Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری به نقل از ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری - دفتر بنیاد امید ایرانیان با هدف توسعه گفتمان خردمندانه، انتشار فرهنگ و اعتدال گرایی و کمک به مشکلات استانی در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.
رئیس فراکسیون امید در این مراسم، گفت: افتتاح دفتر بنیاد امید ایرانیان در استان‌ها نقش یک اتاق فکر برای پیشرفت کشور و نظام را ایفا می‌کند و ماموریت دارد به مسائل اجتماعی و فرهنگی پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به‌ گزارش ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاریمحمدرضا عارف 18 آذرماه در سفر به شهرکرد در آیین افتتاح دفتر بنیاد امید ایرانیان شعبه چهارمحال و بختیاری با اشاره به هفته وحدت، اظهار کرد: وحدت رمز پیروزی است و این نگاه بنیان‌گذار انقلاب به امت اسلامی است.
وی افزود: افتتاح دفتر بنیاد امید ایرانیان در استان‌ها نقش یک اتاق فکر برای پیشرفت کشور و نظام را ایفا می‌کند و ماموریت دارد به مسائل اجتماعی و فرهنگی پاسخگو باشد.
عارف چگونگی استفاده از ظرفیت‌های مردمی در بنیاد امید ایرانیان و انتقال اهداف این بنیاد به دولت‌های بعد را از جمله انگیزه‌های تشکیل بنیاد در کشور برشمرد.
وی با اشاره به اینکه نبود جوانان در عرصه‌های مدیریتی از چالش‌های موجود در جامعه است، تصریح کرد: بهره‌گیری از دانش نخبگان و استفاده از سرمایه‎های مردمی در راستای تعالی جامعه از رویکردهای این بنیاد در کشور است و نام انتخاب شده برای بنیاد امید ایرانیان جهت‌گیری گفتمان اصلاحات را مشخص می‌کند.
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه بنیاد امید ایرانیان در طول یک‌دهه فعالیت خود بحث‌های مهمی همچون چیستی و بایستی را دنبال کرده است، افزود: توجه به سرمایه‌های ارزشمند انقلاب و اتکا به سرمایه‌های معنوی انقلاب مسیر راه این بنیاد است و بنیاد در چارچوب قانون عمل می‌کند.
وی میانه‌روی، اخلاق‍‌مداری در سیاست، جوان‌گرایی و شایسته‌سالاری را از نتایج اولیه جهت‌گیری بنیاد امید ایرانیان در اوایل دهه 90 عنوان کرد و گفت: این بنیاد در خدمت کشور و اصلاحات خواهد بود.
عارف با اشاره به اینکه وظیفه اصلی بنیاد امید ایرانیان در استان‌ها بررسی چالش‌ها در استان، توانمندسازی زنان و جوانان با رفع موانع به صورت طبیعی است، ادامه داد: بانوان حدود 50 درصد نخبگان جامعه را تشکیل می‌دهند و اولویت اصلی واحدهای استانی باید افزایش نرخ مشارکت زنان در امور برنامه‌ریزی، مدیریت و سیاست‌گذاری باشد و جایگاه شایسته‌ای برای زنان در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: امیدواریم با تعامل با دولت تدبیر و امید این جهت‌گیری‌ها محقق شود و این امر نیازمند تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و برداشتن گام‌های اساسی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، استقرار عقلانیت، اخلاق‌مداری، تقویت نهادهای معنوی و سازمان‌های مردم‌نهاد را از جهت‌گیری‌های اصلی بنیاد امید ایرانیان برشمرد و خاطرنشان کرد: امیدواریم افتتاح این واحد در چهارمحال و بختیاری و بهره‌گیری از نظر و تجربیات نمایندگان استان، منشا خیر و برکت برای استان و کشور باشد.

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • حضور سه ورزشکار و یک مربی از چهارمحال و بختیاری در ترکیب تیم ملی جوجیتسو
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح چهارمین دفتر استاندارد و استاندارد سازی در چهارمحال و بختیاری
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود