Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@10:28:37 GMT

عامل هدایت بشر ایمان است نه سلاح

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۹۷۱۹

عامل هدایت بشر ایمان است نه سلاح

گلپایگان-عضو مجلس خبرگان گفت: عامل هدایت بشر سلاح نیست بلکه ایمان است و ضروری مسؤولان آموزش عالی جوانان را در شرکت در نماز جمعه ترغیب کنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، آیت‌آله عبدالنبی نمازی در آیین معارفه امام جمعه جدید گلپایگان، اظهار داشت: نماز جمعه نعمتی الهی برای امت پیامبر اکرم(ص) است و هر چند در ادیان و دین پیامبران گذشته نماز بوده اما نماز جمعه مختص به مسلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: خداوند انسان با اراده را بر سر دو راهی قرار می‌دهد تا تقوا برگیزند  و یا سرکشی کند و به همین دلیل نیاز به راهنما است تا انسان را به صراط مستقیم  هدایت کند.

امام جمعه کاشان گفت: درنظام توحیدی  و ولایت فقیه خواندن  نماز جمعه وظیفه است زیرا  نماز جمعه در یک روز از هفته و در یک ساعت بر تمام  کسانی که عذز شرعی ندارند و در شعاع ۱۲ کیلومتری زندگی می‌کنند واجب شده است.

وی تأکید کرد: در طول هفته مردم دنبال کارهای دنیایی هستند و جنبه‌های معنوی انسان کم می‌شود بنابراین مردم با حضور در نماز جمعه از نظر معنوی شارژ می‌شوند.

نمازی با بیان اینکه فلسفه نماز جمعه در شارژ روحی و معنوی مردم شهر است و برهمین اساس واجب است، تأکید کرد: نماز جمعه سبب اتحاد است و ۹۰ درصد مشکلات جامعه از جمله سیاسی، اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی را برطرف می‌کند.

وی گفت: تدبیر شورای سیاست گذاری نمازجمعه این که نخستین حضور امام جمعه در شهر با دیدار مسؤولان آن شهرستان  و در شورای اداری صورت گیرد چون مسئولان باید در احیای نمازجمعه پیشگام باشند.

عضو مجلس خبرگان تأکید کرد: حضور مسؤولان در نماز جمعه دارای دو برکت است که مردم بر متدین بودن مسؤولان اعتقاد پیدا می‌کنند و مسؤولان برای دیگران و جوانان الگو خواهند شد.

وی با بیان اینکه دانشجویان سرمایه و امید آینده کشور هستند، افزود:  اگر دانشجویان  در نمازجمعه شرکت کنند و به آن اعتقاد داشته باشند بسیاری از مشکلات و درگیری‌های سیاسی درون دانشگاه  بر طرف می‌شود.

نمازی با بیان اینکه اداره کشور تنها با دستگاه‌های امنیتی صورت نمی‌گیرد، تصریح کرد: پیشرفته‌ترین کشورها از جمله آمریکا نا امن ترین کشورها هستند.

وی با اشاره به اینکه بشر با سلاح تربیت نمی‌شود بلکه ایمان بشر را تربیت و هدایت می‌کند، تأکید کرد: مسؤولان نظام جمهوری اسلامی باید تلاش کنند  که حضور مردم و جوانان در نماز جمعه بیشتر شود.

نماینده ولی فقیه در کاشان با بیان اینکه دانش آموزان و دانشجویان باید به شرکت به نماز جمعه تشویق و ترغیب شوند،  اذعان کرد: عامل باز دارنده از گناه  و تهدیدات اخلاقی نماز جمعه است./

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای کهگیلویه و بویراحمد
  • نماز جمعه پایگاه مردمی است
  • لزوم پرهیز از مجادله‌های بیهوده در سطح جامعه
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • حرف دل مردم در تریبون نماز جمعه زده شود