Web Analytics Made Easy - Statcounter

کویته - ایرنا - نمایندگان و اعضای عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و پاکستان، رفع موانع بانکی تجارت میان دو کشور را برای گسترش مبادلات دوجانبه، خواستار شدند.

به گزارش روز شنبه ایرنا نشست مشترک بیش از 30 فعال اقتصادی عضو اتاق مشترک بازرگانی پاکستان و ایران با حضور محمد اشرف علی رئیس گمرک کویته، اطلس خان رئیس ایالتی سازمان توسعه تجارت پاکستان و عرفان جاوید مدیر بخش اطلاعات گمرک کویته به منظور بررسی مشکلات فعالان اقتصادی تجارت و بازرگانی با جمهوری اسلامی ایران و ارائه راهکار در اتاق بازرگانی مشترک برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست که محمد رفیعی سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته نیز به عنوان مهمان ویژه حضور داشت، ولی محمد نور زی رئیس اتاق مشترک ایران و پاکستان و معاون فدراسیون اتاق های بازرگانی پاکستان با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای گسترش تجارت با ایران طی یک سال گذشته به سفر یک هیات 40 نفره تجار عضو این اتاق به تهران، مشهد، بجنورد و زاهدان اشاره کرده و در خصوص توافقنامه های امضا شده با اتاق های بازرگانی این شهرها توضیح داد.
ولی محمد نور زی رئیس اتاق مشترک ایران و پاکستان و معاون فدراسیون اتاق های بازرگانی پاکستان همچنین در این نشست در خصوص رفع مشکلات گمرکی بازرگانان پاکستانی به ویژه در مرز تفتان (میرجاوه) نظیر الکترونیکی شدن گمرک، راه اندازی شبکه اینترنت در مرز مشترک، ایجاد مرکز آموزشی در گمرک کویته برای آموزش ترخیصکاران، استفاده از امتیاز (+GSP plus) که تسهیلات ویژه ای برای تجار در گمرک ایجاد می کند، تاکید کرد.
وی با تاکید بر لزوم برقراری هر چه زودتر کانال بانکی میان دو کشور، نبود خط هوایی بین کویته با ایران را از مشکلات تجارت دوسویه ایران و پاکستان عنوان کرد.
رئیس اتاق مشترک ایران و پاکستان و معاون فدراسیون اتاق های بازرگانی پاکستان اضافه کرد:اتاق مشترک ایران و پاکستان بزودی در نامه به نخست وزیر و وزارتخانه های ذیربط پاکستان، مشکلات تجارت فعالان اقتصادی را تشریح کرده و از دولت می خواهد که برای رفع این مشکلات اقدام فوری کند.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و پاکستان و معاون فدراسیون اتاق های بازرگانی پاکستان در پایان سخنان خود گفت:طی دو ماه آینده دفتر نمایندگی اتاق مشترک بازرگانی، در تهران افتتاح می شود.

***راه اندازی شبکه اینترنت و باجه دریافت ارز؛ بزودی
محمد اشرف علی رئیس گمرک کویته نیز در نشست فعالان اقتصادی عضو اتاق مشترک بازرگانی پاکستان و ایران گفت:شبکه اینترنت بزودی در مرز تفتان فعال شده و کالاهای صادراتی ایران و ترکیه به پاکستان به شرط دریافت تاییدیه گمرک میرجاوه، فک پلمپ نمی شود.
وی اضافه کرد:بر اساس برنامه، طی چند ماه آینده چندین غرفه و انبار در گمرک تفتان به منظور ارائه تسهیلات به بازرگانان راه اندازی شده و درخواست کاهش مالیات به کالاهای صادراتی و وارداتی نیز بررسی می شود.
رئیس گمرک کویته با ارائه قول مساعد در خصوص احداث آموزشگاه برای آموزش بازرگانان و ترخیصکاران فعال در مرز و جلوگیری از عزیمت آنان به کراچی، گفت:بلافاصله پس از برقراری روابط بانکی میان دو کشور، باجه دریافت و پرداخت ارز در گمرک تفتان راه اندازی می شود.

*** تاکید سرکنسول ایران در کویته بر فعال شدن بازارچه های مرزی
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته نیز در این نشست با تشریح مشکلات پیش روی ارتقای روابط تجارتی میان دو کشور، بر فعال شدن بازارچه های مرزی، افتتاح مرزهای جدید پیشین و ریمدان و رفع محدودیت های جدید از سوی وزارت بازرگانی پاکستان به منظور صادرات کالاهای ایرانی تاکید کرد.
'محمد رفیعی' همچنین بر لزوم کاهش عوارض و مالیات گمرکی و جلوگیری از قاچاق کالا و سوخت به منظور افزایش درآمد گمرکی و افزایش حجم تجارت قانونی تاکید کرد.
وی از بازرگانان، فعالان اقتصادی و مقامات پاکستان خواست تا برای رفع مشکلات تجار ایرانی از جمله طولانی بودن فرآینده دریافت روادید پاکستان اقدام عملی کنند.
به گزارش ایرنا جمهوری اسلامی ایران و پاکستان اخیرا، پیش نویس مقدماتی قرارداد تجارت آزاد بین دو کشور و همچنین شروع همکاری های بانکی را تکمیل کردند.
اعضای کمیته گفت وگوهای تجاری متعلق به تجارت آزاد بین دو کشور که طی 21 و 21 نوامبر در تهران برگزار شد به توافقنامه اولیه قرارداد تجارت آزاد بین دو کشور و همچنین شروع همکاری های بانکی دست یافتند.
هیات پاکستانی به ریاست بلال خان پاشا از معاونان وزارت تجارت و نساجی این کشور با هیات ایرانی متعلق به سازمان توسعه تجارت به رایزنی پرداخت.
در این نشست پیش نویس مقدماتی آغاز تجارت آزاد بین دو کشور مورد توافق قرار گرفت.
آمار رسمی موجود درخصوص حجم صادارات و واردات میان ایران و پاکستان، حاکی است در سال 1394، کل مبادلات تجاری رسمی میان دو کشور 861 میلیون دلار بوده است.این رقم در سال 1395 سیر صعودی خود را آغاز کرد.
حجم تجارت دو سویه میان ایران و پاکستان در سال 1395 به بیش از یک میلیارد و 150 میلیون دلار افزایش یافت. انتظار می رود در پایان سال جاری، تجارت میان دو کشور نسبت به سال گذشته نیز افزایش یابد.
ارزش اقلام صادراتی ایران به پاکستان در سال 1395 بیش از 795 میلیون دلار و واردات از این کشور همسایه حدود 365 میلیون دلار بود.
آساق*274*6125**سیدبهادر حسینی**1663**انتشار دهندهک خسرو حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ پس از حمله ماه گذشته به یک اتوبوس مسافربری در مسیر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان به نقطه صفر مرزی با جمهوری اسلامی ایران در شهر «تفتان»، گزارش ها حاکی است محدودیت و قوانین سختی برای سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران اعمال شده است.
براساس این گزارش درحال حاضر هیچ زائر یا گردشگر پاکستانی نمی تواند با شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی از مسیر «کویته» عازم ایران شود و دولت محلی با شرکت‌هایی که اقدام به حمل زائران و گردشگران کنند؛ برخورد قانونی می کند.
به گفته منابع خبری دولت محلی ایالت بلوچستان بار دیگر اعزام زائران و گردشگران پاکستانی به ایران تحت حفاظت شدید نیروهای ارتش این کشور را آغاز کرده است، اما به دلیل عدم ارائه برنامه دقیق در این زمینه مسافرانی که قصد سفر به ایران دارند وادار به اقامت یک الی دو هفته در شهر کویته می‌شوند.
زائران و گردشگران پاکستانی باید پس از رسیدن به شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان برای دریافت بلیط اتوبوس هایی که تحت تدابیر شدید ارتش عازم مرز ایران می‌شوند؛ ثبت نام انجام دهند.
بنا بر اعلام رسانه های محلی بلوچستان پاکستان اعمال این محدودیت‌ها در چند روز گذشته تحصن و اعتراض شرکت‌های اتوبوس‌رانی خصوصی این ایالت را نیز درپی داشته است.
گفتنی است بسیاری از رهبران مذهبی پاکستان باتوجه به نزدیکی ایام محرم و اربعین حسینی که در آن ده‌ها هزار نفر از زائران پاکستانی عازم ایران و عتبات عالیات می‌شوند رسیدگی فوری مقامات دولت محلی و رفع محدودیت‌های سفر به ایران را خواستار شده‌اند.
ماه گذشته بر اثر حمله گروهی از افراد ناشناس به یک اتوبوس مسافربری در منطقه «نوشکی» در ایالت بلوچستان این کشور ۹ شهروند پاکستانی که عازم ایران بودند کشته شدند.
پس از این حمله تدابیر امنیتی ویژه در مسیر های منتهی به مناطق مرزی ایران و پاکستان اتخاذ شده است.
این درحالی است که سفر زائران و گردشگران پاکستانی به ایران از مسیر گذرگاه مرزی «ریمدان» در جنوب پاکستان هیچگونه محدودیتی ندارد؛ اما در یک ماه گذشته وقوع سیل در شهر «گوادر» و مناطق اطراف این گذرگاه مرزی به اختلال موقتی درعبور و مرور در گذرگاه مرزی «ریمدان» منجر شده است.

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • توافقات جدید گمرکی میان ایران و عراق برای تسهیل تجارت
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد