Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان از آموزش و اجرای طرح ۴ گانه ارتقاء عبور و مرور در ۳۵ روستای حاشیه راههای این استان خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان، مصطفی پناهنده در مراسم افتتاحیه طرح های۴گانه ارتقاء عبور و مرور استان اظهار داشت: این طرح شامل ارتقاء ایمنی راکبان موتورسیکلت، عابران پیاده، وانت بارها و ادوات کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این طرح برابر ضوابط تدوین شده از سوی دفتر ایمنی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور برگزار می شود، افزود: این طرح با توجه به اهمیت ارتقای ایمنی تردد کاربران آسیب‌پذیر جاده‌ای( موتورسواران و عابران پیاده) و همچنین ایمنی تردد وسایل نقلیه خاصی مانند وانت بارها و ادوات مختلف کشاورزی، به منظور پیشگیری از تلفات و جراحات آنها اجرا می شود.

پناهنده، تأثیر قابل توجه آموزش و فرهنگ‌سازی و اقدامات ایمن‌سازی فیزیکی در این مورد را از دیکر اهداف اجرایی این طرح عنوان و خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری دستگاههای ذیربط، شامل پلیس راه و نیروی انتظامی استان همدان به شکل مفاهیم ترافیکی و تردد ایمن کاربران جاده ای در روستاهای هدف برگزار می شود.

همچنین معاون حمل و نقل اداره کل راهداری استان همدان یادآور شد: اجرای طرح های ۴گانه ارتقای ایمنی تردد در راههای استان در روستاهای حوالی محورهای پرخطر انجام می شود.

مصطفی پناهنده ادامه داد: در راستای اجرای این طرح، آموزش حضوری و فرهنگ‌سازی صحیح عبور و مرور با نصب بنر و پوسترها و بروشورهای حاوی پیام های ایمنی برای عابران پیاده و موتورسواران و توزیع برخی تجهیزات ایمنی مانند کلاه ایمنی، حمایل شبرنگ دار و شبرنگ چهارتکه مخصوص موتورسیکلت و ساماندهی پلهای زیرگذر برای عبور عابران پیاده و نصب سرعت‌کاه جاده‌ای در محل‌های عبور عابران پیاده انجام می شود.

این مسئول در مورد اثربخشی اجرای این طرح نیز گفت: طبق گزارش های ارائه شده با اجرای این طرح میزان تلفات عابران پیاده، موتورسیکلت سواران، وانت بارها و سرنشینان وسایل نقلیه با کاهش قابل توجهی رو برو بوده است.

پناهنده ابراز داشت: در زمینة ارتقاء ایمنی تردد وانت‌بارها و ادوات کشاورزی علاوه بر ارائة چند اسلاید آموزشی همراه با آموزش موتورسواران و عابران پیاده در روستاها، نسبت به تهیه و نصب بازتاب مخصوص ادوات کشاورزی و وانت‌بارها اقدام و در وسایط نقلیة مربوطه برای آشکارسازی آنها در هنگام تردد در جاده نصب شده‌است.

گفتنی است در این مراسم که به شکل نمادین در روستای تفریجان برگزار شد، کلاه و لباس ایمنی، کتابچه و شبرنگ بین راکبان موتورسوار ساکن در این روستا توزیع شد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: به منظور کاهش فوتی‌ها و جلوگیری از مرگ و میر عابرین حاشیه جاده‌های پر تردد استان در سال گذشته شش پل عابر پیاده با بهره گیری از توان بخش خصوصی درمحور‌های مختلف پر حادثه استان احداث گردید.

او افزود: محور‌های ارتباطی مناطق اسبوکلا، انجیل نسام، خزرشهر، پلور، عالیواک، دلاورکلا) از جمله محور‌هایی بوده که پل عابر پیاده در آنها احداث گردید.

جهانیان گفت: مقرر است به زودی نیز با بهره گیری از توان بخش خصوصی تعداد ۸ پل عابر پیاده دیگر در نقاط مختلف پر حادثه استان از جمله منطقه درزی کلا آمل- بابل، منظریه محور هراز، جمشید آباد و قاسم آباد در محور سوادکوه و محور‌های ساری – قائمشهر و کمربندی چالوس احداث گردد.

او افزود: احداث پل‌های عابر پیاده در راستای کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات و اجرای برنامه‌های ایمن سازی عبورومرور عرضی عابرین پیاده ودانش آموزان درنقاط حادثه خیز و به تقاضای مسئولان استانی و شهرستانی استان وشورا‌های اسلامی روستا‌ها صورت می‌گیرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: در ساخت پل‌های عابر پیاده استان از مشارکت بخش خصوصی نیز استفاده می‌شود که این مشارکت با انعقاد قرارداد‌های بلندمدت به‌صورت قرارداد BOT ساخت، بهره برداری و واگذاری) انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • کشف یک دیواره تاریخی از یک بنا در همدان
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • ارتقاء ایمنی اهالی رشت با آموزش در پارک‌ها و بوستان‌ها
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند