Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا – اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نه تنها با مخالفت رسمی برخی دولت ها در جنوب شرق آسیا روبه رو شد بلکه ده هاهزار تن از مردم این کشورها نیز روزجمعه در تظاهرات گسترده ای انزجار خود را نسبت به این تصمیم اعلام کردند.

** اندونزی
دراندونزی پس از آنکه دولت این کشور در یک اعلام موضع رسمی با تصمیم ترامپ در مورد بیت المقدس مخالفت کرد روز گذشته (جمعه ) نیز هزاران تن از مردم این کشور باشرکت در یک تظاهرات گسترده درمقابل سفارت آمریکا نارضایتی خود را در این زمینه نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دراین تظاهرات مردم اندونزی با سردادن شعارهای ضد آمریکایی و سوزاندن آدمک ترامپ در مقابل سفارت آمریکا در جاکارتا خشم و انزجار خود را از تصمیم جدید آمریکا در مورد قدس شریف به معرض دید جهانیان گذاشتند.
اکثر این معترضان که لباس سفید واحد با گردن آویز چفیه فلسطین پوشیده بودند با حمل پرچم های فلسطین، شعارهای الله اکبر را در مقابل سفارت آمریکا در جاکارتا که فعالیت های خود را متوقف کرده بود، سردادند.
اندونزی به عنوان پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان در سال های اخیر شاهد تظاهرات عمومی متعددی در حمایت از مردم فلسطین بوده است.
به گزارش منابع رسانه ای ،جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی نیز روز گذشته از ایالات متحده خواست تا در تصمیم خود درمورد بیت المقدس تجدید نظر کند و به وزیر امور خارجه خود دستور داد تا سفیر ایالات متحده را برای توضیح در این زمینه احضار کند.
**مالزی
دولت مالزی نیز با تصمیم آمریکا در مورد قدس شریف مخالفت کرد .
علاوه برآن هزاران تن از مردم مالزی نیز روز گذشته پس از اقامه نماز جمعه با شرکت در یک تظاهرات گسترده به سوی سفارت آمریکا در کوالالامپور اعتراض خود را به اقدام اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر اعلام قدس به عنوان پایتخت صهیونیست ها نشان دادند.
در این اعتراض های که از تابونگ حاجی ساختمان حج مالزی، محل برگزاری نماز جمعه در کوالالامپور، آغاز شد، ده ها هزار تن با شعارهای ضد آمریکایی و شعارهای حمایت از قدس و مردم فلسطین به سوی سفارت آمریکا حرکت کردند.
حرکت اعتراضی امروز مردم مالزی را می توان نمونه ای بی سابقه از تجمعات اعتراض آمیز این کشور علیه آمریکا دانست که بنابه گفته برخی فعالان تشکل های مدنی حدود 12 تا 15 هزار تن در آن شرکت کردند.
سفارت آمریکا نیز عصر دیروز در کوالالامپور تعطیل بود وبه همین دلیل تشکل های مدنی مالزی و همچنین احزاب سیاسی این کشور مجبور شدند، یادداشت اعتراض آمیز خود را پیش از ظهر به مقامات سفارت آمریکا تحویل دهند.
این معترضان دست کم دو یادداشت اعتراض آمیز را که یکی متعلق به ائتلاف امید مالزی و دیگر به تشکل های مدنی این کشور تعلق داشت به مقامات این سفارت ارائه کردند.
معترضان در مالزی با شعارهای الله اکبر، قدس را آزاد کنید، شرم بر ترامپ، زنده باد فلسطین و پاینده باد قدس و همچنین با دست نوشته هایی با محتوای آزادی فلسطین و قدس و محکوم کردن حمایت های آمریکا از رژیم صهیونیستی، خشم خود را به واشنگتن نشان دادند. پاره کردن تصاویر ترامپ و به آتش کشیدن آدمک وی نیز از دیگر حرکت های نمادین معترضان مالزیایی در روزگذشته بود.
**سنگاپور
وزارت امور خارجه سنگاپور نیز در این زمینه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: وضعیت قدس یک مسئله پیچیده است و هر اقدام نسنجیده در مورد این شهر سبب افزایش مشکلات فلسطینیان می شود.
وزارت امور خارجه سنگاپوردر این بیانیه تاکید کرد که وضعیت قدس یک مسئله پیچیده و حساس با یک تاریخ طولانی است.
براساس این بیانیه هر اقدام یک جانبه و نسنجیده برای تغییر وضعیت قدس پیشرفت صلح در خاورمیانه را با مانع روبه رو کرده و باعث افزایش مشکلات فلسطینیان می شود.
وزارت امور خارجه سنگاپورهمچنین تاکید کرده است که وضعیت آینده قدس باید از طریق مذاکرات مستقیم بین دو طرف مشخص شود.
سنگاپور دراین بیانیه حمایت طولانی مدت و پایدار خود از راه حل صلح و ثبات در منطقه مورد تاکید قرارداد.
اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن شهر قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر قدس نقض آشکار قطعنامه ها و معاهده های بین المللی است.
قدس شرقی از نظر قطعنامه های سازمان ملل اراضی اشغال شده محسوب می گردد.
شورای امنیت سازمان ملل در دسامبر سال میلادی گذشته قطعنامه ای تصویب و تاکید کرد که «هیچ تغییری در مرزهای قبل از چهارم ژوئن 1967 از جمله در رابطه با بیت المقدس به رسمیت شناخته نخواهد شد، مگر اینکه طرف ها در مذاکرات بر سر آن به توافق برسند».
کنگره آمریکا در 23 اکتبر 1995 طرح انتقال سفارت آمریکا به قدس را تصویب کرد اما دولت های مختلف آمریکا از آن زمان تاکنون از اجرای این مصوبه کنگره امتناع کرده اند اما دونالد ترامپ در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وعده داده بود که این مصوبه را اجرا کند.
با وجود مخالفت های گسترده جهانی و منطقه ای، رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت این کشور از تل آویو به قدس اعلام کرد.
آساق** 1599*شبس* 1488 *مریم شفیعی * انتشار دهنده: بهمن بامداد**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو طرحی را برای حل مسالمت آمیز اوکراین تدوین کرده است.

براساس گزارش دیلی تلگراف، رئیس جمهور سابق آمریکا تا زمان انتخابات طرح خود درباره اوکراین را علنی نخواهد کرد.

پیشتر ترامپ در پایان ماه آوریل در مصاحبه‌ای با تایم گفته بود که در صورت انتخاب شدن به اوکراین کمکی نخواهد کرد مگر اینکه اروپا وارد عمل شود. «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفته بود: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت‌های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه گذشته بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت‌های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این در حالی است که وادیم اسکپتسکی معاون رئیس کل اطلاعات وزارت دفاع اوکراین از سقوط قریب الوقوع شهر راهبردی این کشور به دست روس‌ها خبر داد.

وی افزود: سقوط شهر راهبردی جاسوف یار به دست نیروهای ارتش روسیه حتمی است.

این مقام اوکراینی با اشاره به تنگایی که نیروهای این کشور در ارتفاعات شهر چاسوف یار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند از سقوط این شهر مشابه شهر آودیواکا در آینده نزدیک خبر داد.

وی به اهمیت راهبردی این شهر برای نیروهای اوکراینی اشاره کرد و گفت: تسلط روس‌ها بر این شهر راه برای تسلط آنها بر شهرهای بزرگ در دونتسک هموار خواهد کرد.

این درحالی است که پیش از این الکساندر سیرسکی فرمانده ارتش اوکراین از اوضاع سخت نیروهای این کشور در خطوط نبرد خبر داده بود.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه هفته گذشته اعلام کرده بود که نیروهای روسی در حال حاضر ابتکار عمل را در جبهه‌ها در دست دارند.

طی روزهای گذشته روس‌ها بر بردیچی، بوگدانوفکا، نوومیخلوفکا، سیمینوفکا و پرفومایسکو مسلط شده‌اند.

کد خبر 6096075

دیگر خبرها

  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • تظاهرات مردم مالزی در حمایت از غزه+ فیلم
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین