Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل قناعتی، عضو دوره چهارم شورای شهر تهران به نقد عملکرد شهرداری در دوره گذشته پرداخت و گفت: یکی از عیب‌های اساسی شهرداری این بود که سالیانه در ۱۰ شعبه کمیسیون ماده ۱۰۰، نزدیک به ۱۵ هزار رای داشتیم که حتی ۲ درصد این ۱۵ هزار رای هم اجرا نمی‌شد.

ایران آنلاین / ابوالفضل قناعتی در پاسخ به این سوال که آیا می‌پذیرد؛ سال آخر مدیریت شهرداری گذشته به شدت تحت تاثیر انتخابات بود و به ویژه می‌توان تاثیر آن را در جذب نیروهای بی‌حد و حصر در شهرداری مشاهده کرد، گفت: بخشی از  این مسئله به انتخابات و بخش دیگر به تبدیل وضعیت نیروها برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتهای سال چهارم شش هزار تبدیل وضعیت صورت گرفت، البته تعدادی نیز جذب شدند که شاید مورد انتقاد اعضای شورای شهر هم بود.

به یکباره نیروهایی برای خطوط ۳، ۶ و ۷ مترو جذب شد

قناعتی در پاسخ به سوالی درباره استخدام‌های غیرمتعارف در مترو به نحوی که در این شرکت سه نفر یک کار را انجام می‌دهند، گفت: اشتباهی که اتفاق افتاد، این است که نیروها را به یکباره جذب کردند، در حالی که می‌توانستند، این نیروها را در یک فرآیند خاص و بتدریج جذب کنند و برای خطوط ۳، ۶ و ۷ نیروها را یک دفعه جذب نکنند.

وی ادامه داد: پیش بینی کرده بودند با توجه به تعهدی که به شورا داده‌اند؛ ۱۵۰ کیلومتر خط مترو بسازند، اما با توجه به مسائلی که راه‌اندازی مترو به دنبال داشت، این کار طول کشید، در حالی که شرکت بهره‌برداری مترو ایستگاه به ایستگاه نیرو جذب کرده‌ بود. وقتی خط ۷ مورد بهره‌برداری قرار گرفت؛ فقط ۹ ایستگاه آن به راه افتاد، اما برای همه بیست و اندی ایستگاه نیرو استخدام کرده بودند.

استخدام نیرو در مترو قبل از ایجاد کار

عضو هیئت رئیسه شورای چهارم با اشاره به اینکه برای کاری که هنوز ایجاد نشده بوده، نیرو استخدام کردند، ادامه داد: هدفشان این بود که ابتدا نیروها جذب و بعد آموزش ببینند تا در ادامه به کار گرفته شوند، چرا که نمی‌توان در مترو ریسک کرد.

چرا خط ۴ مترو تعطیل نمی‌شود؟

او در پاسخ به سوالی مبنی براینکه که چرا شورای چهارم خط هفت مترو را با توجه به نواقض ایمنی که داشت تعطیل نکرد، گفت: چون خط ۷ مشکلی نداشت، البته نمی‌خواهم بگویم که خط ۷ به طور کامل مشکلی ندارد، خط ۴ هم در ۱۰ ایستگاه هواکش ندارد، پس چرا از آن استفاده می‌کنیم؟

قناعی یادآور شد: تصور می‌کردند با همین ظرفیت می‌توانند، بخشی از مردم را در خط هفت جابجا کرده و استفاده از خودروی شخصی را کاهش دهند به همین خاطر این خط را راه‌اندازی کردند. قطارها برقی هستند و دود و آلودگی ندارند و خود قطار هم به صورت پیستون حرکت می‌کند یعنی هوا را جابجا می‌کند، از سوی دیگر برخی از ایستگاه‌ها هم که راه‌اندازی شده هنوز هواکش ندارد. من پیشنهاد دادم که به جای تعطیلی خط، شورای پنجم و شهردار محترم مشکلات خط را حل کنند.

شورای پنجم هزینه‌های فاقد دوران احمدی‌نژاد را بررسی کند

او در پاسخ به این سوال که چرا شورای چهارم به بحث هزینه‌های فاقد در دوران مدیریت احمدی‌نژاد در شهرداری تهران که در شورای سوم مطرح شده بود، نپرداخت، گفت: در شورای قبلی ۱۴ عضو اصلاح طلب داشتیم، چرا آنها بررسی پرونده هزینه‌های فاقد دوران احمدی‌نژاد را انجام ندادند. اگر اعضای فعلی اصلاح طلب شورا به این نتیجه رسیده‌اند که باید وضعیت مالی و هزینه‌کردهای شهرداری در دوران احمدی‌نژاد را بررسی کنند، حق‌شان است به این مسئله ورود کنند تا اگر خدای ناکرده تخلفی بوده به مراکز رسیدگی اعلام کنند و اگر تخلفی هم صورت نگرفته حداقل شفاف‌سازی کنند.

اعتقاد نداریم که قالیباف فردی جامع بود

قناعتی در ادامه با اشاره به عملکرد قالیباف در شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: قالیباف را معصوم نمی‌دانیم و اعتقاد نداریم که فردی جامع و مطلق است. بالاخره همه انسان‌ها معایب و ویژگی‌هایی دارند.

قالیباف می‌توانست بهتر از اینها عمل کند

وی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف اگرچه خوبی‌هایی نیز داشت، اما یک سری اتفاقات بدی در دوره ایشان در تهران و در حوزه شهرسازی اتفاق افتاد که می‌توانست بهتر از اینها عمل کند. در برخی مناطق ضوابط و چارچوب شهرسازی رعایت نشد و خط آسمان را در بعضی مناطق رد کردند و اینها به علاوه تخلفاتی که در برخی مناطق صورت گرفت، انتقاداتی است که به ایشان وارد است.

عضو هیئت ریسه شورای چهارم ادامه داد:  همچنین متاسفانه یکی از عیب‌های اساسی شهرداری تهران در دوره گذشته این بود که در اجرای بعضی از قوانین سهل‌انگاری می‌کرد، یکی از مواردی که در این زمینه می‌توانم بگویم و کامل از آن اطلاع دارم، موضوع رای‌های کمیسیون ماده ۱۰۰ است. سالیانه در ۱۰ شعبه کمیسیون، نزدیک به ۱۵ هزار رای داشتیم که حتی ۲ درصد این ۱۵ هزار رای هم انجام نمی‌شد.

رای قلع بناهای ناایمن اجرا نشد

وی تصریح کرد: برای تخریب تخلف علاءالدین پدرم درآمد و نمونه‌هایی همچون علاءالدین در شهر تهران بسیار است که نماینده دادگستری، نماینده وزارت کشور و عضو شورا رای به قلع و قمع آن داده‌اند، اما اگر شما اجرای آن را دیدید، من هم دیدم!

قناعتی در خاتمه با دفاع از عملکرد شورای چهارم گفت: شورای چهارم بالای ۲۰۰ طرح ارائه داد. هر عضو طرحی آورد و پس از انجام کار کارشناسی و بررسی کمیته‌ها طرح تصویب شد./ ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره آخرین اقدامات انجام شده در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی و مطالبات شهروندان در این حوزه با بیان اینکه سر فصل اصلی موضوعات ما مترو است و اتفاق مهمی در این بخش افتاده، اظهار کرد: رویکرد مدیریت ششم تکمیل خط ۶ و ۷ است و در سال گذشته ایستگاه‌های مهمی در این دو خط راه اندازی شد.

بسته شدن پرونده خط ۶ و ۷؛ امسال

وی افزود: در برنامه امسال پرونده خط ۶ و ۷ مترو بسته می‌شود و در پایان سال جشن تکمیل خطوط هفت گانه را خواهیم گرفت. عملیات حفاری خط ۶ در توسعه جنوبی به اتمام رسید و امسال دو ایستگاه حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی به شبکه اضافه خواهد شد.

هرمزی با بیان اینکه قسمت شمالی خط شش در غرب تهران به بهره برداری رسید، گفت: ایستگاه آیت اله کاشانی در غرب خط هفت به عنوان ایستگاه تقاطعی با خط ۶ به بهره برداری می‌رسد و با افتتاح ایستگاه تختی، خط هفت تکمیل خواهد شد.

امسال فاز یک پایانه آزادگان و فاز دو پایانه اکباتان اجرایی می‌شود

وی با بیان اینکه فاز یک پایانه آزادگان و فاز دو پایانه اکباتان نیز اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: امروز متروی تهران ۱۵۹ ایستگاه و ۳۱۰ کیلومتر خط ریلی دارد و این اتفاق باعث شده که مسافر زمان بیشتر را از شبکه مترو استفاده کند. پیش از آغاز مدیریت شهری ششم مسافر ۹ کیلومتر از مسیر استفاده می‌کرد و با تکمیل شبکه و خط ۶ و ۷ عملاً این رقم به ۱۶.۵ کیلومتر رسید.

تحویل زمین در ۱۸ نقطه برای احداث خط ۱۰ مترو

هرمزی با بیان اینکه میزان پایداری مسافر در شبکه مترو تهران افزایش یافته است، یادآور شد: در سالی که گذشت حفاری خط ۱۰ آغاز شد و ۱۸ نقطه زمین تحویل داده شد و عملیات هشت ایستگاه آغاز شده که توسعه خواهد یافت. دستگاه دوم تی بی ام نیز در سال جاری فعالیت خود را آغاز می‌کند.

آغاز عملیات احداث خط ۱۱ طی هفته‌های آتی

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه عملیات اجرایی خط ۱۱ نیز مورد توافق قرار گرفته و در اردیبهشت ماه به نتیجه می‌رسد، گفت: در بخش تأمین واگن با پیگیری‌های مدیریت شهری دوره ششم و بانک مرکزی قرارداد نهایی و ساخت واگن‌ها آغاز شد.

وی ادامه داد: پرداخت هزینه‌ها صورت گرفته و ۴۳ میلیون یورو نیز باید در نیمه اول سال پرداخت شود که مکاتباتی در این زمینه صورت گرفته است. در نقطه‌ای هستیم که با همکاری سازمان شهرداری‌ها و شهرداری تهران فاز مهندسی پروژه‌ها، طراحی فنی و مکانیکی به پیمانکار ابلاغ شده و طراحی الکتریکال نیز امروز به اتمام می‌رسد و هفته آینده به پیمانکار اعلام خواهد شد.

هرمزی با بیان اینکه جلسات برای طراحی در ایران برگزار شد، تصریح کرد: یکی از اتفاقات مهم در این پروژه که جای تبریک به جامعه مهندسین دارد، ساخت ۸۴۰ بوژی به صورت کامل در واگن سازی تهران انجام خواهد شد.

رونمایی از نمونه اولیه بوژی؛ خردادماه

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه طراحی و ساخت بوژی اتفاق بسیار مهمی است که در این دوره آغاز شده است، یادآور شد: بوژی واگن‌های مترو برای اولین برای انجام می‌شود. فرایند ساخت نمونه اولیه آغاز شده و خردادماه رونمایی خواهد شد و سپس به تولید انبوه خواهد رسید.

هرمزی با بیان اینکه قرارداد بسیار مهمی با شرکت سی آر سی و نورینکمو منعقد شد، اظهار کرد: TOD و انتقال تکنولوژی با پیگیری‌های صورت گرفته به نتیجه رسید و طرح توسعه کارخانه نیز پیش رفت و شرکت سی آر سی از واگن سازی تهران بازدید کرد و ریل گذاری‌های ابتدایی و تجهیزات کارخانه احصا شده و در سال جاری عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با اعلام اینکه تمام مجموعه‌های مرتبط از جمله مپنا و جهاد دانشگاهی را درگیر کردیم، گفت: سهم داخلی سازی در انتهای پروژه به ۵۵ درصد خواهد رسید که البته این آمار غیر از بدنه است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تأکید کرد: از اعضای شورا درخواست داریم که برای پرداخت ۴۳ میلیون یورو به عنوان قسط دوم و سوم ما را کمک کنند.

وی با بیان اینکه در این دوره از مدیریت شهری تأییدیه های نهایی قطار ملی اخذ شد، خاطرنشان کرد: فرایند تولید انبوه نیز دنبال شده است و این قطار در خط تهران- پرند از دو هفته پیش در حال فعالیت و مسافرگیری است. ما برای این مهم اقدامات را پیگیری کردیم و محموله نفت با همکاری دولت به فروش رفت و هزینه آن موجود است.

تا پایان سال ۲ تا ۳ رام قطار ملی تحویل داده می‌شود

هرمزی با اعلام اینکه ۵۰ میلیارد تومان جداگانه برای ۲۱ بدنه مترو اختصاص یافته، اظهار کرد: ۱۴ بدنه و یا به نوعی دو رام قطار از سالن رنگ خارج شده‌اند و آماده نصب تجهیزات هستند. این نوید را می‌دهیم که تا پایان سال دو رام قطار ملی تولید داخل تحویل داده شود و تلاش می‌کنیم به سه رام برسد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران همچنین تصریح کرد: قطاری که با حضور رئیس جمهور قبلی رونمایی شد، قطعات آن از واگن‌های دیگر مترو که در انبار سیل گرفته مترو قرار داشت، جدا و نصب شده بود که تجهیزات آن را تغییر دادیم و آن قطار به مدت دو هفته در خط تهران- پرند فعالیت می‌کند. حضور رئیس جمهور در واگن سازی برای بازدید از تولید انبوه است.

خرید چهار دستگاه لوکوموتیو

وی با بیان اینکه ۳۰ رام قطار اورهال خواهد شد، خاطرنشان کرد: ۶ دستگاه قطار دو طبقه در سال جاری اورهال می‌شوند. چهار دستگاه لوکوموتیو نیز خریداری خواهد شد. ۲۲ رام قطار DC باید در سال جاری اورهال شود و این رقم در سال قبل ۱۶ رام بود که به طور کامل انجام شد.

انعقاد قرارداد سه هزار میلیارد تومانی برای تأمین تجهیزات مترو

هرمزی با تأکید بر اینکه سه رام قطار DC تحویل داده شده و تا خردادماه ادامه خواهد یافت، یادآور شد: سه هزار میلیارد تومان قرارداد برای تأمین تجهیزات مترو منعقد شده است. در این دوره سعی کردیم نیروی انسانی مترو را مدیریت کنیم و علیرغم اضافه شدن ایستگاه‌ها تلاش بر مدیریت بهینه نیروها بود.

در ۳۱ ماه اخیر ۸۲۶ دستگاه اتوبوس نوسازی شده است

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه اتوبوسرانی موضوع پر چالشی است، یادآور شد: امسال قرارداد دو هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی منعقد شد و قراردادهایی نیز با شرکت‌های مختلف و دیگر شرکت‌ها به تعداد دو هزار و ۵۰۰ دستگاه منعقد شده است. ۶۰ دستگاه اتوبوس از عقاب و ۶۶ دستگاه در آینده‌ای نزدیک تحویل خواهیم گرفت. از ابتدای این دوره ۸۲۶ دستگاه اتوبوس نوسازی شده است. تا پایان شهریورماه ۳۵۰ دستگاه اتوبوس از عقاب و اسنا تحویل می‌گیریم و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس برقی چینی نیز وارد خواهد شد.

حدود ۲۵۰ اتوبوس تا آخر بهار تحویل می‌گیریم

هرمزی با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ دستگاه اتوبوس از عقاب افشان طلب داریم، گفت: در کل ۶۰ دستگاه اتوبوس تا پایان اردیبهشت ماه و ۲۰۰ دستگاه نیز تا پایان خردادماه تحویل خواهیم گرفت.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه پیش پرداخت به اسنا نیز انجام شده است، تصریح کرد: سه هزار و ۵۳ دستگاه اتوبوس در تهران فعال هستند و تعداد دستگاه‌های شاغل بیش از دو هزار دستگاه هستند.

وی با بیان اینکه ۲۶۰ دستگاه از وزارت کشور تحویل گرفتیم که در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت، یادآور شد: این دستگاه‌ها فعال هستند و چون باید واگذار شوند، در آمار ما محسوب نمی‌شوند. در مجموع می‌توان ۵۰۰ دستگاه به اتوبوس‌های شاغل اضافه کرد و تعداد اتوبوس‌های شاغل را نزدیک به دو هزار و ۶۰۰ دستگاه اعلام کرد.

هزار و ۴۷۵ دستگاه تاکسی سواری نوسازی شده‌اند

هرمزی با بیان اینکه قرارداد ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی پیگیری شده است، گفت: فراخوان هزار دستگاه تاکسی منتشر شده و تا دیروز ۱۰۸ نفر ثبت نام کرده‌اند. دو هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی دیگر نیز به این آمار افزوده خواهد شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه هزار و ۴۷۵ دستگاه تاکسی سواری نوسازی شده‌اند، تصریح کرد: سه هزار و ۹۸۰ تاکسیران به صندوق معرفی شده‌اند و ۱۷۰ تاکسی از این محل تحویل داده شده است.

وی با بیان اینکه شب گذشته بحثی مطرح شد اما آنچه اتفاق افتاده وجود مافیای خودرو است، یادآور شد: کسانی هستند که دل به ناامید کردن مردم بسته‌اند. تمام نظرات در فضای مجازی علیه ارزش‌های جمهوری اسلامی و تلاش‌های ماست و مردم را هدف گرفته‌اند. ما زیر بار مسئولیت رفته‌ایم و وظیفه خود را صادقانه انجام می‌دهیم و به دنبال کاهش ترافیک و آلودگی هوا هستیم.

هرمزی با اشاره به ناترازی سوخت در کشور، گفت: ما در حال واردات وسایل نقلیه برقی هستیم؛ لذا به دنبال هم افزایی و حمایت شورا هستیم. آنها به دنبال مأیوس کردن مردم هستند و امیدواریم این حمایت صورت بگیرد تا بتوانیم خادم مردم باشیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه مکاتباتی از سوی معاونت وزارت صمت برای تأمین ۶۳۰ دستگاه واگن و تبدیل آن به ۷۹۱ دستگاه صورت گرفت، اظهار کرد: مترو از ابتدای فعالیت خود هزار و ۷۳ دستگاه واگن قطار دارد که بیش از این رقم در این دوره از مدیریت شهری پیگیری شده است.

کد خبر 6090879

دیگر خبرها

  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تابستان ۱۴۰۴ حفاری خط ۲ متروی شیراز به اتمام می‌رسد
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • پرسپولیس حریف گربه سیاه نشد/ حضور یک تیم از لیگ دسته اول