Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@03:32:17 GMT

کاهش صادرات LPG ایران برای چهارمین ماه متوالی

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۸۵۸۱

کاهش صادرات LPG ایران برای چهارمین ماه متوالی

پلاتس به نقل از منابع بازرگانی خبر داد با وجود اینکه تولید میدان گازی پارس جنوبی حدود سه هفته پیش پس از تعمیرات دو ماهه از سر گرفته شد، برنامه صادرات LPG ایران در دسامبر برای چهارمین ماه کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، برنامه صادرات اولیه نشان می‌دهد حدود ۱۹۹ هزار تن LPG در دسامبر صادر خواهد شد که اندکی کمتر از ۲۲۰ هزار تن در نوامبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این همه منابع تجاری اظهار کرده‌اند صادرات ممکن است در معرض تغییرات قرار گیرد و اگر محموله‌های بیشتری قطعی شوند به منزله بهبود اندک صادرات LPG ایران خواهد بود.

با برآورد صورت گرفته برای دسامبر، صادرات LPG ایران برای کل سال تاکنون به حدود ۳.۳۳ میلیون تن بالغ می‌شود.

طبق آمار "اس اند پی گلوبال پلاتس"، این حجم صادرات LPG ایران، به مقصد چین، اندونزی، آفریقا و احتمالا جنوب آسیا است.

پیش از تحریم‌های غربی در ژوییه سال ۲۰۱۲ که در ژانویه سال ۲۰۱۶ لغو شدند، ایران بیش از ۴۰۰ هزار تن در ماه LPG صادر می‌کرد که عمدتا به مقصد آسیا بود.

صادرات ماهانه LPG ایران از زمانی که در اوت به رکورد ۴۲۳ هزار تن رسید، به دلیل تولید کمتر در میدان گازی پارس جنوبی رو به کاهش بوده است. این میدان در اواسط نوامبر به فعالیت تعمیراتی خاتمه داد، اما تولید میعانات پس از اینکه فعالیت آن ازسرگرفته شد، همچنان اندک باقی ماند و در نتیجه صادرات LPG را پایین نگه داشت.

پلاتس پیش از این گزارش کرده بود رشد مصرف داخلی از زمان این تعمیرات نیز باعث شد شرکت ملی نفت ایران صادرات میعانات را در سطح مشابهی در طول فعالیت تعمیراتی محدود کند.

بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران هفته گذشته اعلام کرد تولید نفت ایران اکنون حدود ۳.۸ میلیون بشکه در روز به همراه ۴۰۰ هزار بشکه در روز میعانات است در حالی که صادرات نفت خام و میعانات مجموعا به بیش از ۲.۵ میلیون بشکه در روز بالغ می‌شود.

به گفته منابع کشتیرانی، شرکت‌های بین‌المللی بازرگانی Petredec و گلنکور  محموله‌های LPG را از بنادر ایرانی در دسامبر بارگیری کردند.

شرکت Petredec در عسلویه یک محموله به میزان ۴۴ هزار تن از پروپان و بوتان را از شرکت بازرگانی گاز ایران در کشتی VLGC پاسیفیک شانگهای بارگیری کرد.این کشتی اکنون در خلیج عمان و در مسیر به مقصد کالبوت در اندونزی قرار دارد.

گلنکور از شرکت بازرگانی صنعت پتروشیمی خلیج فارس یک محموله ۱۸ هزار تنی را از بندر امام خمینی (ره) در کشتی سی اسپید بارگیری کرد که شامل ۴۰۰۰ تن پروپان و ۱۴ هزار تن بوتان بود. این کشتی در مسیر خود به سوی مومباسای کنیا قرار دارد.

شرکت بازرگانی گلوبال ریالیتی که خریدار معمول محموله‌های ایرانی در سال جاری بوده است، یک محموله به میزان ۴۴ هزار تن شامل ۳۳ هزار تن پروپان و ۱۱ هزار تن بوتان را از بندر امام خمینی (ره) در کشتی گاز جاسمین بارگیری کرد. این کشتی اکنون در خلیج عمان در مسیر خود به فانگ چنگ در جنوب چین قرار دارد.

شرکت بازرگانی ایرانی کاسپین پتروشیمی قرار است ۴۴ هزار تن پروپان را در کشتی گاز کوریج بارگیری کند. آمار پلاتس نشان می‌دهد که این کشتی در ماه‌های اخیر از بنادر خاورمیانه سفرهای مکرری به بنادر هندی داشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۸۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران، برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش ۷۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند

محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP در حال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به ١٠ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال ١٤٠٣ و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیات‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

کد خبر 6094035

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد