری بخش خصوصی فعال در حوزه حمل و نقل بین‌المللی در کشور به ویژه در بخش ترانزیت سوخت، بخشی از آن مرتفع گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این‌حال ترانزیت کالا در مجموع در طی مدت مذکور شاهد رشد ۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل بوده است بطوریکه از مجموع کالاهای ترانزیت شده، بیش از یک میلیون و ۷۷۲ هزار تن مواد نفتی و حدود ۴ میلیون و ۲۸۱ هزار تن را مواد غیرنفتی تشکیل داده‌اند که عمده‌ترین کالاهایی عبوری نظیر مازوت، انواع پارچه، قطعات اتومبیل، برنج، گازوئیل، لاستیک و پنبه بوده است.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: در مدت زمان مذکور، از میان مرزهای کشور بندر شهیدرجایی با ۲ میلیون و ۱۹۴ هزار تن معادل ۳۶.۲ درصد فعال‌ترین مرز در زمینه ترانزیت ورود کالا به شمار می‌رود. پس از آن مرزهای پرویزخان علی رغم غیرفعال بودن آن در ماه گذشته بااینحال به واسطه فعالیت قابل توجه این مرز در شش ماهه ابتدایی سال با ۱۷ درصد و بازرگان با ۱۰.۸ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

نفیسی بیشترین حجم تردد کامیون‌های حامل بار ترانزیتی را کماکان همانند ماههای گذشته سال جاری از مبدأ عراق به مقصد امارات اعلام کرد که عمدتاً به جهت ترانزیت فرآورده های نفتی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: ازسرگیری ترانزیت فرآورده های سوختی از مسیر جمهوری اسلامی ایران و تلاش و فعالیت بخش خصوصی و تشکل های صنفی درحوزه حمل‌ونقل بین المللی درکنار اقدامات و رایزنی های بین المللی و منطقه ای گسترده‌ حاکمیتی از دلایل عمده افزایش میزان ترانزیت از کشور بوده است.

نفیسی ابراز امیدواری کرد: با توجه به حادثه ناگوار زلزله در استان کرمانشاه و وابستگی مردم خونگرم این استان مرزی و ترانزیتی کشور به کسب و کار پایدار در پایانه های مرزی این استان، هرچه زودتر با صلاح دید مسئولان امر و لحاظ ملاحظات اقتصادی در کنار ملاحظات امنیتی بار دیگر شاهد فعالیت مرزهای این استان بوده و روند صعودی ترانزیت برای ماه های آتی نیز حفظ شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۶۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی

امیر جمشیدی ناظر گمرکات مازندران از افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات استان از تجارت خارجی خبر داد و گفت: در فروردین ماه امسال، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

او افزود: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی گفت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه امسال مربوط به این کشور‌ها است.

او افزود:واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران، گفت: طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت