Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود سارانی یکی از جوانان کارآفرین در شهرستان هیرمند است که با بهره گیری از سیاست های اقتصاد مقاومتی توانسته است به یکی از موفقترین پرورش دهندگان بلدرچین در شهرستان هیرمند تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازندای هیرمند؛ امروزه یکی از مهمترین مسائل در سطح کشور توجه به اقتصاد داخلی است، اقتصادی که  با تکیه بر آن می توان کشور را از محتاج بودن به فروش نفت و واردات بی رویه کالاهای دسته چندم بی نیاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، امروزه تنها نهادی که به اقتصاد مقاومتی اهمیت و توجه دارد، سپاه پاسدارن جمهوری اسلامی ایران است، این نهاد با اهداء وام های اقتصادی ، کارآفرینان بسیار زیادی را به جامعه معرفی کرده است.

در استان سیستان و بلوچستان که عمدتاً آب و هوا مردم را به دامداری و کشاورزی مجاب می کند بسیاری از کارآفرینان به این شغل روی آورده اند.

پرورش بلدرچین یکی از مشاغل محبوب در شمال استان سیستان و بلوچستان است که می تواند شیرینی درآمد حاصل از آن ، سختی های کار را خنثی سازد.

محمود سارانی یکی از جوانان کارآفرین در شهرستان هیرمند است که با بهره گیری از سیاست های اقتصاد مقاومتی توانسته است به یکی از موفقترین پرورش دهندگان بلدرچین در شهرستان تبدیل شود.

وی به خبرنگار ندای هیرمند گفت: یکی از مزیت های پرورش بلدرچین فروش تخم و گوشت خود پرنده است.

سارانی افزود: گوشت بلدرچین در منطقه سیستان، علاقه مندان زیادی دارد، لذا فروش این پرنده را در این منطقه می تواند تضمین شده دانست.

سارانی اظهار کرد: بسیاری از جوانان در سطح منطقه با توجه به اینکه زیرساخت های مناسب را پیش روی خود می بینند، از پرورش این نوع پرنده خودداری می کنند و یا به طور کل، طرز کسب درآمد از طریق پرورش پرنده را نمی دانند.

این کارآفرین جوان ادامه داد : توصیه ام به جوانان این است که هر حرفه و هنری را که تا کنون اموخته اند آن را با کمک نهادهایی همچون سپاه پاسداران ادامه دهند زیرا آینده روشنی پیش روی انان خواهد بود.

اردشیر ارباب زهی بخشدار بخش قرقری شهرستان هیرمند نیز در این خصوص گفت: بیش از دو هزار بلدرچین در شمال شهرستان هیرمند توسط این جوان کارآفرین پرورش داده می شود.

وی افزود: در هر دوره پرورش می توان گفت که نزدیک به دو هزار بلدرچین از این روستای کوچک وارد بازار مصرف می شود.

بخشدار بخش قرقری همچنین اظهار کرد: به طور کل اقتصاد مقاومتی را باید از این مناطق آغاز کرد تا هم بیکاری ریشه کن شو و هم بازار مصرف در دست تولیدکنندگان داخلی قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، خسروی بنجار مدیر کل فرودگاه بین المللی استان گفت: پرواز کاروان حاج استان با ۲۵۶ سرنشین در ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه روز جمعه به زمین می‌نشیند.
وی ازخانواده خواست به دلیل همزمانی با پرواز داخلی از اجتماع در فرودگاه خودداری کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • شادی سیستانی ها ٰ؛ آب هیرمند سیستان را اینگونه زیبا کرد | تصاویر
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • افغانستان حقابه را می دهد؟