Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل و رئیس هیئت منطقه آزاد انزلی گفت: چهارمین محموله صنایع‌دستی تولیدی هنرمندان صنایع‌دستی منطقه آزاد انزلی به کشور امارات متحده عربی صادر شد.

به گزارش ایسنا، «رضا مسرور» در جمع خبرنگاران با اشاره به صادرات صنایع دستی از منطقه آزاد انزلی به امارات متحده عربی، اظهار کرد: در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در مشاغل خانگی منطقه، تعداد 24 هزار قطعه صنایع دستی تولید شده از سوی هنرمندان منطقه آزاد انزلی به ارزش 250 میلیون ریال به کشور امارات صادر گردید و از سال گذشته تاکنون با حمایت واحد صنایع دستی سازمان منطقه آزاد انزلی در چهار مرحله محصولات تولیدی صنایع دستی منطقه به این کشور صادر شده که تداوم این امر بیانگر استقبال بازار مصرف امارات و کیفیت محصولات تولیدی هنرمندان منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل و رئیس هیئت منطقه آزاد انزلی افزود: مجموع میزان صادرات صنایع دستی صورت گرفته از منطقه آزاد انزلی طی این مدت 1 میلیارد و 210 میلیون ریال بوده که در اولین مرحله 39 هزار قطعه به ارزش 380 میلیون ریال، در دومین مرحله 37 هزار قطعه محصول به ارزش 350 میلیون ریال و در مرحله سوم نیز 22 هزار قطعه که 230 میلیون ریال ارزش ریالی آن بود به مقصد امارات متحده عربی صادر شد.

مسرور گفت: عمده محصولات تولیدی صادراتی صنایع دستی از جنس حصیر است و تنوع محصولات تولیدی را می‌توان حول صادرات سفره، زنبیل، کیف، کلاه، جارو و زیر قابلمه‌ای حصیری عنوان نمود.

وی ادامه داد: حمایت از مشاغل خانگی بومی منطقه، ایجاد ارزش افزوده در کسب و کار محلی، نگاهداشت ذخیره‌های فرهنگی منطقه در حوزه صنایع دستی و ایجاد اشتغال از طریق درآمد زایی ریالی و ارزی مهمترین دلایل حمایت این سازمان از صادرات محصولات صنایع دستی منطقه می‌باشد.

طی چهار سال گذشته به منظور حمایت از فعالان صنایع دستی منطقه، واحد صنایع دستی این سازمان اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی حصیر بافی، رشتی دوزی، گلیم بافی و فرش بافی با بهره گیری از توان هنرمندان صنایع دستی، معرفی فعالین صنایع دستی منطقه به صندوق کارآفرینی امید کشور براساس تفاهم نامه فی ما بین و عرضه محصولات تولیدی فعالان صنایع دستی این منطقه در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی نموده و از سوی دیگر بزرگترین پردیس صنایع دستی شمال کشور توسط سازمان منطقه آزاد انزلی در جهت آموزش، عرضه و صادرات محصولات صنایع دستی منطقه و کشور در حال احداث است که با بهره برداری از آن تحول بزرگی در تولید و صادرات صنایع دستی منطقه و استان فرآهم می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۲۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید

ایسنا/هرمزگان مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم گفت: از مسئولان وزارت نیرو انتظار داریم با توجه به بی‌نیازی این جزیره از مصرف برق سراسری و انتقالی برق مازاد تولیدی قشم به شبکه سراسری کشور، برای تشویق صنایع فعال در این‌ منطقه آزاد، عملیات دیسپاچینگ جزیره را حذف کنند.

 مرتضی صابری امروز هشتم اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: برق شهرک‌های صنعتی قشم در فصل تابستان با اجرای سیستماتیک دیسپاچینگ توسط وزارت نیرو قطع می‌شود.

اظهار کرد: بر اساس اعلام وزارت نیرو، اجرای دیسپاچینگ در منطقه آزاد قشم همانند سایر نقاط کشور به‌صورت سیستماتیک و با هدف کنترل وضعیت تولید، انتقال و توزیع برق انجام می‌شود.

وی با اعلام اینکه بخش مهمی از برق تولیدی این منطقه به سرزمین اصلی منتقل می‌شود، افزود: قشم با تولید حدود ۷۰۰ مگاوات برق، به یک منطقه مهم تولید کننده برق کشور تبدیل شده و انتظار داریم صنایع جزیره از شرایط برق ماندگار و بدون قطعی برخوردار باشند.

به گفته مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم، حدود دو ماه از تابستان سال گذشته صنایع فعال در شهرک‌های صنعتی قشم به دلیل قطع برق بین دو تا سه روز در هفته بیش از ۴۰ میلیارد ریال ضرر کردند.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در دهه نخست تاسیس منطقه آزاد قشم، ۲۴۰ مگاوات برق مورد نیاز جزیره از طریق شبکه سراسری تامین می‌شد اما در دو دهه گذشته این منطقه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ایجاد دو نیروگاه بزرگ و دو نیروگاه کوچک، به یک منطقه مهم تولید کننده برق با حدود ۷۰۰ مگاوات تبدیل شده است.

صابری ادامه داد: از مجموع ۷۰۰ مگاوات برق تولیدی قشم، ۳۰۰ مگاوات آن در کل جزیره استفاده و همزمان ۲۴۰ مگاوات برق هم به شبکه سراسری منتقل و در نهایت بخشی از برق تولیدی هم در جزیره ذخیره‌سازی و محبوس می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه از وزارت نیرو درخواست کردیم برای کمک به تقویت برق صنایع قشم مجوز استفاده از برق ذخیره شده و محبوس را صادر کنند، گفت: پاسخ این وزارتخانه با تاکید بر اینکه عملیات دیسپاچینگ سراسری است و باید اجرا شود، منفی بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد