Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:48:28 GMT

دانشکده فنی و حرفه ای در بشرویه راه اندازی شود

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۴۹۵۲۳

دانشکده فنی و حرفه ای در بشرویه راه اندازی شود

بشرویه- امام جمعه شهرستان بشرویه خواستار راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای در بشرویه به منظور تقویت دو دانشگاه دیگر این شهرستان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد شمس الدین در شورای فرهنگ عمومی این شهرستان گفت: دشمنان امروز به دنبال از بین بردن اسلام در کشورهای اسلامی هستند اما ملت هوشیار بوده و همواره در مقابل آنان می ایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحریم ها باعث شد تا خلاقیت و ابتکار جوان ایرانی بروز پیداکند و ما این را به وضوح در بین جوانان بسیجی و فعال خود شاهد بودیم.

امام جمعه شهرستان بشرویه اظهار داشت: دشمن ابتدا تحریم در حوزه تسلیحاتی را در پیش گرفت که این امر موجب پیشرفت ما در عرصه های موشکی و هسته ای شد.

حجت الاسلام شمس الدین دومین تحریم دشمنان را تحریم اقتصادی دانست و افزود: حرکت مقابل این تحریم دشمن نیزتحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی اظهار داشت: شورای فرهنگ عمومی بشرویه نیز به منظور کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی جلسه ای با عنوان فرهنگ اشتغال، کار و تلاش برگزار کرده است.

امام جمعه شهرستان بشرویه افزود: اشتغال مقوله ای بسیار مهم در جامعه امروزی ست که بایستی مدنظر مسئولان قرار گیرد تا جوانان ما از معضل بیکاری رهایی یابند.

وی خواستار جلوگیری از بحث قاچاق عمده در گمرک و مرزهای کشور شد و افزود: در مقابل این امر نیز باید بحث تبلیغ کالای ایرانی و استفاده از کالای ایرانی مدنظر قرار گیرد.

حجت الاسلام شمس الدین بیان کرد: باتوجه به اینکه در شهرستان بشرویه با کمبود آب مواجه هستیم بایستی برای آینده و اشتغال جوانان در زمینه های دیگر باز هم اکنون برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به اینکه بحث تشکیل خانواده نیازمند اشتغال است از قانونگذاران و دستگاه های اجرایی خواست تا در زمینه توسعه اشتغال در منطقه تلاش بیشتری کنند.

امام جمعه شهرستان بشرویه اظهار داشت: در روایات نیز بیان شده که تنبلی موضوعی مخرب در جامعه است لذا باید فرهنگ کارو تلاش و همت را در جامعه گسترش داده تا شاهد تقویت روحیه نشاط و شادابی در بین مردم باشیم.

حجت الاسلام شمس الدین بیان کرد: بایستی بسترمهارت آموزی را در شهرستان تقویت نماییم ودرحوزه فنی و حرفه ای آموزش ها تخصصی تر شود.

وی گفت: دو دانشگاه در شهرستان داریم که در حال حاضر در حوزه جذب دانشجو با مشکل مواجه شده که اگر به همین منوال پیش رویم شاهد تعطیلی دانشگاه های این شهرستان خواهیم بود.

امام جمعه شهرستان بشرویه با اشاره به اینکه باید در بحث راه اندازی دانشکده فنی و حرفه ای هرچه سریعتر اقدام نماییم افزود: حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ نفر از دختران و پسران این شهرستان دیپلم کاردانی دارند که اگر بخواهند فوق دیپلم بگیرند در دانشکده فنی و حرفه ای امکان پذیر است.

وی گفت: بعدا همین افراد ورودی برای دو دانشگاه دیگر بشرویه می شوند لذا به همین صورت شاهد تقویت فعالیت دو دانشگاه دیگر شهرستان نیز خواهیم بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۹۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • شهرستان بشرویه معطر به عطر شهید تازه تفحص شده
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد